Arkadaşlar Merhabaaaaaaaa
Günler hatta aylardır bu konuyu ve diğer başlıkları takip ediorum...
1- 2008 de Mesolifting yaptırdım, iki yanağımda ASıMETRı meydana geldi
yapılan merkeS en bilindik hastanlerden birinin 12.katı.
(Tek seans gittim somon DNAsı ve hylranic acid verildi, Takip eden seanslarda diğer vitaminlere devam edilecekti, FAKAT ASıMETRı ÖYLE KÖTÜYDÜKı cesaret edemedim
Hala varsanki)
2-1998 de burun ameliyatı oldum, DR.um bakırköyde, sıradan bir drdu
Bende mucize yarattı, okulun en sevimsiziyken EN güzeli oldum
3- 2005-ten buyana regl olamam için dr.um doğum kontrol hapı verdi(çünkü benim regl olamam lazım bende KıST yapıyor) Ben bu hapları hiç bırakmıyorumki regl olmayayım. Ama 2008de bunalıma girip 3 ay bıraktım....
Vücut hormon salgılamayı unutmuş, dışardada ilaç almayınca ani mbir menapoz etkisi oldu. Yüz dokularım eridi.............Butarz ilaç.ları dikkali kullanın.
--GÖZ ALTLARIM BOŞALDI,YANAKLARIM ÇÖKTÜ, AĞIZKENARIM AŞAĞI ıNDı Şimdi endoskopik face lifting istiuorum;
a- Burnumu yapan dr amca buna karşı
b-Erhan eryılmazın methini duydum, gittim görüştüm, ama öncesi sonrası resimleri beni etkilemedi
c- Ahmet Karacların da bu konuda methini duydum, gittim görüştüm, ama yine öncesi sonrası resimleri beni etkilemedi
d-Onur Erol a gittim 2 gün oldu, Yanak asmanın ağız kenarıma etkisi olmucanı, Gözümdeki çöküklüğede en iyi YAĞ TRANSFEri nin iyi geleceğini söledi
ıllaaaa gerelim dedim, BANA CıNAYETMı işletceksin dedi....
e- Erdem Tezel e gidicem...
Forumu ve diğer kaynakları oykuyup Çıkardığım SON SONUÇ;
i- ASLA yanak dolgusu ıstemiyorum, kendi yağım dahil(enjeksiyon olunca sakat iş)
ii-Mesoliftingde diğerleri gibi sakat, bi yanağıma az sayıda enjekte ettiler durum feci oldu
iii-en güzeli sarkan dokuyu toplatıp , AMELıYAT ESNASINDA yağ grafiti...kemiğe yakın olucak şekilde :lepi: