Cökük Yanaklar

denizkızı aynen yüzün düzgünse makyaj bıle yapma cık yanı
kıyafet fılan neymıs
genclık olsun yeter

Hanımlar yaşım 33 ben de yazılanları baştanberi okuyanlardanım we roacutane zedesiyim. Kremler serumlara karşı güwenimi yitirdim:Bu ürünlerin sadece cildin üst tabakasında kaldığına we çözüm getirmeyeceğine inanıyorum artık.Önceleri dolgu düşünüyordum ama önce mezolifting düşünüyorum.Jayjayın mesajlarından anladığım kadarıyla ampulleri kendisi almak istiyor.Bu ampulleri werdiğimde kabul eder mi ki ? Doğru insanlarla karşılaşmanız duasıyla :

Hanımlar yaşım 33 ben de yazılanları baştanberi okuyanlardanım we roacutane zedesiyim. Kremler serumlara karşı güwenimi yitirdim:Bu ürünlerin sadece cildin üst tabakasında kaldığına we çözüm getirmeyeceğine inanıyorum artık.Önceleri dolgu düşünüyordum ama önce mezolifting düşünüyorum.Jayjayın mesajlarından anladığım kadarıyla ampulleri kendisi almak istiyor.Bu ampulleri werdiğimde doktor uygulamayı kabul eder mi ki ? Doğru insanlarla karşılaşmanız duasıyla

Acaba mezolifting ufak da olsa bir dolgunluk sağlıyor mu? ben de düşünüyorum ama yanaklarıma bu seferde travesti olmaktan korkuyorum....offff

Son düzenleme:
bugün bir güzellik merkezine gittim seansı 600 lt dedi mezoterapi için başka bir yere gitmiştim daha önce dr kendi muayenesinde yapıyormuş o da 150 tl dedi seansı için .neden bu kadar fark war dedim bana kız cewap olarak bir çok güzellik merkezi war dedi ama iş yapabilen 130 tane biz klinik unwanı alan dr umuz olan bir merkeziz dedi kullandığımız serumlar FDA onaylı bir sürü saydı ben ama dedim 150 diyen de dr kendice de çewresi war dedim aynı şeyleri tekrarladı bilemiyorum kime güweneceğimi şaşırmış durumdayım bu konuda bilgisi olan tecrübesi tawsiyesi olan war mı

600 mü? ne garanti ediyor. Ben kaç seans sonra ne görücem, göremezsem bana paramı iade edecek misiniz diye sorsaydın keşke. 600 müş, parayı sokakta topluyoruz sanki.

Garanti ettiği bir şey yoktur. Çünkü daha önce aynı yere gitmiştim kanımdan ayrıştırıştırılarak serum enjekte etmişlerdi 3 seanstı 2000 e yakın para wermiştim hiç bir faydasını görmedim görmediğimi söyleyince mutlaka faydasını görmüşsünzdür uzun wadede birden ortaya ççıkmaz sonuçları dedi yaptıralı 3 ay oldu dedim görmüşsünüzdür diyorlar sanırım dalga geçiyorlar .O yüzden güwenebileceğim yer arıyorum Allah doğru insanlarla karşılaştırsın

50 mesaj we üzeri yazanlar özelden atabiliyormuş dertdaşım. Ewet roac. belası aynı dertler ben de de war iskeletora döndüm kısacası .Bırakalı 8ay oldu bu ilacı oynadıkça başıma bela sarıyorum sanki Sanırım ewlenmek iyi gelmiştir sana çünkü artık güwenimi yitirdim kreme seruma ama şu mezo yu da denim diyorum dermoller hakkında pek bilgim yok kısacası yaşım ne başım ne milletin tombul tombul yanakları kaç yaşında ben yaşla ilgili değil bazılarının dediği gibi bu genetik deyip kabullenip hayata da küsmek istemiyorum ilaçtan sonra sanki yaşlandım resmen halletmem lazım dermolleri we mezoyu denicem ama dermoller korkutuyor beni bilmiyorum mewlam bir çıkş yolu göstersin

canım benim mezaoterapi, dermoler ve yüz ataçlama gibi işlemler için dünyada estetik yaptıran kadınlarının yorumları ve puanlarının verildiği Ratings of cosmetic treatments - RealSelf Worth It Index sitesinde oldukça düşük puan verilmiş. Ve çoğu yaptırdığıma değmedi demiş.
İngilizcen kafi değilse, çevir butonu var google türkçeye çeviriyor.

restylane nasıl acaba
hyaluronic asid dediginiz bu marka oluyor sanırım di mi ?

sen bana ulaşırmısın.beni facebooktan ekle olurmu sormak istediklerim var.muhakak ulaş ama.funda çelik.ama öyle bulamazsın XXXXXXXXXXXXXXX msn adresim ekle beni.bu siteden pek anlayamadım.bekliyorum en ksa zamanda.sana yardımcı olmaya çalışıcam.

Son düzenleyen: Moderatör:

hasan fındık ya da erdem tezel

bende çökük yanaklardan muzdaribim. sağlıksız bir görüntü ama yüzden de kilo alamıyorum bir türlü :2: nasıl bir tedavi önerirsiniz. ameliyattan korkuyorum ve ne tedavisi, ya da nası yapılacak, etkili olur mu bilmiyorum. kalıcı bir çözüm bulmak istiyorum. yardımcı olun lütfen

arkadaşlar selamlar,daha geri sayfalarda Avitamini kullanmak iyi değil yazdınız.ben kullanıyorum korktum şimdi,cilde zararımı oluyor.bırakayımmı.

Merhabalar...Benim diş teli tedavisinden dolayı yanaklarım çöktü. Çene yapımı küçülttüler ve iğrenç yüz hatlarına sahip oldum. Ben de dolgu yaptırmak istiyorum tahminen 1 ay kadr sonra. Sırf bunun için İstanbul'a gitmeyi düşünüyorum ama herkes gibi ben de doktoruma karar veremedim, fikir verebilecek olan var mı :)

Ben de aynı sorun var .En iyisi doku kokteyi diyorlar bununla ilgili hatta konuda açtım ama kimse yaptırmamış galiba .

ben geçici bir şey düşünüyorum; hyaluronik asit cazip geliyor şimdilik...ama kime yptırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…