yatakta basmış gibi davranmadım ona ben. benim haberimin olması gereken bi k0nuyu bir vidyodan öğreniyorum bu sinirimi bozdu yanlış bir tepki vermemek için konu açtım buraya teşekkür ederim cevabınız için
yatakta basmış gibi davranmadım ona ben. benim haberimin olması gereken bi k0nuyu bir vidyodan öğreniyorum bu sinirimi bozdu yanlış bir tepki vermemek için konu açtım buraya teşekkür ederim cevabınız için
Yanlış tepki vermişsiniz zaten. Size ayrıntılı rapor mu vermeliydi? 9.45 sularında ankaranın yollarında oynadım, 10.15' te dansözü alkışladım biraz sırıtmış olabilirim. Abartmışmıyım diye sormuşsunuz ben de abartmışsınız dedim.
Beğenilmeyen cevaplara teşekkür edip karşı tarafı susturmaya çalışmak da yeni moda oldu sanırım.
Ayyyyyyyyy yeminle icim sisti ya senin bu kac yas muhabbetinden, yaslarina gore insanlarin ne tur dertleri var onunla ilgili bir arastirma mi yapiyosun nedir pooffff yaaaa valla daral geldi bana artik arada baska yorumlarda yapiver Allah askina bana dert oldu cidden
Yanlış tepki vermişsiniz zaten. Size ayrıntılı rapor mu vermeliydi? 9.45 sularında ankaranın yollarında oynadım, 10.15' te dansözü alkışladım biraz sırıtmış olabilirim. Abartmışmıyım diye sormuşsunuz ben de abartmışsınız dedim.
Beğenilmeyen cevaplara teşekkür edip karşı tarafı susturmaya çalışmak da yeni moda oldu sanırım.
ben size ters bi cevap vermedim ki neden bu kadar sert çıktınız anlamadım erkek arkadaşım o geceyi ayrınıtılı bi şekilde daha önceden anlattı ama o önemli olan bişeyi söylemedi bana ondan bu kadar çok sinirlendim çok tepki verip vermediğimi sormuştum sizde abartmışsınız dediniz bende belirterek teşekkür ettim cevabınızı beyenmedim diye bişey yok yanlış anlamışşsınız
ben erkek arkadaşımı sıkmıyorum ki onu aldatmaya yöneltcek bişey de yapmıyorum bana o geceyi kendisi istiyerek anlattı her zaman ki gibi ama o ayrıntıyı söylemedi ve ben başka bi yerden öğrendim tepkim ondan bu kadar çok oldu ama abartmadım zaten konuştuk ve anladı hatasını. böyle davrandığım için aldatcaksada kapı orda zaten
Bir arkadaşımın düğününde de çıkmıştı dansöz. Her masaya uğrar dansözler. Sevgiliniz el çırpmayıp öyle taş gibi otursa mıydı yani? Valla bizim masaya geldiğinde çok eğlenmiştik. Biraz rahat olun kurban olayım ya. Elinden mi alıcak sanki sevgilini. Boğmayın birbirinizi bu kadar. Böyle tepki vereceğini bildiği için söylememiştir.
Bir arkadaşımın düğününde de çıkmıştı dansöz. Her masaya uğrar dansözler. Sevgiliniz el çırpmayıp öyle taş gibi otursa mıydı yani? Valla bizim masaya geldiğinde çok eğlenmiştik. Biraz rahat olun kurban olayım ya. Elinden mi alıcak sanki sevgilini. Boğmayın birbirinizi bu kadar. Böyle tepki vereceğini bildiği için söylememiştir.
haklısınız çok aşırı büyüttüm kafamda galiba birden görünce kan beynime sıçradı gibi oldu konuştuk ve söylemediği için özür diledi uzatmıcam bende artık çünkü anladı hatasını