çokmu sabırlıyım

okuduğunuz yorumlar sizi üzmüş olabilir ama bence kimsenin öyle bir niyeti yok sadece olaylara daha gerçekçi bakıyorlar, sabırlı olunacak bir durumda değilsinizki sizin eşinizi ciddi şekilde uyandırmanız ve sorumluluklarını göstermeniz gerekiyor, babanız size bakarken onun ailesine destek olmanız başlıbaşına garip bir durum sırf çocuklarınızın baba demesi için bu kadar taviz vermeniz bence eşinizi daha çok tembelliğe itiyordur birde bu yönden bakmanızı tavsiye ederim. Hakkınızda hayırlısı olsun

kızlar çıkıyorum bebeğim uyandı bu arada bir yastığa baş koymadan kimse kimseyi tanımıyor öğle boşanmakta kolay bişey değil neyse yinede tşk edrim yorumlara insanın bazen suçu yüzüne vurulmalı ki kendine gelsin sizde bunu yapıverdiniz saolun uzatıpta üzülmekte istemiyorum

neyse arkadaşlar ben yazmamış olayım siz okumamış olunnnn

seycan hanim ailenizin durumu ansil bilmiyorum ama
bir aileyi gecindirecek maddi guce sahipolmayan ve calismay yanasmayan bi adamla ne kadar devam edebilirsiniz..
soyle yaslanacak guvenecek bir esim var diyemiyorsan
iyi dusun iyi karar ver..:26:

Hakkında hayırlısı olsun.
İnşallah istediğin düzene kavuşursun.
İş hayatına dönmen her halükarda iyi olur diye düşünüyorum..

birincisi yazdıkların biraz eksik olmuş olabilir durmadan klavyeme basan bir kızım var ikincisi avukat katpliğinden kalma f klavye alışkanlığım var ezbere yazınca öğle oluyor kusura bakmayın sata sata mal bitince şimdi benim ailem bize bakıyor bizde o parayla hem geçiniyoruz hem eşimin ailesine destek oluyoz bende ailemi ve beni eşimin kullandığını düşünüyorum ama elimdende bişey gelmiyor eşimin başka yerde çalışmaya niyeti yok bende tekrardan ayrılık yaşayıp çoçuklarımı üzmek istemiyorum kararsızım eşimle kanuşsam işi bırakacak ve ben yeni doğum yaptım çalışamam bir yerde zor yanlış secim zor bir hayat

arkadaşlar bir konu açayım derdimi diyeyim dedim daha çok üzüldüm yani napıyım demekki sabırlı değil suçluymuşum tepkilerden öğrendim ama keşke bukadar ağır eliştirmeseydiniz

Dost acı söyler (bizler dostuz vurgusu yaptım burada:94:) Tembel bir erkek, çocuğu olmasına rağmen hala tembelse onu düzeltebilecek pek birşey kalmamıştır. Babanızda yardım ediyorsa ailenizi kulanmaya devam. Şahsen benim eşim böyle olsa ailemi kullanmalarına vicdanım izin vermezdi. Ayrıca imlanız çok bozuk, birde çoğu yerde t harfi yerine d harfini kullanmışsınız. Dilekçe vs. yazarken sorun olmuyor mu?

Back
X