Çokmu tepki veriyorum :(

Kim ne derse desin haklısın çünkü afedersin aptal bir duruma düşmüş gibi hissettiriliyor..Benimde başıma gelmişti dansözlü felan değil ama topluca gezmeye gidilmiş sonradan kızlar gördüm nerde saf arkadaslarının facesinde :) Ha ne oldu burnundan getirdim sebep yalan söylemesi..Şimdi kedi gibi oldu

Siz yarıçıplak güzel vücutlu erkek bir dansçının yaninda sırıtarak el çırpsaydınız eminim sizden beklediği tepkiyi kendisi göstermeyecekti.

Bende tepki gösterirdim..
Siz bakışına sırıtışına takıldıysanız vardır bişey bence..
Yada arayı yumuşatmak için böyle yapıyodur..
Üstelik eksik anlatılmış bi durumda var..
Ben şiddetli bi kavga çıkartıdım..
O videoyuda indirirdim telefona veya bilgisayara..
Lazım olur..
O videonun sosyal medyada kaldırılması kolay sonra yalancı durumunada sizzi sokması çok çok kolay olur :)

Ben çok kızardım yorumlara bakinca benmi çok kıskanç biriyim acaba

Bence hiç abartmayın, bence abartılacak bir durum yok çünkü. Bir de ilginç, böyle eğlence anlayışı olan insanla nişanlı olmaktan utanırdım diyenlere şunu söylemek istiyorum ki, yaşlarınız kaç bilmiyorum ama benim çocukluğumda yılbaşı akşamları gece yarısı televizyona dansöz çıkacak diye bekleyen bir toplumdan geliyoruz hepimiz. Nesrin Topkapı çıkardı. Herkes pür dikkat izlerdi.

Ayrıca, kendinize biraz güvenin kızlar. İşini yapan bir bayan var, ve de orada eğlenen insanlar. Erkek arkadaşınızda eğlenmiş, ne var bunda.

Öncelikle çocukluğunuzda ki Nesrin Topkapı'lar gibi masum bir dönemde yaşamıyoruz.
Öz güvene gelince , adliye boşanmak için sıraya giren öz güveni yüksek bayanlarla dolu..

şimdi aradı ben bişey yapmadım ki arkadaşımın oynadığını neden söyleyim falan dedi gönlümü almaya çalışıyor fazla yüz vermiyorum ama çok uzatmıcam teşkkür ederim cevabın için

nasıl gönülümü almaya çalışyor şimdi ben kötü bişey yapmadım sadece arkadaşımı alkışladım falan diyor ama hala var içimde sinir baştan haberim olsaydı kızmazdım ama ordan öğrenince ellerim titredi valla sinirden

Öncelikle çocukluğunuzda ki Nesrin Topkapı'lar gibi masum bir dönemde yaşamıyoruz.
Öz güvene gelince , adliye boşanmak için sıraya giren öz güveni yüksek bayanlarla dolu..

Kusura bakmayın da , dansöze gidecek adam gitsin zaten yolu açık olsun. Ya da dansöz diye sınırlamak yanlış olur aslında, eğer ki içinde varsa ve ben onu mutlu etmek için çabalarken o başkasına gidecek kadar alçaksa buyursun gitsin, kapı orada ceketi de kapının arkasında. Kimse kusura bakmasın da, sürekli sanki birileri gelip erkek arkadaşınızı-nişanlınızı-eşinizi elinizden alacakmış gibi davranmanın, karşınızda ki insanı aklınızca sınırlamaya çalışmanın anlamı yok. Yapacak olan insan her durumda yapar, ruhunuz duymaz. Böyle kıskançlıklar, kavgalar, aklım sıra kısıtlamalar, oraya gitme buraya gitmelerle sadece karşınızda ki insanı bunaltırsınız, ilişkide sürekli kavgalar olur, huzura muhtaç olursunuz.

Bu benim fikrim tabi ki, kendime yapılmasını istemediğim şeyi eşime de yapmam çünkü.

bide vidyoya yorum yapmış ordan gördüm zaten azıma geleni söyledim ne dersem gönlümü almaya çalışıyor ben sadece el çırptım kalkıp oynadım sanki falan diyor konuşmak bile gelmiyor içimden o sahneler aklıma gelince

Bende kızmazdım. Ama sorduğumda söylemesini isterdim. Sonradan videodan görmek istemezdim.
Tabii öyle amaa adam da başına geleceği biliodur ondan söyleyememiştir misal ben olsam o dansözü arar bulur sevgilimle karşılıklı oynatırdmm

Benden saklamana kızıyorum desen ?

Benden saklamana kızıyorum desen ?
dedim zaten saklasam neden yorum yapayım ben sadece alkışladım bunun neresini söyleyeyim dedi yani herzaman ki gibi kendisini haklı göstercek bi sebep buldu

Adamı yatakta başkasıyla basmış gibi muamele etmişsiniz. Çok abartılı ve saçma bir tepki benim bakış açımlar.

Biz sanırım şu noktada anlaşamıyoruz.. Ben eşimi herseyden kıskanan bir insan değilim..Çünkü kendiminde bu kadar çok kıskanılmasını istemem..Ayrıca eşimi kimse elimden alıyormus gibide hissetmiyorum.Bu söyleminiz çok kaba ve hiç hoş değil.
Bakın benim özetlemek istediğim konu şu..
Arzu edersiniz ki şu anda GAZİNO gibi ortamlar amaç teşkil eden ortamlar.Ve ortamlara gelen insanlarda belli başlı insanlar.Yani nimlenmişler.
Kadınlarıda cabası..Siz böyle bir ortamda eşinizin bulunmasını gerçekten doğru buluyormusunuz ?
Ben İzmir'de yaşıyorum eşim burada barlara gider birasını içer arkadaşları ile buluşurlar hiç bir zaman da kısıtlamam bunu fakat hem GAZİNO gibi bir ortama gidip üzerine bana yalan söyleyip sonra da bu yalanı baskasından öğrenince kıs kıs gülerse verdiğim tepki az bile olur..
Ben o kocadan basit olduğu için utanırım.
Ha bu durumda bunalıyorsa buyursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…