- Konu Sahibi honeysuckle
-
Ortama ihtiyacınız var sadece. 40 yaş neden çok olsun 32 yaşında ayrılmışsınız ben 30a merdiven dayadım hayalleri düşününce muhakkak pek çok şey yarım kalmıştır. Ama bekar arkadaş ortamı lazım sizeneden olmaz diye dusunuyorum
1 asosyal bir insanim
2 bu yastaki erkeklerin cogu evli ve pek ciddi degiller sanki
3 kirk yas dusununce cok yas gibi ama o kadar cok icimde kalan varki
Niye geç olsun ki hayat 40ında başlar demişler:))) Gezen tozan bekar arkadaş gerek size.
Gec kalmamissin da aday olmayinca iliski olmuyor ki biri cikacak ki karsina bi seyler yasayasin
Biraz sosyal ortamlara gir kurslar vs gez dolas turlara katil mesela. Yani oturdugu yerden bi yastan sonra kismet gelmiyo insanin ayagina biraz bakinman lazimaday adayi bile yok
Ortama ihtiyacınız var sadece. 40 yaş neden çok olsun 32 yaşında ayrılmışsınız ben 30a merdiven dayadım hayalleri düşününce muhakkak pek çok şey yarım kalmıştır. Ama bekar arkadaş ortamı lazım size
Biraz sosyal ortamlara gir kurslar vs gez dolas turlara katil mesela. Yani oturdugu yerden bi yastan sonra kismet gelmiyo insanin ayagina biraz bakinman lazim
Annem hayırsız bir koca ve 2 çocuk peşinde bir ömür harcadı.
Şimdi 56 yaşında.
O kadar isterim ki kalbi tekrar çarpsın, aşık olsun, evlensin, bir hayat arkadaşı olsun.
Hiçbir şey için geç değildir.
İnşallah siz de kalbinizi çarptıracak, aşkı ve sevgiyi yaşayacak bir kişi ile en kısa sürede karşılaşır ve çok mutlu olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?