Cökük Yanaklar

Ayhakcım bu yazıyı bu s,teden biri yazmış. O kişinin profiline girdim ve en son 9. ayda bu siteye uğramış. Ona mesaj yazdm ama pek girmiyo kk'ya o yüzden ümidimi kestm ondan
kaydirigubbakcemile3 Ayhakcım verdiğin bilgiler çok güzel cnm bende omega ve silicayı düşünjüyorum artık. Ama bende normal silica zaten var. Onu bitirmeye bakyom şimdilik bitince vegetal silica ve omega alcam ve 15tatilde doğru estetisyene gidcem.Cnm senin yüzün nasıl? düzeldimi gerdirmeden sonra?

39 gün oldu .ama gittikçe azalıyo şişlikler.doktorum 3 ayda eski haline gelir dedi.şişliklerin bu kadar uzun süreceğini hiç tahmin etmezdim.valla bende de iyi cesaret varmış.ben de bu ürünleri kullanacam.zaten 3 ay sonra doktora kontrole gidicem.ben ameliyat olurken yanaklarıma yağ enjeksiyonuda istemiştim.doktorda tamam demişti.ameliyattan çıktıktan ve ayıldıktan sonra direk göbeğime baktım hiç bi işlem yapılmamış.doktor bence gerek olmadığı için yapmadım dedi.acayip sinirlenmiştim o zaman.yüzün düzelsin şişliklerin insin gene yağ enjeksiyonu istersen ücretsiz yapıcam söz dedi.bu ürünleri doktora kontrole gidene kadar kullancam.baktım yanaklarım dolmuyo.yaptırcam yağ enjeksiyonunu.başka çaresi yok.kaç saattir bi kaç estetik cerrahla konuştum yağ enjeksiyonuyla ilgili.yağların hepsi erimiyomuş.% 40 kadar kalıyomuş.buda bana yeter.işte böyle

Ayhakcım bu yazıyı bu s,teden biri yazmış. O kişinin profiline girdim ve en son 9. ayda bu siteye uğramış. Ona mesaj yazdm ama pek girmiyo kk'ya o yüzden ümidimi kestm ondan
kaydirigubbakcemile3 Ayhakcım verdiğin bilgiler çok güzel cnm bende omega ve silicayı düşünjüyorum artık. Ama bende normal silica zaten var. Onu bitirmeye bakyom şimdilik bitince vegetal silica ve omega alcam ve 15tatilde doğru estetisyene gidcem.Cnm senin yüzün nasıl? düzeldimi gerdirmeden sonra?

canım ya o kişi hangi topic te yazmış adı ne bu arkadaşın bende okumak istiyorum

Jayyay sana msj attım ama posta kutun dolu olduğu için sana ulaşmadı silmen gerekiyomuş

Jayyay sana msj attım ama posta kutun dolu olduğu için sana ulaşmadı silmen gerekiyomuş

ayyy canım sorma bana cok mesaj gelıyor
mesajlarda bılgıler de var sılmek ıstemıyorum
yazdıgım mesajlar da gıtmıyormuş kutu dolu oldugu ıcın
ben de saf saf beklıyorum arkadaslardan yanıt gelmedı dıye
napsam mesajları kopyalayıp maılıme mı atsam sılemıyorum onemlı bılgıler var
bır suru mesaj bırıkmıs duruyor,arkadaslarla mesaj kutusu aracılıgıyla konusuyoruz
bu yuzden de mesajlarım konusunda sıkıntı yasıyorum
mesajlarımın ulasmadıgı benden yanıt bekleyen arkadas varsa lutfen son gonderdıgı yanıt alamadıgı mesajı kopyalayıp tekrar yollasın
bır ıkısını kopyalayıp maılıme gondereyım
1 mesaj gelebılır herhalde bu durumda:lepi:

ayhak sen kac yasındasın canım?
arkadaslar hıcbır urun tek basına mucıze degıldır tek bı seyle duzelmeyı beklemeyelım
gercekcı olmak lazım
bır sure bırkac ay bu urunlerı kullanırsınız sonuca bakarsınız
bazen de bunyeye gore degısır sonuc
mesela benım vucudum hyaluronıc acıd dolguyu bıle cok cabuk yıkıyor
ama kardesımın dudagındakı bıle aylardır duruyor yanı dusunun

OO maşallah o kadar msj geliyomu yaa..delikafadulden Sitenin estetikten sorumlu bakanısın herhalde ondandır kaydirigubbakcemile3
Estetik deyince jayjay akla geliyo zemuszemus
Kızlar vücudunuzla yüzünüz arasındaki çok fark var mı? Ben yeni yeni farkı keşfediorum. Yani 6-7 aydır falan.. Vücuduma bakıyorum dolgun,pürüzsüz sağlıklı..Yüzüme bakıyom bu yüz bu vücuda olmamalı diye düşünüyo insan..Yanii vücudumda deformasyon yok..Yüzdede olmaması lazm, çünkü bence yüzle vücud uyumlu bi şekilde yaşlanır. Yani yüz biraz daha çabuk yaşlanır ama vücutta onunla birlikte ona uyum sağlayarak yavaş yaşlanır yinede bu kadar fark olmaz kii olmamalı -tatlicadiarzu-

ayhak sen kac yasındasın canım?
arkadaslar hıcbır urun tek basına mucıze degıldır tek bı seyle duzelmeyı beklemeyelım
gercekcı olmak lazım
bır sure bırkac ay bu urunlerı kullanırsınız sonuca bakarsınız
bazen de bunyeye gore degısır sonuc
mesela benım vucudum hyaluronıc acıd dolguyu bıle cok cabuk yıkıyor
ama kardesımın dudagındakı bıle aylardır duruyor yanı dusunun

ben 34 yaşındayım canım.ama bu ilaç gerçekten mahvetti yüzümü.sende arada bi kullanıyomuşsun roaccutanı.bende senin gibi kullanıyordum.ama çok büyük hataymış.sakın devam etme.valla yüz gittimi geri gelmiyo.şimdi de çözümler arıyoruz işte.

ayhak hemen cope atıyorum o zaman roaccutanımı
allah kahretsın
pekı napıcaz yenı sıvılceler cıkınca??

Jayjay bence yaşın genç Sakın yüzündeki değişimleri yaşlanma sanma. Kesinlikle o ilaç insanı o hale getiriyo. ıstersen bi araştır. Ben, ayhak, lola bunny ve dün linki verdiğim kız hepimiz aynı dertlerden muzdaripiz. Hepimzn yüzü çöktü. Yani 22 yaşındaki Lola bunnynin bile yüzü çökmüş. Daha ne diyeyim. Hala kullanıyosun. Estetik paralarına yazık valla. Seni yaşlandıran kesinlikle o lanet ilaç başka bişey değil. ınan bana..ıstersen özelden bi link vereyim ordaki herkes bu ilacın yüzlerini çökerttiğini söölüyo..YŞöyle mantıklı düşünecek olsan 35 yaşına kadar öyle hızlı bi yaşlanma olmaz. Sadece kırışıklıklar ortaya çıkar. Ama biz neyden yakınıyoruz???? çökük yanaklar, gülme çizgileri, çökük gözler....bunların tek bi sebebi var onuda artık biliyosun...başka bişey diyemycem cnmmm

Jayjay bence yaşın genç Sakın yüzündeki değişimleri yaşlanma sanma. Kesinlikle o ilaç insanı o hale getiriyo. İstersen bi araştır. Ben, ayhak, lola bunny ve dün linki verdiğim kız hepimiz aynı dertlerden muzdaripiz. Hepimzn yüzü çöktü. Yani 22 yaşındaki Lola bunnynin bile yüzü çökmüş. Daha ne diyeyim. Hala kullanıyosun. Estetik paralarına yazık valla. Seni yaşlandıran kesinlikle o lanet ilaç başka bişey değil. İnan bana..İstersen özelden bi link vereyim ordaki herkes bu ilacın yüzlerini çökerttiğini söölüyo..YŞöyle mantıklı düşünecek olsan 35 yaşına kadar öyle hızlı bi yaşlanma olmaz. Sadece kırışıklıklar ortaya çıkar. Ama biz neyden yakınıyoruz???? çökük yanaklar, gülme çizgileri, çökük gözler....bunların tek bi sebebi var onuda artık biliyosun...başka bişey diyemycem cnmmm

Kesinlikle sanakatılıyorum canım.

kızlar ben cok kg verdim ona baglıyordum bı de ne bılım 31 cok da genc bır yas sayılmaz
allah kahretmesın
demek bu ılactanmıs
ee napıcaz?ne kadar kolajen hyaluronıc acid vegetal silica varsa alıcam

dr a gittim yine demistim ya
amalian diye bir dolgu varmıs uyguladıktan sonra hacim kazanıp sisiyormus
öyle bir madde de var bilginize
onu hic arastırmadım mesela

Cnm annem diyoki 40dan sonra başlıyo çökmeler... Yanii öyle sigara içmiyosan dengeli besleniyosan 31 yaşında olmaz kii.. Bu roaccutane zaten kiloda verdiryo kuru çelimsiz bişey kalıyosun ve sonradan ne kadar vitamin kullansan da fayda etmiyo.. Bide şunu söölycem Roaccutane ın yan etkilerinde "ERıTEM" yazıyodu. Şimdi anlıyorum bu eritemin ne demek olduğunu?
Arkadaşlar geçmiş olsun eriyoruz. Bu ilaç bizi eritiyor günden güne. Haberiniz olsun

Arkadaşlar bilmeden madem böyl bi sorun yaşadık hepimiz , öncelikle ortak bi karar verelim.isterseniz öncelikle bu vitaminleri kullanıp yüzümüzde kaybolan kolejenin tekrar oluşmasını sağlayalım.bence bunu 1 ay kadar kullanalım hep birlikte.daha sonra baktık istediğimiz gibi olmuyo o zaman cerrahi işleme başvuralım nedersiniz.

Arkadaşlar bilmeden madem böyl bi sorun yaşadık hepimiz , öncelikle ortak bi karar verelim.isterseniz öncelikle bu vitaminleri kullanıp yüzümüzde kaybolan kolejenin tekrar oluşmasını sağlayalım.bence bunu 1 ay kadar kullanalım hep birlikte.daha sonra baktık istediğimiz gibi olmuyo o zaman cerrahi işleme başvuralım nedersiniz.

destekkk :lepi:
Ama hangi vitaminleri kullancaz?? Ben vegetal silica ve omega 3-6- 9 düşünüyom ama omegadan korkuyom kilo aldırırsa diye..Zaten kilom var :utangac:
Yaa bu roaccutane belasına o kadar sinir oluyomki.. resmen herkes çirkinleştiğimin, yaşlandığıomın farkında. Yazın herkes aynı şeyi dedi..Ve hala tek bir gr iyileçmedim. Olmuyo bacılar..Estetiksiz olmuyo..Ama estetik de bi ton para..Napcaz ayol benneyaptımki Bi çare bulun arkadaşlar..

destekkk :lepi:
Ama hangi vitaminleri kullancaz?? Ben vegetal silica ve omega 3-6- 9 düşünüyom ama omegadan korkuyom kilo aldırırsa diye..Zaten kilom var :utangac:
Yaa bu roaccutane belasına o kadar sinir oluyomki.. resmen herkes çirkinleştiğimin, yaşlandığıomın farkında. Yazın herkes aynı şeyi dedi..Ve hala tek bir gr iyileçmedim. Olmuyo bacılar..Estetiksiz olmuyo..Ama estetik de bi ton para..Napcaz ayol benneyaptımki Bi çare bulun arkadaşlar..

Canım ben multi oil (omega 3-6-9) kullanmıştım.hiç kilo falan almadım.bu konuda korkun olmasın.vegetal silica ,omega 3-6- 9 ,hyaluronic asid 120 mg(solgar) ve soya proteini tozu kullanacam ben 1 ay .baktım olmuyo gidip ya doku kokteyli yada yağ enjeksiyonu yaptıracam.

Back
X