- 23 Ağustos 2012
- 51.444
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.560
- 898
- Konu Sahibi honeysuckle
-
senin msjlarini okuyorum ve gercekten begendigim uyelerdensin
sikinti o zaten fazlasiyla ice kapandim
kizim evim derken yillar gecti
Yok kaybetmemissindir de unutmussundur bazi heyecanlari ama bir iki derken acilirsin. Bisiklete binmek gibi dusun :)belkide ben flort yetenegimi bile kaybettim
Sağ olun varolun
Bence hobi için kursa/gruba giderek başlayın içiniz biraz açılsın.
Tenis öğrenebilirsiniz, seramik kursuna gidebilirsiniz.Önce kız arkadaş edinin onlar kısmet bulup getiriyorlar genelde:)))
Gezi/trekking seviyorsanız grup google yapın şehriniz için.
Annem hemşire , çalıştığı doktor 40 yaşında bekar onu everelim sizinleAnnem adam için evde kalmış diyip duruyor Kuzenim de evde kaldı o da var isterseniz 35 yaşında polis
Sağ olun varolun
Bence hobi için kursa/gruba giderek başlayın içiniz biraz açılsın.
Tenis öğrenebilirsiniz, seramik kursuna gidebilirsiniz.Önce kız arkadaş edinin onlar kısmet bulup getiriyorlar genelde:)))
Gezi/trekking seviyorsanız grup google yapın şehriniz için.
Annem hemşire , çalıştığı doktor 40 yaşında bekar onu everelim sizinleAnnem adam için evde kalmış diyip duruyor Kuzenim de evde kaldı o da var isterseniz 35 yaşında polis
Hiç geç değil, hem de hiç. 40 dediğiniz yaş nedir ki? Hemen sosyalleşebileceğiniz kurslar, aktiviteler, uğraşlar bulun kendinize.
Bana hic bu guzel fikirlerle gelmiyorsun miss.
Sadece bayanlara yönelik kurslar olmasın ama, ne anlamı kalır o zamansadece pazar günü evdeyim
kurs ugras iyi fikir
ne yapabilirim bi dusuneyim
Yok kaybetmemissindir de unutmussundur bazi heyecanlari ama bir iki derken acilirsin. Bisiklete binmek gibi dusun :)
şsst cok ayıp :)
ablasina yardim ediyor
En güzel yaş 40 lar derler. .
Herşey bizim için. .
İkinci baharda inşallah musmutlu olun..
Sadece bayanlara yönelik kurslar olmasın ama, ne anlamı kalır o zaman
valla senin yerin de olsam dertsiz basıma dert almam cocugun zaten var bu yastan sorna elin adamıyla ne ugrascan yaa hic bulasma derim benMerhaba arkadaşlar
bilmiyorum konuyu acmam ne kadar doğru sizin evinize gelmis kahvenizi icerken icini döken bi ablaniz kardesiniz düşünün
40 yasindayim 8 sene önce bosandim
bir kizim var universiteye basladi bu sene cok şükür
yillardir kendi kendime ayaktayim maddi manevi destek görmedim kimseden
is ev bir hayatim var asosyal bir insanim bunun nedeni de arkadaslarimin cogu evli gorusemiyoruz
kendimi kizima isime adadim
hayatimda dogru duzgun kimse olmadi görüşmek için ufak tefek birileri cikti ama ilerlemedi
zaten sevgi dolu bir evlilik yasamadim
ve simdi sanki ihtiyaç duyuyorum sevgiye belkide yalnizlik korkusu sardı
sizce ben cokmu geç kaldim sevgiye olmazmi bu saatten sonra
valla senin yerin de olsam dertsiz basıma dert almam cocugun zaten var bu yastan sorna elin adamıyla ne ugrascan yaa hic bulasma derim ben
Bana hic bu guzel fikirlerle gelmiyorsun miss.
simdiki alım olsa köprüden önce son cıkıs yapar 39 da evlenirdim :))) cok erken evlendim cokkkkkkkİNSANLAR kırklı yaşlarda evleniyor artık nerdeyse. Neden mutlu olmayanın ki.Olursun tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?