- Konu Sahibi ebbrruuuu22
-
merhaba canım
hayır henüz yaptırmadım, şu an mezoterapi ürünleri üzerinde duruyorum yani deri altına yapılan enjeksiyonlar
mezoterapi yaptırıp memnun kalanlar dr fiyat marka bilgisi paylaşırsa çok sevinirim
benim dolgularım sonuç olarak beni bu zamana kadar idare etti, yaşım epey oldu çünkü
sizlerden büyüğüm,
bioexpanderi de yaptırıcam herşeyi de yaptırıcam
arkadaşlar ben bioalcamid yaptırdım iki gün önce, kalıcı dolgu. burada yaptıran var mı?
Gulaycım yuzden vermenın nedenı zaten gunes kolajen baglarımızı yıpratmıs oluyor
bır de yercekımı etkısıyle dokular asagı kayıyor
yuzden kolayca kg vermenın nedenı bu
dolgu yaptırıcaz bır de mesolifting diye dusunuyorum ben canım
kendım ıcın bunları uygun gordum bakalım kızlar neler onerıcek bıze
mutlaka deneyımlerı olan arkadaslar vardır
sevgiler
merhaba canım
hayır henüz yaptırmadım, şu an mezoterapi ürünleri üzerinde duruyorum yani deri altına yapılan enjeksiyonlar
mezoterapi yaptırıp memnun kalanlar dr fiyat marka bilgisi paylaşırsa çok sevinirim
benim dolgularım sonuç olarak beni bu zamana kadar idare etti, yaşım epey oldu çünkü
sizlerden büyüğüm,
bioexpanderi de yaptırıcam herşeyi de yaptırıcam
Hayret bu başlığı neden daha önceden görmedim. Yüzüm çok gevşek yanaklarım çöktü. Lifting aleti alacaktım o da yanakları küçültüyomuş. Vazgeçtim. Dolgu hiç düşünmüyoruö. Estetik olmak istemiyorum. Ama lazer, radyofrekans, prp olabilir. Sizce hangisini yaptırayım?
laser ve radrofrekansı önermiyorum.yağları eritebiliyor.bende böyle oldu etkisi..mezoterapi yaptırdım bir seans..şimdilik daha iyi..3 seans daha yaptıracağım..fibrocell'i araştırıyorum şmdi..kök hücre alınıp çoğaltılıp 2-3 ay sonra yüze enjekte ediliyormuş..
Ne yaptırırsam yaptırayım yüzdeki özellikle gözaltındaki çöküklere dolgudan başka bişey çözüm değilmiş.çok üzüldüm:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?