• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cokmu safim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam kizlar ben neredeyse alti aydir evliyim. benim kaynim geldi iki aya yakin bizde kaldi kendisi sihinsel ozurlu esim geceye kadar evde yok biz 7/24 saat beraberdik kaynimla bana bi zarari yok. ama nedense millet boyle dusunmuyo neler nelet duydum yok sana birsey yapar suclu sen olursun onu basindan atmislar abisinden kiskanir sana biseyy yapar. benim icin sorun yok bana zarari yok yrmegini verdim camasirini yikadim. benmi safim?
Allah razı olsun.

sen rahatsiz olmuyorsan,o da seni rahatsiz edecek hareketler yapmiyorsa neden evden gidesin veya kovasin ki adamcagizi.
Allah senden razi olsun,ne kadar guzel kucak acmissiniz.
duyma takma etrafindakileri.

Zihinsel ÖZÜRLÜ ne ya*????
Özürlü ne bacım????
ENGELLİ olmasın sakın ???

insanların agzı torba degil ki büzesin. o özürlü kardeşin çocuktan farkı yok emin ol. sen ona iyi merhametle yaklaşırsan ne sana ne kocana bi zararı olmaz.

ve özellikle senden rica ediyorum senin yanında kaldığı sürece ona iyi bak. kendi çocugunun başına gelmiş gibi bu rahatsızlığın. insanların ne dedigini de bakma. herkes kendinden bilirmiş işi o hesap. yazık günah. masum hiç bişeyden haberi yok onun.

İnanamıyorum, insanlar ne kadar gaddar ve fikirsiz olmuş böyle... Böyle düşünen kişilere gerekli cevabı vermelisin bence, zihinsel özürlü diye " zararlı" damgası vurmasınlar kimseye, senin iyi niyetli olduğun için de aklını bulandırmasınlar.
Asıl bunu söyleyen insanlardan uzak dur güzelim sen, emin ol asıl onlar zarar verir sana kesin diyorum bunu...

+1
Zihinsel engelli adama zorla abisini kıskandırıp düşman edecekler.
İnsanlar ruh hastası gerçekten.

Baksan sana zarar verir. Bakmasan vicdansiz gelin olursun.. Insanlari memnun etmek zor.. Allah saglik versin inş. Bazi engelliler saldirgan oluyor evet onlar kiskanip zarar verebiliyor ama kayniniz oyle degilse bakin mutlaka mükafatini görürsünüz .

selam kizlar ben neredeyse alti aydir evliyim. benim kaynim geldi iki aya yakin bizde kaldi kendisi sihinsel ozurlu esim geceye kadar evde yok biz 7/24 saat beraberdik kaynimla bana bi zarari yok. ama nedense millet boyle dusunmuyo neler nelet duydum yok sana birsey yapar suclu sen olursun onu basindan atmislar abisinden kiskanir sana biseyy yapar. benim icin sorun yok bana zarari yok yrmegini verdim camasirini yikadim. benmi safim?
sana zararı yoksa milleti takma,ağzı olan konuşur

sevap işliyorsun onu düşün

Ben geçen bir yerde duydum bi kadın felçli bbabasına bakiyomus. Her şeyiyle ilgileniyormuş. Komşuları da kadına Allah razi olsun diyeceklerine kiniyormus günah sen babani yikiyosun diye. Millet saçma sapan konusuyo işte.

Gelip sizde kalmasinin sorun edilecek tarafi yokta , neden daha 4 aylik yeni evliyken zihinsel engelli erkek kardes hemde 2 ay sizde yatili kaliyor ben orasini anlamadim.

ay bu insanlların gereksiz yorumu hep var.. takmayın bencee

ay bu insanlların gereksiz yorumu hep var.. takmayın bencee
Bişey diyecem de korktum burdaki kadınlardan ama mantık çerçevesinde söyleyeceğim kimse yargılamasin dediklerimi.. ne kadar zihinsel engelli olsa da bu insan normalde sağlıklıysa vücut olarak hormonları çalışıyordur ki zihinsel engeli olduğundan yaptığı herhangi bi hareketten çekinmez de beni dinlersen annesi sağ o baksin oğluna hayır isleyeyim derken hayatın kararmasin sonra.. elinden geldiğince esinle ihtiyaçlarını karşılayın bişeyler alın kendisine esin evdeyse gelsin ama yalnızken ne olur ne olmaz derim.. anladigim kadari ile ailen de endişe duyuyorlar aileni dinle bence..

Bişey diyecem de korktum burdaki kadınlardan ama mantık çerçevesinde söyleyeceğim kimse yargılamasin dediklerimi.. ne kadar zihinsel engelli olsa da bu insan normalde sağlıklıysa vücut olarak hormonları çalışıyordur ki zihinsel engeli olduğundan yaptığı herhangi bi hareketten çekinmez de beni dinlersen annesi sağ o baksin oğluna hayır isleyeyim derken hayatın kararmasin sonra.. elinden geldiğince esinle ihtiyaçlarını karşılayın bişeyler alın kendisine esin evdeyse gelsin ama yalnızken ne olur ne olmaz derim.. anladigim kadari ile ailen de endişe duyuyorlar aileni dinle bence..

yanlış kişiye cevap canım :KK70:

Bu etraftakilerin ağzını torba gibi büzmek lazım
Ağzı olan konuşuyor yahu..
Senin iyiliğin merhametindir bu. İçin rahat olsun

etrafimdakilerde ayni boyle diyor. geceye kadar beraberiz. bana kimse sormadi kalsinmi kalmasinmi

Gelip sizde kalmasinin sorun edilecek tarafi yokta , neden daha 4 aylik yeni evliyken zihinsel engelli erkek kardes hemde 2 ay sizde yatili kaliyor ben orasini anlamadim.
suan burda yok annesinde. bana kimse sormadi kalsinmi kalmasinmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X