merhaba öncelikle, erkek arkadaşım bundan bir ay önce falan arkadaşının düğününe gitmişti. bu gün facede gezinirken arkadaşı vidyo paylaşmış, dansöz var onların masasında arkadaşınla oynuyo. bizimkide el çırpıyo sırıtarak, çıldırdım onu görünce aradım güldü bana ne var aşkım bunda falan dedi ama acayip sinirliyim ben mi abartıyorum siz sevgilinizi o durumda görseniz nasıl tepki verirdiniz bi akıl veri bana
güldü zaten baya sakin ol bebeğim falan diyor gıcıkKeşke belli etmeseydin. Kıskandığını belli edince totoları kalkıyor.
ya daha önceden söylemedi bide nasıl geçti diye sordum kendi halimizdeydik dedi görünce ellerim titredi valla sinirdenMrb ayni durumun farklısıda bana olmuştu bende eşimle sevgiliyken bi arkdsinin facesinde video paylasmisdi arkadasi ve oda oynuyodu ayriyeten gttignide bilmiyodum bana evdeyim demisdi sonra geldi kendi ozur diledi
öylede işte görünce çıldırdım nasılda sırıtıyo anlatamam boğazlayasım geldi şu an onuNormalde çok kıskanç biri olarak söylüyorum hiçbirşeyde yapmazdım, karşısında dansöz var yani somurtup mu dursun :) Pavyona gidipte izlemedi sonuçta.
bende onun için açtım konu buraya şu anda çok sinirli olduğum için çok tepki vermekten korkuyorumYa ben şakayla karışık laf sokardım azzıcıkAma sorun etmezdim.Yani herkese göre değişebilir tabii ama benim için önemli bir olay değil.Büyütmeye gerek yok.
ne var cildiracak, abartmissin bencemerhaba öncelikle, erkek arkadaşım bundan bir ay önce falan arkadaşının düğününe gitmişti. bu gün facede gezinirken arkadaşı vidyo paylaşmış, dansöz var onların masasında arkadaşınla oynuyo. bizimkide el çırpıyo sırıtarak, çıldırdım onu görünce aradım güldü bana ne var aşkım bunda falan dedi ama acayip sinirliyim ben mi abartıyorum siz sevgilinizi o durumda görseniz nasıl tepki verirdiniz bi akıl veri bana
bana daha önceden söyleseydi bu kadar sinir olmazdım söylemeyince vidyoda öğrenince dansözü iyice sinirim bozulduArkadas fazla rahat galiba yepkiye bakya bende çıldırırdım
bende ona bozuldum zaten önceden haberim olsaydı nasıl geçti dediğimde söyleseydi tepki bile vermezdim belki ama görünce birden çok sinirlerim bozulduBende kızmazdım. Ama sorduğumda söylemesini isterdim. Sonradan videodan görmek istemezdim.
bende onun için açtım konu buraya şu anda çok sinirli olduğum için çok tepki vermekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?