Cökük Yanaklar

canIm ben en son dolgumu çok önce onepte yaptirdim ama memnun kalmadim neden dersen çok çabuk eridi ve bana gitmedi arI sokmus gibi oldu gençlikten ziyade sislik olustu begenmedim birdahada arastirmadimda nerde nasil yapiliyor çünkü vucudum zayif yüz bölesine sis ve toplu olunca nebilim ben begenmedim benim istedigim bi olay degil ben taze gergin ama zayif bir yüz istiyorum dolgu sisiriyor o yüzden bida arastirma yapmadim için nerde kim iyi yapiyor bilmiyorm ama duyarsam gene yazarIm:)

Merhaba Bayanlar;
Bende bu konu ile ilgileniyorum.
ılaçla dolgu hakkında biraz bilgi verirseniz memnun olurum.
yanaklarımı,elmacık kemik ve çenemi daha dolgun,dinç göstermek istiyorum.
Yuvarlak bir yüz ifadesi istiyorum.Ebru Gündeşin yüzünde dolgu var mı?O dolgunluk çok hoşuma gidiyor.

Hangi ilacı ,ne kadar dozda kulllanıyorsunuz?
Kalıcılık süresi nedir?Erime,yakma ne kadar zamanda oluyor ?
Lokal anestesi ile toplamda ne kadar sürer ? saat ?
Öncesinde bir hazırlık yada alerji testi yada vs..gerekiyor mu?
Sonrasında yüzde şişlik olur mu?
Seans seans ilerlemek daha mı doğru olur ?

Forumlardan juvaderm ,surgiderm 30 gibi ilaçları duydum,siz ne kullanıyorsunuz ?

Teşekkürler;

asya kocaelınde sanırım ucuza yapan drlar olsa gerek liposuction ve bacak dolgusu baslıklarında orda ucuz drlar oldugunu okumustum
yanı ısın tıcarı kısmını dusunmeyen

ben endoskopik orta yüz germe ameliyatı oldum.ameliyat olalı 39 gün oldu.Dr.Erhan Eryılmaz yaptı ameliyatımı
gecmis olsun canim bende dr. erhan eryilmazi düsünüyorum alin germe ama kararsizim cok.
ameliyatin nerde oldu hangi hastane bide nasil bi sürecten gectin lütfen beni aydinlat cok kararsizim eyvahedigeldismile

asya belirttiğin fiyatlar yağ enjeksiyonu için çok fazla geldi bana, bende yaptırdım ama onun yarısından bile çok daha azdı.

merhaba ben yeni bir üyeyim 1 hafta önce dudak dolgusu yaptırdım alt dudağım normal olduğu halde doktorum alta da işlem uyguladı şu anda dudaklarımı kocamamn ve sarkmış gibi hissediyorum acaba ne zaman iner normale döner mi böyle mi kalır lütfen bilgisi olanalar bişeyler yazsınlar çok rica ediyorum arkadaşlar

jay jay bu konuda kesinlikle haklı.. ilerleyen yaslarda bugunlerden yaptıgınız iç yatırımlarinizin karsılıgını kesinlikle alacaksınız.. tabi dış bakımınızın da:))))

kızlar sodigim mesajları okudunuz mu belki asırı dolgunlastırmaz ama videolar ekledım
yuze yanak kısmına hyaluronic acid dolgu vıdeoları
mesajlarıma bakın derim birilerine care olursa cok sevinirim

Sevgili Ayhak
Erhan eryılmaz'a endoskobik orta yüz ameliyatı düşünmekteyim

Siz bu operasyonu yaptıran biri olarak sonuçtan memnun kaldınız mı.
Orta yüz operasyonu yanısıra ek işlemler yapıldı mı ( yanak kısmına herhangi bir dolgu gibi işlemler)

iyileşmeniz çok uzun sürdü mü.
Ve ne kadar ücret ödediniz.
bir ricamda ameliyat önce ve sonrasına ait resminizi gönderirmeniz mümkün mü

Sevgi ve selamlarımla

Sevgili Yeşilkelebek
Şu anda bende sizin gibi yoğun bir şekilde bu konuyu araştırmaktayım
Doktorlarla öngörüşmeler yaptım..ama kafam çok karışık
Orta yüz ameliyatınızın sonucundan memnun musunuz.
Hangi doktora* yaptırdınız
Tam olarak iyileşme süreciniz neydi
Orta yüz operasyonu yanısıra ek işlem yapma ihtiyacı duydunuz mu ( yanak veya çeneye dolgu gibi )
Ne kadar ücret ödediniz
Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler
sevgi ve saygılarımla!.

Son düzenleme:
merhaba jayjay, ürün adı ve satıldığı siteleri benimlede paylaşman mümkün mü?, ayrıca birlikte almayı bende uygun buluyorum.. Bunlar önemli bilgiler aslında paylaştığın için çok tşk ederim:)

gülengüzel trden dermaheal marka almayı düsünürsen katılabilirim
lotis pharma satıyor tr de
baska markalar da var ancak genelde hyalunoric acid bazlılar, bende zaten kolajen hapları
hyaluronic acid hapları, serumlar ve hyaluronic krem var bana daha gelişmiş bir ürün lazım
dermaheal in ürünleri büyüme hormonu ve kök hücre tarzı ıcerıkler ıcerıyor
bu cok onemlı
yoksa başka markalarında ürünleri güzel ama kutu basına 100 ytl fark var
ucuz olanda ne varsa dermahealde aynısı var üstüne bir de kök hücre,insan büyüme hormonu
vs eklemişler bence o kadar para vericekken iyisini alalım derim
dün yine derma roller yaptım yüzüme elastin serum ve daha önce aldıgım kök hücre serumuna dermalogica extreme c toz c vitamini karıştırıp sürdüm güzel oldu gerçekten

Ayyy kızlar bende istiyorum bende bayanssulusmile Benide ortak yapın.
Ayrıca Jayjay o dediklerini yani Elastin Serum, Kök hücre serum'u ilk kez duyuyorum. Daha doğrusu drlar kullanır ancak die düşünüyordum. Sen nerden aldın? Ne kadara aldın? Bende kullanmalıyım boshayallersmile
Ayrıca Mezoterapiyi alırsan nasıl uygulayacaksın? Dra mı götürüp yaptırcaksın?

Kızlar Dermahealin şu ürünü güzel
Dermaheal Stem C''rum Anti-Aging Açıklamalarını okuranız anlarsınız. Yaa ben çok ciddiyim hep beraber alalım. Ve bu işi de hemen yapalım.

valla ben aylar once soyledım kımse oralı olmadı yanı bırlesıp alalım dedım
urunler pahalı ben kozmetıklerınden bahsetmıyorum derma roller sonrası surebılecegımız
mezoterapı urunlerını dıyorum
bende normal krem serum gırla
mezoterapı urunu alırım ama seruma katıyen ıhtıyacım yok normal cılt bakımı acısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…