• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cokmu geç kaldim

tabiki bazi seylerde nasip
ama ara ara sevgi ihtiyaci duyuyorum

Sevgi ihtiyaci herkeste oluyor ama yanlis adamla zehir de oluyor. :KK12:
Ayrica uc haftadir sacini boyamaya usenen ben nasil evlenebilirim. :KK70:

tabiki kolay degil..

yabanci damat neki ...turklere ne oldu

Simdiye kadar hep Turk olacak diye bekledim de olmadi. Bundan sonra taktik degistiriyorum.:cool:

Bizim komşu hatun boşandı 4 çocuklu.

İş ortağı bununla evlenmek istiyormuş bizimki de düğün ve kendi üstüne ev istemiş.

Bize dedi ki genç kızlar bedavaya gidiyor, 3-5 altına fitler ben taşınmaz mal isterim:KK16::KK30::KK37: Adam yarım milyonluk daire aldı hatuna malum evler çok pahalandı:KK33:

Limoncu kendini uyanık sanıyorsun ama bak bedavaya gitmişsin:KK70::KK70::KK70:
Vallaha şimdi limoncu günlerce uyuyamaz kocasının kafasına kakar bak bak elalem neler alıyor diye yataktan atar adamı :63:

Rahmetli anneannem 70 yaşında kocaya kaçmıştı.
Evimde bir ses, bir nefes olsun diye.
Utandığından bizlere söylememişti.
Jandarma polis arayarak hacı dedenin evinde bulmuştuk.:KK45:
Siz daha gencecikken, bu lafı etmek hiç harcınız değil.
Tabi ki de sevmek ve sevilmek isteyeceksiniz, inşallah da karşınıza sizi hakeden biri çıkacak.

Bizim komşu hatun boşandı 4 çocuklu.

İş ortağı bununla evlenmek istiyormuş bizimki de düğün ve kendi üstüne ev istemiş.

Bize dedi ki genç kızlar bedavaya gidiyor, 3-5 altına fitler ben taşınmaz mal isterim:KK16::KK30::KK37: Adam yarım milyonluk daire aldı hatuna malum evler çok pahalandı:KK33:
Limoncu kendini uyanık sanıyorsun ama bak bedavaya gitmişsin:KK70::KK70::KK70:
sen bide beni 40 te gör ama emin ol 40 ıma da olup kendi basıma evi ceviriyosam bi de kızım varsa hicccccccccccccc elim adamıyla ugrasmam yarım milyon degil 1 milyon alsa bosss

koca demek hizmet demek

Hiç de geç kalmış sayılmazsınız
Yakin zamanda bi tanidigimin annesi evlendi 52 yaşında eşinden ayrılmış 35 yaşındayken

O kadininda hiç bişeye ihtiyacı yoktu kendimi yanlız hissediyorum çocuklar evlendi tek başına olmuyo diye evlendi kendine uygun birisiyle. Çocukları da memmun oldular
İnsallah sizde hayırlı birisiyle mutlu huzurlu bi yuva kurarsanız

Rahmetli anneannem 70 yaşında kocaya kaçmıştı.
Evimde bir ses, bir nefes olsun diye.
Utandığından bizlere söylememişti.
Jandarma polis arayarak hacı dedenin evinde bulmuştuk.:KK45:
Siz daha gencecikken, bu lafı etmek hiç harcınız değil.
Tabi ki de sevmek ve sevilmek isteyeceksiniz, inşallah da karşınıza sizi hakeden biri çıkacak.

ciddimisin..masallah teyzeme
tabiki ses nefes kari kocalik sadece yatak degilki insallah..cikar

sen bide beni 40 te gör ama emin ol 40 ıma da olup kendi basıma evi ceviriyosam bi de kızım varsa hicccccccccccccc elim adamıyla ugrasmam yarım milyon degil 1 milyon alsa bosss

koca demek hizmet demek

varda o yuzden insan olmayani ister
evet maddi ihtiyac yok ama ya maneviyat
gecen gece ikide kiz rahatsizlandi
aradim taksiyi o saatte tek kadin hastanrye gittim
yalnizlik her anlamda zor inan

varda o yuzden insan olmayani ister
evet maddi ihtiyac yok ama ya maneviyat
gecen gece ikide kiz rahatsizlandi
aradim taksiyi o saatte tek kadin hastanrye gittim
yalnizlik her anlamda zor inan
sen biraz daha naif yapılısın sanırım ondna böyle ben evliyim ama hersey ebnde oldugu icin kendimi yarı erkek hissediyorum artık faturalar evle ilgili hersey kim nereye ne zaman gidicek alınıcak hediye restorantta garson cagırma ya kadar hep ben yaptıgım icin ben öyle pek olamazdım sanırım ki araba alabilrsen sorun cözülür

Hayatın neresinde olursanız olun hiç bir şey için geç değildir hele ki sizin mutlulugunuz söz konusu ise karşınıza doğru birisi çıkarsa neden olmasın kiii

sen biraz daha naif yapılısın sanırım ondna böyle ben evliyim ama hersey ebnde oldugu icin kendimi yarı erkek hissediyorum artık faturalar evle ilgili hersey kim nereye ne zaman gidicek alınıcak hediye restorantta garson cagırma ya kadar hep ben yaptıgım icin ben öyle pek olamazdım sanırım ki araba alabilrsen sorun cözülür

yok canim benim
naif degilim sekiz senedir zaten yapoyorum
sadece yoruldum belkide

2.bahar 40 yaşındakine eskiden denirdi arkadaşlar :)
40 lı yaşlar kadının en güzel dönemidir. Gayet gençsiniz ama biraz hayat dolu olmanız lazım ki kendinizi daha iyi hissedesiniz, bu da genelde yeni bir çevre, denenmemişi denemek gibi tecrübelerle oluşuyor. Neden olmasın?

2.bahar 40 yaşındakine eskiden denirdi arkadaşlar :)
40 lı yaşlar kadının en güzel dönemidir. Gayet gençsiniz ama biraz hayat dolu olmanız lazım ki kendinizi daha iyi hissedesiniz, bu da genelde yeni bir çevre, denenmemişi denemek gibi tecrübelerle oluşuyor. Neden olmasın?

iste bu anlamda neler yapabilirim
birazda bunun icin actim konuyu
cok teşekkür ederim

Back
X