- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Ev isleri icin bi yardimci alsaniz haftada bir iki gun.Annem istanbula gitti, oğlum kreşte ve ben bildiğiniz dağıldım.yani nasıl?akşam 5 de geldim, bulaşık çamaşır oyun derken saat sekiz buçuk oluyor.bazen gece 10 a kadar evde çalışıyorum, işler bitmiyot...Hatta o kadar bunaldım ki sabah doğru uyanıyorum uykum kaçıyor bazen, hep bir koşturmaca, hatta işte sanırım evden daha az çalışıyorum.neyse öğlen on ikide eve gidiyorum bildiğin 20 dakikada iki çeşit yemek yapıyorum...düdüklüde, neyse kıyma vs hazırlıyorum kendime bir yarım saatte onu yiyip, evimin karşısındaki iş yerime geçiyorum...Bugğn enerjim yok, ve stresten gülmeyin ama mide bulantım oluyor, şimdi eşime verdim çocuğu, biraz önce oynuyorlardı salonda 'anneee diye ağlamasıyla 'oğlummmm' dite bağırmam bir oldu.Yatakta nette sşze yazarken, oğlan için de şarkı açtım, dinliyoruz.ENERJİM DÜŞÜK, SİNİRLERİM TEPEMDE,Bu işler bu kadar zor muydu, bilemedim.
KolayKgelsinAnnem istanbula gitti, oğlum kreşte ve ben bildiğiniz dağıldım.yani nasıl?akşam 5 de geldim, bulaşık çamaşır oyun derken saat sekiz buçuk oluyor.bazen gece 10 a kadar evde çalışıyorum, işler bitmiyot...Hatta o kadar bunaldım ki sabah doğru uyanıyorum uykum kaçıyor bazen, hep bir koşturmaca, hatta işte sanırım evden daha az çalışıyorum.neyse öğlen on ikide eve gidiyorum bildiğin 20 dakikada iki çeşit yemek yapıyorum...düdüklüde, neyse kıyma vs hazırlıyorum kendime bir yarım saatte onu yiyip, evimin karşısındaki iş yerime geçiyorum...Bugğn enerjim yok, ve stresten gülmeyin ama mide bulantım oluyor, şimdi eşime verdim çocuğu, biraz önce oynuyorlardı salonda 'anneee diye ağlamasıyla 'oğlummmm' dite bağırmam bir oldu.Yatakta nette sşze yazarken, oğlan için de şarkı açtım, dinliyoruz.ENERJİM DÜŞÜK, SİNİRLERİM TEPEMDE,Bu işler bu kadar zor muydu, bilemedim.
DONDURUCUYA KOYDUKTAN SONRA ERİMESİ SAATLERİNİZİ ALMIYOR MU BİR SAĞLIKSIZ DİYORLAR, ANINDA ÇÖZÜLMESİ GEREKMİŞ YA DA MİKRODALGA, BİR BUZLUK İÇİN DE MİKRODALGA ALINMAZ Kİ.CAHİLLİĞİME VERİNKolayKgelsin
İş cocuk ev cok zor. Kadın bulun yrm gün gelsin toparlasın.
Yemek günlük yapmayın
Buzluğa doldurun arada ve oradan oradan pişirin. Millet neler koyuyor. Ben de köfte cesitleri koyuyorum. Kavurma koyuyorum. Sigara böregi vs.
Öğle arası işiyapmayın kendinize ayırın.
Kuru köfteyi buzlu buzlu tavaya koyarım.DONDURUCUYA KOYDUKTAN SONRA ERİMESİ SAATLERİNİZİ ALMIYOR MU BİR SAĞLIKSIZ DİYORLAR, ANINDA ÇÖZÜLMESİ GEREKMİŞ YA DA MİKRODALGA, BİR BUZLUK İÇİN DE MİKRODALGA ALINMAZ Kİ.CAHİLLİĞİME VERİN
Bizim oğlan her gün farklı ymek ister, al işte bugün yaptığım kıymalı kuru fasulye artı kuskusu yemedi.bu akşam cips yedi, bende biraz vicdan azabı var, hadi ye oğlum diyecek gücü bulamıyorum bazenEv isleri icin bir yardimci alin. Yemek isini geceleri yapin. Oglen ve aksam icin ayri ayri pisirmek yerine bolca yapip ayni yemegi oglen ve aksam yiyin.
Maalesef kadinin mesaisi eve gelince bitmiyor, erkeginki bitiyor da. Temizlik isini haftada bir yapin. En onemisi su yemek isini ayarlayin ve bir yardimci alin.
sorun ben değilim, abur cubur da yesem doyarım, yemek yapmadan da durabişlirim. soruın oğlan, yemek seçiyır, her gün farklı ister, eve gelinde bazen mutfaktan bhiççıkamamÖğle arası yemekle uğraşacağına akşam yemeğini çok yap, öğlen de onu ye? Böylece sana dinlenecek zaman kalır. Çalışan kadın olmak çok zor, ev işi bitmiyor. Yardım eden de yoksa yandın yani, ne kadar saçlarını süpürge edersen et yetmez, yeterli gelmez. Bugün artık dayanamadım oturdum ağladım (hoş bu 3.5 yıldır rutin oldu ya her temizlik öncesi), eşim de gördü. Yeter dedim ya, kendimi değersiz hissediyorum, her hafta aynı şey, yap yap bitmiyor, her yer dağınık, her yeri b*k götürüyor vs vs ki gerçekten ev çok dağınık ve kirliydi, 2-3 gündür hastayım elim değmedi. Aman neyse öyle işte, bakalım bundan sonra yatmadan toplayalım falan dedik de gene lafta kaldı yani :)
Özetle yaşasın pipili olmak, bazen sahte pipi takasım geliyor
Hergun farkli pisirebilirsin de her öğün bari farkli pisirme. En azindan ogle ve aksam ayni yiyebilirler. O zaman da bir zahmet esin yemek pisirme isi icin birini bulsun. Tum fedakarligi siz ustlenmissiniz. Bu dogru degil.Bizim oğlan her gün farklı ymek ister, al işte bugün yaptığım kıymalı kuru fasulye artı kuskusu yemedi.bu akşam cips yedi, bende biraz vicdan azabı var, hadi ye oğlum diyecek gücü bulamıyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?