Cökük Yanaklar

kızlar tekrar soruyorum cilt germe için mesolifting ampulu almak isteyen varsa birlesip alalım
farklı markalarda farklı ıcerıkte ve farklı sayıda ampul ıceren urunler var
ben alıcam, tek basıma benı bıraz zorlar, o yüzden benimle birlesip almak isteyen varsa
siteleri ve ürün fiyatlarını verebilirim acil yanıt bekliyorum yoksa kendim tek basıma alıcam
lütfen özelden bana mesaj atın karar verelim

Deneme amaçlı vurulduğum doğum kontrol iğnesinin etkisi biterken yüzümde iki tane sivilceyi de hatıra bırakınca soluğu dermatoloji uzmanında aldım. Bir iki tavsiyede bulunurken rou... adlı ilacı da önerdi ama sonuçlarını çok ağır ödersin en iyisi sakın hiç bulaşma dedi. Bunu öneren her doktor etkileriyle beraber yan etkilerini de söylemeli.

Deneme amaçlı vurulduğum doğum kontrol iğnesinin etkisi biterken yüzümde iki tane sivilceyi de hatıra bırakınca soluğu dermatoloji uzmanında aldım. Bir iki tavsiyede bulunurken rou... adlı ilacı da önerdi ama sonuçlarını çok ağır ödersin en iyisi sakın hiç bulaşma dedi. Bunu öneren her doktor etkileriyle beraber yan etkilerini de söylemeli.

Sonuçları neymiş peki? demedi mi?
Genelde sadece karaciğere zarar verdiği düşünülüyor. AMa hiç kimsenin bu yüz çökertici özelliğinden haberi yok. Drlar bile bilmiyolar bence

izmit_41 sakın içme, içmekle kurtulmuyor ınsan
iciyorsun bırkac ay cok ıyı sonra her tarafın yaglanıyor
sacın vucudun
hayatında gormedıgın sıvılceler cıkıyor ve baska ılac kullanmakla roacutane ın neden oldugu yag bezlerındekı bozulmayı da duzeltemıyorsun
tek yuzde sıvılce olsa
sac ve derının yag oranını bozuyor
sakın asla ıcme

Jayjay kadın da sakın içme rou... dediği için diyorum. Sonrasında vücudunda kalıcı hasarlar açıyor olduğunu anlattı.

ya napim bilmiyorum ki canım bıraktıgım zaman da vucudum cildim sacım bıle yaglanıyor kı ben kuru tenlı bır ınsanım
nefret ederim öyle vıcık vıcık dolasmaktan
hergün de banyo yaparım yıne de ılacı bırakınca sacım kirli gibi oluyor yag bezlerini bozdugu ıcın

evet kızlar mesolifting ampullerini almak icin birlesicek arkadaslara ıhtıyacım var
5ml x 5 ampul 141.6 euro bir marka var, 5 ml lık her ampül 2-3 kez kullanılıyormus
bir de 5 mlx 10 ampul-220 euro bir aska marka var -yıne kullanım sayısı aynı
özelden görüselim
hangisini isterseniz katılımcı arkadas sayısına göre birlikte alabiliriz
ben 141.6 euroluk urunden en az 2 ampülü isterim220 euroluktan da 4 ampülü isterim
ne kadar kız olursa o kadar iyi
cildin toparlanması, elastikiyet kaybı sarkma ve kırısıklıklar icin olan cesidinden alıyoruz
yanaklardaki elastikiyet kaybı gıdı ve boyun dahil

kızlar inanın tek çareniz yüz gerdirme. o ampuller filan geçici çözümler. organizmanızı bozmayın haplarla.estetik alışkanlık yapmaz neden yapsın. fazla kilo alıp vermiyorsanız estetik bence kalıcı. paramı denkleştireyim soluğu teoman doğanda alıcam

ben michael jacksona dönmek istemiyorum
lifting ampulleri gayet dogal ve güzel cözümler sunuyor
sonra maliyeti kıyaslanamaz , 10 da biri bile değil
kaldı kı cilt ameliyata ragmen bakım ısteyen bır organdır,gerdirip öyle mı kalınacak
yaptıranların resimlerini ekledim
VıTAMıN ıĞNESı GENÇLEŞTıRıYOR - MAGAZıN - SacitAslan.com
ben 3 -4 yıldır bu ıslerı arastıran bırcok uygulama yaptırmıs bır ınsan olarak
mesoliftingin etkisine inanıyorum

derya bir dr uygulayabılır
kargolayabilirim
4 marka buldum
2 sinden birini secelim derim size mail atarım icerik ve fiyatlarını
biri 10 ampul 220 euro
digeri 5 ampul 141.6 euro
5 ml her iki markanın ampullerı de
5 ml lık 1 ampul 2-3 kez uygulanabılıyormus
agızları kaucuk kapak,acılmadan enjektoru ıcıne batırıp ılacı cekıyorlar
ikisinin ortak icerdihi maddeler hyaluronic acid
büyüme faktörleri, vitaminler
10 ampul-220 uero olan daha fazla madde iceriyor daha zengin bir icerik
ama olsun digeri de isimizi gorur
ben kesinlikle tek basıma alabılırım
bundan sonra her zaman yaptırıcam mesolifting fakat dedigim üzre
10 ampul bitene kadar paramı nakit olarak baglamaktansa
ihiyac oldukca arkadaslarla bırlesıp almak daha mantıklı geliyor
o zaman arkadaslarla birlesir alırım
herkes ihtiyacı kadarını alır
ne ben ne de siz tüm nakitimizi buna baglamamıs oluruz
kargoyla gönderirim
ya da sizlerden biri alsın biz ona yollayalım ürün parasını
kimde cash varsa o alsın
ben de alabilirim sizlerden biri de alabilir bölüşelim
kargo yaparız artık

Son üç dört gündür cildime göre fondoten arayışına girince eczanenin birinde satılan ürüne yöneldim. Oradaki güzellik uzmanıyla sohbet ederken, 27-28 yaşlarındadır anca diye düşünürken 35 yaşında olduğunu öğrenince, 'içten beslendiğini cildin bas bas bağırıyor' dediğimde haklı olduğumu anlattı. Başta; sigara içiyorsanız öncelikle ondan vazgeçilmeli. Bedelini cilt yaşlılığı olarak ödemek yerine, içmemek en güzeli. Uyku şekli değişmeli ki, sırt üstü yatış pozisyonunun faydasını bilmeyen yoktur. Yeşil çaydan faydalanılmalı, üzüm çekirdeği ekstresi... Cilt üç katmandan oluştuğuna göre, ilk katmana ulaşmak içten beslenmeyle olacağını ben de uzman sayesinde öğrendim. Naçizane yazmak istedim kulüp hatunlarına a.s.

valla yesil cay da iciyorum üzüm cekirdegi de yiyorum
zaten beslenmem cildime göre oluyor
kendimi mi besliyorum yoksa cildimi mi bilmiyorum
sigara asla icmedim asla alkol icmedim hayatımda
ama iste yaslılık.... 28 diyince cilt bozuluyor

Arkadaşlar müjde.Bu yanaktaki çöküklüğe nasıl bi yol bulabiliriz diye uzun süredir araştırma içindeydim.ve sonunda buldum.Estetik Cerrahı Op.Dr.H.Nazmi Bayçinin web sayfasını incelerken bişey dikkatimi çekti.Yüz dolgunlaştırma diye bi başlık var.kesin yağ enjeksiyonundan bahsediyodur diye düşünmüştüm.ama yanılmışım.Sculptra diye bir dolgudan bahsediyo ama bu bildiğiniz gibi jel kıvamında bi dolgu maddesi değil.aynı vitamin enjeksiyonu gibi.sıvı.en az 2 yıl kalıcılığı varmış.lütfen bi gözatın.hiç bunu deneyen oldumu?

SCULPTRA (NEWFıLL)
Sculptra (Newfill), sadece kırışıklık içini doldurmakla kalmayan, enjekte edildiği yerde yeni kollajen üretimini artıran bir implanttır. FDA onayı vardır. Aventis tarafından üretilmekte ve bazı ülkelerde Sculptra, bazı ülkelerde ise Newfill adı ile satılmaktadır. Tamamen sentetik bir madde olan polilaktik asit içerir. Allerji testi gerektirmez, hayvansal kaynaklı olmadığından herhangi bir hastalık bulaşma riski yoktur. Kalıcı bir yöntem değildir ama etki süresi 2 sene gibi uzun bir süredir. Polilaktik asit, vücutta yıkıma uğramakta ve yıllar içinde tamamen kaybolmaktadır; yıkımla oluşan maddeler nefes yolu ile vücuttan atılmaktadır.
Sculptra, gerek hazırlanışı, gerek uygulanışı, gerekse etkisi itibarıyla diğer dolgu maddelerinden farklı bir üründür.
Sculptra flakonda kullanıma sunulmuş, sulandırılarak kullanılan bir üründür. Steril enjeksiyonluk su ile uygulamadan en az 2-3 saat önce (daha iyisi 1 gece önce) sulandırılmalıdır. Enjeksiyonlar sırasında enjektörde sallanarak çalkalanmalıdır. Yüzde özellikle bazı bölgelerde dolgunlaştırma için kullanılmaktadır (şekilde kullanım yerlerini görebilirsiniz). Etkisi, uygulamadan bir süre sonra azalır ve sonra tekrar artar; bu fenomen yüzünden etkisi en iyi 3-4 hafta sonra ortaya çıkmaktadır. En iyi sonuç için 2-3 ayrı uygulama yapmak gerekebilir. Özellikle cilt yüzey dokusunda (texture) iyileşme sağlamaktadır. Bu etkisi, çevre dokuda ve kollajende proliferasyon ve yeni doku oluşumunun artması sonucudur. Sculptra, 2009 mayıs ayından beri ülkemizde kullanıma sunulmuştur.
Ayrıntılı bilgi için üretici firmanın web sitesine bakmanızı öneririm (http://www.sculptra.com/).
Ben bu bilgileri kozmetik cerrahi diye bir web site var.Ordan buldum.Orda piyasada bulunan bütün dolgu maddeleri hakkında bilgi bulabilirsiniz.hangi dolgu nerde kullanılıyo ne kadar zaman gidiyo gibi bütün bilgiler mevcut.siteye girdiğinizde sol tarafta ameliyatsız estetiğe tıklayın açılan sayfada dolgu maddeleri uygulamaları başlığını görceksiniz.orda piyasada kullanılan bütün dolgu maddeleri ile ilgili tüm bilgiler mevcut.bilgilerinize.

Kızlar çökük yanak nasıl anlaşılyo? Benm yanak yokta... Yanii suratım bi deri bi kemik kaldı. Gülme çizgilerim belli. Netten yaptığım araştırmaya göre bulldog çökmesi yaşıyorum. Yani gözaltların çukurlaşması ve gözaltından ağza kadar olan derinin gülme çizgisi etrafında yoğunlaşmasıymış.

pipi lütfen bu kadar umutsuz konusma
o kadar da kötü göründügüne inanmıyorum daha kac yasındasın kı sen

pipi lütfen bu kadar umutsuz konusma
o kadar da kötü göründügüne inanmıyorum daha kac yasındasın kı sen

Cnm öyle ama. Çok çökme değil tabiki..ama az da olsa var ve belli oluyor (özellikle göz altı) Ben başedemiyorum artık. Beni bu hale getirenin ne olduğuda belli: roaccutane. Cnm dr'a gitmek istiyorum ama Ankarada kime gidebilirim. İyi bi cildiyeciye gitmem lazm, sonrada estetiğe..Ama hiç estetik tecrübem olmadığı için ve dolgularında geçici olduğunu bildiğim için ümitsizleştm. kalıcı dolguya da cesaret edemiyorum. Bide bilsem dolgudan sonra nasıl görünecek ona göre yaptıracağım. İnternetteki dolgu yaptıranların resimlerinde sadece kırışıklık olan yerlerin dolduğunu gördüm. Benim istediğimse yüzümün dolgunlaşması. Eski haline dönmesi.. Kalıcı bi çözüm istiyorum. Orta yüz gerdirme (gözaltlarına kesin çözüm) tam bana göreydi ama fiyatı çok fazla 5000dolarmış. ne yapılabilirnir ki..

Tıp fakultesi hastanelerinin dermatoloji bölümünde profesörler ve doçentler oluyor, onlardan en iyisine gidilip bir yol izlenebilir. En kötü ihtimalle, kullanılan ilaç sonrası tedavi edici yöntemle bir iyileşme sağlanabilir. Kullanılan ilaç öncesi her şey güzelken, sonrasında olumsuzluklar yaşandıysa; mutlaka bunun telafi edici yolları vardır ki, bence, işinin ehli profesörler bu konuda yardımcı olacaklardır.

Cnm öyle ama. Çok çökme değil tabiki..ama az da olsa var ve belli oluyor (özellikle göz altı) Ben başedemiyorum artık. Beni bu hale getirenin ne olduğuda belli: roaccutane. Cnm dr'a gitmek istiyorum ama Ankarada kime gidebilirim. İyi bi cildiyeciye gitmem lazm, sonrada estetiğe..Ama hiç estetik tecrübem olmadığı için ve dolgularında geçici olduğunu bildiğim için ümitsizleştm. kalıcı dolguya da cesaret edemiyorum. Bide bilsem dolgudan sonra nasıl görünecek ona göre yaptıracağım. İnternetteki dolgu yaptıranların resimlerinde sadece kırışıklık olan yerlerin dolduğunu gördüm. Benim istediğimse yüzümün dolgunlaşması. Eski haline dönmesi.. Kalıcı bi çözüm istiyorum. Orta yüz gerdirme (gözaltlarına kesin çözüm) tam bana göreydi ama fiyatı çok fazla 5000dolarmış. ne yapılabilirnir ki..

Canım hacettepe üniversitesinde dermotolog prof.dr.ayşen karaduman var.süper bi dermatolog ona gidebilirsin.

Arkadaşlar gittiğim doktor doğal olan tek kalıcı yöntem yağ enjeksiyonu dedi ve %40 kalıcılık oluyor dedi.Yaptıranlar var mı?

Back
X