- Konu Sahibi honeysuckle
Yok kiz ben yurt disindayim oyle kolay olmuyor. Sirami sana verebilirim.
Ben yabanci damat bakiyorum bu aralar.![]()
tabiki kolay degil..
yabanci damat neki ...turklere ne oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kiz ben yurt disindayim oyle kolay olmuyor. Sirami sana verebilirim.
tabiki bazi seylerde nasip
ama ara ara sevgi ihtiyaci duyuyorum
tabiki kolay degil..
yabanci damat neki ...turklere ne oldu
Vallaha şimdi limoncu günlerce uyuyamaz kocasının kafasına kakar bak bak elalem neler alıyor diye yataktan atar adamıBizim komşu hatun boşandı 4 çocuklu.
İş ortağı bununla evlenmek istiyormuş bizimki de düğün ve kendi üstüne ev istemiş.
Bize dedi ki genç kızlar bedavaya gidiyor, 3-5 altına fitler ben taşınmaz mal isterimAdam yarım milyonluk daire aldı hatuna malum evler çok pahalandı
Limoncu kendini uyanık sanıyorsun ama bak bedavaya gitmişsin![]()
Sevgi ihtiyaci herkeste oluyor ama yanlis adamla zehir de oluyor.
Ayrica uc haftadir sacini boyamaya usenen ben nasil evlenebilirim.![]()
Çıtır ne oldu çıtırYok kiz ben yurt disindayim oyle kolay olmuyor. Sirami sana verebilirim.
sen bide beni 40 te gör ama emin ol 40 ıma da olup kendi basıma evi ceviriyosam bi de kızım varsa hicccccccccccccc elim adamıyla ugrasmam yarım milyon degil 1 milyon alsa bosssBizim komşu hatun boşandı 4 çocuklu.
İş ortağı bununla evlenmek istiyormuş bizimki de düğün ve kendi üstüne ev istemiş.
Bize dedi ki genç kızlar bedavaya gidiyor, 3-5 altına fitler ben taşınmaz mal isterimAdam yarım milyonluk daire aldı hatuna malum evler çok pahalandı
Limoncu kendini uyanık sanıyorsun ama bak bedavaya gitmişsin![]()
Rahmetli anneannem 70 yaşında kocaya kaçmıştı.
Evimde bir ses, bir nefes olsun diye.
Utandığından bizlere söylememişti.
Jandarma polis arayarak hacı dedenin evinde bulmuştuk.
Siz daha gencecikken, bu lafı etmek hiç harcınız değil.
Tabi ki de sevmek ve sevilmek isteyeceksiniz, inşallah da karşınıza sizi hakeden biri çıkacak.
yanlis oldugunu anlayacak firsatida vermiyorum kimseye
su popoyu kaldirabilsem
gel kiz ben boyayayim sen kahveni icerken hallederiz
Çıtır ne oldu çıtır![]()
sen bide beni 40 te gör ama emin ol 40 ıma da olup kendi basıma evi ceviriyosam bi de kızım varsa hicccccccccccccc elim adamıyla ugrasmam yarım milyon degil 1 milyon alsa bosss
koca demek hizmet demek
sen biraz daha naif yapılısın sanırım ondna böyle ben evliyim ama hersey ebnde oldugu icin kendimi yarı erkek hissediyorum artık faturalar evle ilgili hersey kim nereye ne zaman gidicek alınıcak hediye restorantta garson cagırma ya kadar hep ben yaptıgım icin ben öyle pek olamazdım sanırım ki araba alabilrsen sorun cözülürvarda o yuzden insan olmayani ister
evet maddi ihtiyac yok ama ya maneviyat
gecen gece ikide kiz rahatsizlandi
aradim taksiyi o saatte tek kadin hastanrye gittim
yalnizlik her anlamda zor inan
sen biraz daha naif yapılısın sanırım ondna böyle ben evliyim ama hersey ebnde oldugu icin kendimi yarı erkek hissediyorum artık faturalar evle ilgili hersey kim nereye ne zaman gidicek alınıcak hediye restorantta garson cagırma ya kadar hep ben yaptıgım icin ben öyle pek olamazdım sanırım ki araba alabilrsen sorun cözülür
2.bahar 40 yaşındakine eskiden denirdi arkadaşlar :)
40 lı yaşlar kadının en güzel dönemidir. Gayet gençsiniz ama biraz hayat dolu olmanız lazım ki kendinizi daha iyi hissedesiniz, bu da genelde yeni bir çevre, denenmemişi denemek gibi tecrübelerle oluşuyor. Neden olmasın?
iste bu anlamda neler yapabilirim
birazda bunun icin actim konuyu
cok teşekkür ederim
neden olmaz diye dusunuyorum
1 asosyal bir insanim
2 bu yastaki erkeklerin cogu evli ve pek ciddi degiller sanki
3 kirk yas dusununce cok yas gibi ama o kadar cok icimde kalan varki