Çokmu tepki veriyorum :(

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
merhaba öncelikle, erkek arkadaşım bundan bir ay önce falan arkadaşının düğününe gitmişti. bu gün facede gezinirken arkadaşı vidyo paylaşmış, dansöz var onların masasında arkadaşınla oynuyo. bizimkide el çırpıyo sırıtarak, çıldırdım onu görünce aradım güldü bana ne var aşkım bunda falan dedi ama acayip sinirliyim ben mi abartıyorum siz sevgilinizi o durumda görseniz nasıl tepki verirdiniz bi akıl veri bana

Mrb ayni durumun farklısıda bana olmuştu bende eşimle sevgiliyken bi arkdsinin facesinde video paylasmisdi arkadasi ve oda oynuyodu ayriyeten gttignide bilmiyodum bana evdeyim demisdi sonra geldi kendi ozur diledi

Ya ben şakayla karışık laf sokardım azzıcık Ama sorun etmezdim.Yani herkese göre değişebilir tabii ama benim için önemli bir olay değil.Büyütmeye gerek yok.

Arkadas fazla rahat galiba yepkiye bakya bende çıldırırdım

Mrb ayni durumun farklısıda bana olmuştu bende eşimle sevgiliyken bi arkdsinin facesinde video paylasmisdi arkadasi ve oda oynuyodu ayriyeten gttignide bilmiyodum bana evdeyim demisdi sonra geldi kendi ozur diledi
ya daha önceden söylemedi bide nasıl geçti diye sordum kendi halimizdeydik dedi görünce ellerim titredi valla sinirden

Bende kızmazdım. Ama sorduğumda söylemesini isterdim. Sonradan videodan görmek istemezdim.

Normalde çok kıskanç biri olarak söylüyorum hiçbirşeyde yapmazdım, karşısında dansöz var yani somurtup mu dursun :) Pavyona gidipte izlemedi sonuçta.
öylede işte görünce çıldırdım nasılda sırıtıyo anlatamam boğazlayasım geldi şu an onu

Bende çok kızardım ama kendime, böyle eğlence anlayışı olan bir adamla nişanlı olduğum için.. Tabi herkesin yaşam tarzı benim böyle bir eğlence anlayışım yok çünkü..

Bak şöyle düşün yoldan geçene baksa ya da herhangi başka kadına bende kızarım
ama orada dansöz var ve alkışlanıyor filan yani oradaki erkek de olsa kız da olsa benzer şeyi yapıp eğlenecek sanmıyorum ki o kadına vayşş ne kadın diye baksın süzsün filan
ha eğer öyle bir mizaçtaysa zaten orada hata var yani sizin olmadığınız her an her kadını süzer ki o zaman

Takmazdım ben ya. Eğlenmiş, başka biriyle gidip oynadığını görmemişsinki işini yapan biriyle eğlenmiş

Bence abartmışsınız. Dansöz var diye gitmeli miydi ya da somurtup oturmalı mıydı?
Dansözle oynadı, alkışladı diye burnundan getirmenize gerek yok bence.

Ya ben şakayla karışık laf sokardım azzıcık Ama sorun etmezdim.Yani herkese göre değişebilir tabii ama benim için önemli bir olay değil.Büyütmeye gerek yok.
bende onun için açtım konu buraya şu anda çok sinirli olduğum için çok tepki vermekten korkuyorum

ne var cildiracak, abartmissin bence

Bende kızmazdım. Ama sorduğumda söylemesini isterdim. Sonradan videodan görmek istemezdim.
bende ona bozuldum zaten önceden haberim olsaydı nasıl geçti dediğimde söyleseydi tepki bile vermezdim belki ama görünce birden çok sinirlerim bozuldu

bende onun için açtım konu buraya şu anda çok sinirli olduğum için çok tepki vermekten korkuyorum

Tepki vermeyin hiç gereği yok ya boş yere sinir stres edinmeyin.Sonuçta dansözle sarmaş dolaş göbek atarken değil video.Alkış tuttu diye adamın üstüne gitmen yersiz olur.Kafana taktığına değmez içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…