- Konu Sahibi ebbrruuuu22
-
gecmis olsun canim bende dr. erhan eryilmazi düsünüyorum alin germe ama kararsizim cok.ben endoskopik orta yüz germe ameliyatı oldum.ameliyat olalı 39 gün oldu.Dr.Erhan Eryılmaz yaptı ameliyatımı
bende yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum birkaç doktora mail attım resimlerimi hepside yağ enjeksiyonunu önerdi yalnız kime yaptıracağıma karar veremedim fiyatlarda 4000-5000 tl civarında sizlerin yağ enjeksiyonunda tavsiye edeceğiniz doktor varmı ve fiyatları nelerdir bende nisanda yaptırmak istiyorum
valla bu ıcten destek dıyorsun da alıyorum herturlu gozle gorulen bırsey olmadı da
sanırım yaslandıgımızda yasıtlara fark atıcaz
ama yıne de vıtamın tarzı seylerı kullanmayı asla bırakmıyorum
ameliyat olalı tam 62 gün oldu arkadaşlar.şişliklerim bayağı azaldı.90 günde yüz tamamen oturuyo.burun kenarı ve dudak kenarı bayağı bi farketti.özellikle dudak kenarlarım sarkık görünüyodu ama şu anda o görüntü tamamen yok oldu.şöle kenardan çekiyo demişsin ama öyle değil.yanak doksan derece yukarı çıkacak şekilde geriliyo.kaşlarımda biraz kaldırıldığı için gözlerimde hafif çekiklik oldu.ama daha şişlikler var.kesin cevabı size 1 ay sonra söyleyebilirim.ama çok zor bi ameliyattı benim açımdan.hem gözaltlarından hemde saçlı deri içinden dikiş izlerim var.gözaltlarımdakiler hemen hemen geçti gibi.saç içindekide çok önemli değil zaten.
bundan 1ay önce sabahlara kadar oturup bu basligi 1.sayfasindan itibaren okumus doktorlar hakkinda bilgi almis ve ortayüz germe ameliyatini yapmaya karar verip istanbula gitmek için hazirliklara baslamistim ve bugün 11.gün arkadaslar ameliyatimi oldum okdar doktordan eleye eleye geriye 2doktor biraktim onuda 1e düsüp seçtim güven veren doktoruma ameliyatimi oldum suan agri kesicilerle iyi durumdayim yoksa agrilarim oluyor onun disinda sisliklerim var yer yer iyilesme asamasinda olan sararan moraran yerlerimde var ama en aci tarafi agiz içindeki dikislerin olmasi rahat yiyemiyorum konusamiorm vede dislerimi fircalayamiyorm sorusu olan sorabilir herseyi anlatirim amaç yapacak olan arkadaslara bilgi vermek ha buarada bu ameliyattan önce baya bi 4yil kadardir bi çok yöntem denedim ben dolgu ,thermage ,botoks falan ama hiç biri yanakalri kaldirmaya gözlatlarini doldurmaya faysasi olamdi sadece zaman ve para kaybi o yüzden iyilesme asamasi uzun sürsede ameliyat oldum suan sis olmama ragmen yanaklar yukarda gözaltlari dolgun doktorumda çok iyiydi degerli bi insan sayesinde güzel geçti...
merhaba jayjay, ürün adı ve satıldığı siteleri benimlede paylaşman mümkün mü?, ayrıca birlikte almayı bende uygun buluyorum.. Bunlar önemli bilgiler aslında paylaştığın için çok tşk ederim:)kızlar tekrar soruyorum cilt germe için mesolifting ampulu almak isteyen varsa birlesip alalım
farklı markalarda farklı ıcerıkte ve farklı sayıda ampul ıceren urunler var
ben alıcam, tek basıma benı bıraz zorlar, o yüzden benimle birlesip almak isteyen varsa
siteleri ve ürün fiyatlarını verebilirim acil yanıt bekliyorum yoksa kendim tek basıma alıcam
lütfen özelden bana mesaj atın karar verelim
gülengüzel trden dermaheal marka almayı düsünürsen katılabilirim
lotis pharma satıyor tr de
baska markalar da var ancak genelde hyalunoric acid bazlılar, bende zaten kolajen hapları
hyaluronic acid hapları, serumlar ve hyaluronic krem var bana daha gelişmiş bir ürün lazım
dermaheal in ürünleri büyüme hormonu ve kök hücre tarzı ıcerıkler ıcerıyor
bu cok onemlı
yoksa başka markalarında ürünleri güzel ama kutu basına 100 ytl fark var
ucuz olanda ne varsa dermahealde aynısı var üstüne bir de kök hücre,insan büyüme hormonu
vs eklemişler bence o kadar para vericekken iyisini alalım derim
dün yine derma roller yaptım yüzüme elastin serum ve daha önce aldıgım kök hücre serumuna dermalogica extreme c toz c vitamini karıştırıp sürdüm güzel oldu gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?