• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cokmu geç kaldim

Merhaba arkadaşlar
bilmiyorum konuyu acmam ne kadar doğru sizin evinize gelmis kahvenizi icerken icini döken bi ablaniz kardesiniz düşünün
40 yasindayim 8 sene önce bosandim
bir kizim var universiteye basladi bu sene cok şükür
yillardir kendi kendime ayaktayim maddi manevi destek görmedim kimseden
is ev bir hayatim var asosyal bir insanim bunun nedeni de arkadaslarimin cogu evli gorusemiyoruz
kendimi kizima isime adadim
hayatimda dogru duzgun kimse olmadi görüşmek için ufak tefek birileri cikti ama ilerlemedi
zaten sevgi dolu bir evlilik yasamadim
ve simdi sanki ihtiyaç duyuyorum sevgiye belkide yalnizlik korkusu sardı
sizce ben cokmu geç kaldim sevgiye olmazmi bu saatten sonra
Hiç bir şey için geç değil ablacım sen yeter ki doğru insanı bul :KK51:

Yani bu yaştan sonra ve 2.evlilikte kaynana görümce elti ana kuzusu koca derdi çekmezseniz ve karakteri düzgün birine denk düşerseniz neden olmasın? Kızınız üniversite için yurtta mı başka evde mi kalıyor bir de o var. 18 yaşında gencecik kızım evdeyken yabancı bir erkeği koca da olsa eve getiremezdim şahsen, tacizcisi sapığı vs güvenemem yani kimseye. Öte yandan bu sefer şartlarınızı sıralayıp restlerinizi çekerek istediğiniz hayallerinize kavuşursunuz, mesela balayı içinizde kalmıştır ama yeni eşiniz sizi çok sus pus görürse götürmez gibi. 40 yaş genç bir yaş yalnız kalmak için, bir de 2.eşiniz çocuk istese yapar mısınız?

Sağ olun varolun :KK50:

Bence hobi için kursa/gruba giderek başlayın içiniz biraz açılsın.

Tenis öğrenebilirsiniz, seramik kursuna gidebilirsiniz.Önce kız arkadaş edinin onlar kısmet bulup getiriyorlar genelde:)))

Gezi/trekking seviyorsanız grup google yapın şehriniz için.

Annem hemşire , çalıştığı doktor 40 yaşında bekar onu everelim sizinle:KK49: Annem adam için evde kalmış diyip duruyor:KK70: Kuzenim de evde kaldı o da var isterseniz 35 yaşında polis:KK73::KK73::KK70::KK70:
O 40'lık bekar doktoru ben şöyle yamacıma alayım Cherry'ciğim lütfen :KK73:

neden olmaz diye dusunuyorum
1 asosyal bir insanim
2 bu yastaki erkeklerin cogu evli ve pek ciddi degiller sanki
3 kirk yas dusununce cok yas gibi ama o kadar cok icimde kalan varki

1- Sosyal ol , kurslara yazıl, hobiler edin. Hem sevdiğin bişeyi yapmak sana iyi gelecek, hem de yeni insanlarla tanışacaksın.
2- Nasıl sen bu yaşında bir nedenden ötürü yalnızsan, yalnız erkekler de var.
3- 4o yaş kesinlikle çok değil, üstelik insan ruhu yaşlanmıyor ki.

İnşallah gönlünüze göre biri karşınıza çıksın. İhtiyaç hissediliyorsa dua zamanıdır. Sizin ona ihtiyaç duyduğunuz gibi, size ihtiyacı olan birisi mutlaka var. Rabbim yollarınızı kesiştirsin.
2. evliliğinde doğru kişiyi bulan o kadar çok tanıdığım var ki...

Merhaba arkadaşlar
bilmiyorum konuyu acmam ne kadar doğru sizin evinize gelmis kahvenizi icerken icini döken bi ablaniz kardesiniz düşünün
is ev bir hayatim var asosyal bir insanim bunun nedeni de arkadaslarimin cogu evli gorusemiyoruz
hayatimda dogru duzgun kimse olmadi görüşmek için ufak tefek birileri cikti ama ilerlemedi
honey abla 80inde evlenip mutlu olanlar umut olsun sana. belki yakınlarına evlenmeyi düşündüğünü söyleyebilirsin ;) eş dostla daha kolay ve daha güvenilir ;)

Senin karşına kalbini hızlı attırıp ilgini çekecek biride çıkmamış anladığım kadarıyla. Dans kursu hakkında çöpçatanlık çok diyollaaaa bir baksan ? Sosyalleşmen lazım yoksa zor oturduğun yerde ya da internette bulamazsın arkadaşım 40 yaş hakkında diyeceğim tek bir şey var ne yaşlılığı yahu orta yaş bile değil artık 40 :KK20:

Merhaba arkadaşlar

niye geç kalmış olasınız. 40 yaş aman aman bir yaş değil ki. hatta bence yaşamın güzel zamanlarından biri.
inşallah doğru kişi çıkar karşınıza.

Annemle neredeyse birebir aynı hayatı yaşamışsınız .
Benim annem 21 yaşındayken ben 1 buçuk yaşındayken dul kalmış .
Bu yaşa kadar annem çalıştı büyüttü beni. Şuan 24 yaşındayım .
Yalnız şöyle bi durum var ki evleneceğiniz kişiyi çok dikkatli seçmeniz gerek .
Mesela siz evlenirseniz kızınız nerede yaşayacak ? Mesleği elinde mi ?
Benim annem ben evlenmeden evlilik düşünemiyor çünkü ben o kişiyi baba gözüyle görmem abim olur amcam olur vs
Ve çok arada kalırım ne olursa olsun o kişi beni evladı gibi göremez ve sorunlar çıkabilir.
Annemin bana alacağı , yapacağı en ufak bişey gözüne batabilir .
Bu yüzden ben evlenip yuvamı kurunca annem de tabi hakkı olarak düzgün bi insan bulup evlenebilir.

Back
X