• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çokmu kıskancım ben:(

afrodict

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
264
42
98
İzmir
Merhaba kızlar sevgilimle aynı yerde çalışıyordum ama kısa bir süre önce ayrıldım işten.benim yerime yeni bir kız arkadaş başlamış sevgilim sürekli ondan bahsediyor.gözde cok güzel bir kız yaşı küçük sevgilisinin yaşı büyük çıtır daha ne gerek var falan diyor.sürekli ondan bahsediyor sinirleniyorum ama anlamıyor
herkes gözdeden bahsediyor hangi iş arkadaşımın telefonunu açsam direk o kimse ilgilendirmiyor ama sevgilimin tavırları deli ediyor beni onu çok begeniyor bende kıskanıyorum özgüvenim yerlerde bende güzelim ama bir kere bile iltifat etmedi...

Bu kıskançlık krizini nasıl aşarım kızlar...

''gözde cok güzel bir kız yaşı küçük sevgilisinin yaşı büyük çıtır daha ne gerek var''

Ha?

Ben sadece kıskanmazdım sanırım.
:ssz:

'sen de ona göre kartsın kendini harcatma bence adam gibi efendi efendi otur aşağı' derdim..

saçma konuştu demi ona söylediğimde gereksiz yere kıskanıyorsun diyor neresi saçma bunun kskanıyorum evet acaba onunla konuşuyormu mesajlaşıyormu diye

sen durduk yere bişiler söyleyip kıskançlık krizine girmiyorsun canım buna sebebiyet veren o maalesef..madem saçma buluyor boş konuşmayacak o zaman

Al işte aynı problem bendede var benim sevgilim bana asla yalan söylemez yalandan nefret eder. O yüzden kıza baktın mı derim beni deli etmek için bakıyorum çok güzel kız fıstık gibi vs cümleler kullanır beni deli eder tabi sonra sorarım bakmadığını söyler genelde beni deli etmek için yapar ama mesela sizin durumunuzda olduğu gibi bir kız arkadaşı var bunun çok güzel kız diye hakkında konuşur ee arkadaşı bir şey de diyemem bakmaz o gözle bilirim ama insan deli olur. Ben çok kıskanç bir yapıya sahibim herşeyden nem kaparım o da bu konuda benimle çok şakalaşır :( Sizin durumuzun gerçi biraz daha farklı bana sanki o bayana duyulan hayranlık gibi geldi bence şimdiden tavrınızı ortaya koyun ben o durumda olsam şahsen kavga etmeden düzgünce konuşurdum eğer anlamamaya devam ederse işte o zaman 1 hafta konuşmazdım ki aklı başına gelsin:47:

Zamanında buna benzer bir durumu bende yaşadım hatta çok daha fazlasını söylemişti bana .. Biraz zaman sonra özürdilerim ne dediğimin farkında değildim dedi ben geçiştirdim büyüsün istemedim kapadım konuyu ama hep içim içimi yedi kendi kendime üzüldüm o sözcükler sürekli kafamda dolanıyordu çünkü. Artık dolmuştum ve patlamıştım ona tüm kinimi meğer başta yapmak lazımmış bunu. Yani benim tepkim biraz fazlaydı ama sakince otur ve anlat ona açık açık. Yoksa insanın içi içini yiyor anlıyorum sizi çünkü ben inanılmaz kıskanç biriyim. Şimdi değil başkasından bahsetmek şaka dahi yapılmaz bizde hassasiyetimi biliyor o da hatasını anladı zaten:27: Aslında ıslak sopayla dövcen ki anlıcak :27:Neyse dediğim gibi otur ve ona söylediklerinin sana olan bir saygısızlık oldugunu anlat tavrını koy. Çünkü haklısın.Ben en sonunda git o zaman ona git onunla ol demiştim başlamıştı ağlamaya çekinme konuş çünkü ne olursa olsun 3. bir kişi yüzünden ilişkinize zarar vermeye hakkı yok. :34:
Saygılar :ssz:

bunun kıskançlıkla alakası yok burda alenen tahrik var. seni bu duruma getiren erkek arkadaşın. kesin bir dille bunu kabul edemeyeceğini anlatman lazım gerekirse kaybedeceğini de bilmeli. alttan alırsan kıskanç olduğunu kabul edersen devam eder

Merhaba kızlar sevgilimle aynı yerde çalışıyordum ama kısa bir süre önce ayrıldım işten.benim yerime yeni bir kız arkadaş başlamış sevgilim sürekli ondan bahsediyor.gözde cok güzel bir kız yaşı küçük sevgilisinin yaşı büyük çıtır daha ne gerek var falan diyor.sürekli ondan bahsediyor sinirleniyorum ama anlamıyor
herkes gözdeden bahsediyor hangi iş arkadaşımın telefonunu açsam direk o kimse ilgilendirmiyor ama sevgilimin tavırları deli ediyor beni onu çok begeniyor bende kıskanıyorum özgüvenim yerlerde bende güzelim ama bir kere bile iltifat etmedi...

Tatlım böyle bir durumun kıskançlık krizi aşılmaz. Yani bende sevgilimi çok kıskanıyorum ve kıskançlığımın biteceğinide düşünmüyorum. Sevgilininde sürekli sana ondan bahsetmeside saçma ve gereksiz seni tanıyosa kıskanacağını biliyosa anlatmaması gerekir. Yada sevgilin seni sinir etmek amaçlı boyle konusurdur yani senı sınır etmek hosuna gıderdır kötü bişeyde arama bence altında.

Az bile kıskançsın bişi demiyorum ne demek başka bi kızdan bahsedipte fıstık gibi kız bilmem ne demesi? Ben olsam direk basardım tekmeyi bu ne saçmalıktır o kız sevgilisinden ayrılsın azcık seninkine iş atsın adam hemen atlamaya hazır gibi kusura bakma ama ne düşündüğümü açık açık belirttim :19:

haklısın çok sinir bozucu ben olsam şey derdim madem çok beğeniyosun git onla çık benle işin yok hadi yoluna. ne rahat adammış ya siz çok yüz vermeyin bence ona kaybetme korkusunu verin böyle durumlarda arkanıza abkmadan gideceğinizin korkusunu verin ben olsam tahammül edemz bırakırdım ama

haklısın çok sinir bozucu ben olsam şey derdim madem çok beğeniyosun git onla çık benle işin yok hadi yoluna. ne rahat adammış ya siz çok yüz vermeyin bence ona kaybetme korkusunu verin böyle durumlarda arkanıza abkmadan gideceğinizin korkusunu verin ben olsam tahammül edemz bırakırdım ama

kızlar dediğinizi yaptım şimdide tripli bana tatile gitti ve aramıyor beni yatacağım diye msj atmış bana demekki bitmiş ondada :(

üstüne düşme sakın o seni peşinde koşturabileceğini sanıyo sen haklısın ya yaptığının yanlış olduğunu fark edip o senden özür dilicek peşinde koşucak eğer yapmıyosa böylesi çok daha hayırlıdır inanki böyle biriyle mutsuz olursun daha iyisini bulursun

sen ona rahatsızlığından ve düşüncelerinden bahsettiğin zaman saçmalama öylesine söyledim ben seni seviyorum vs gibi toparlama çalışmalarına girmediyse zaten sorun var demektir hemen bırakma kendini canım onun yaptığı hoş bişi değil..sen böyle bişi yapsan nolurdu acaba bi düşün bakalım..

bunun kiskanclikla alakasi yok.. tek kelimeyle saygisizlik.. eger sende benim gibi düsünmüyorsan ozaman yeni isyerindeki gökhanlarin yakisikliligina ilgi duymaya ve tabi bunu onunla paylasmaya basla.

Son düzenleme:
Back
X