Cökük Yanaklar

çökuk yanak derken zayıflamıs gıbı gorunen yanaktanmı bahsedıyosunuz yoksa yuzde ufak ufak farklı alanlarda cokuk gıbı gorunumler duzensızlıkler oluyor ondanmı bahsedıyosunuz kızlar bende yanaklarımın buyuklugunden sıkayetcıyım

Tümüyle aşırı zayıf ve çökük görünen yanakları, daha doğrusu tüm yüz ovalini kastettim CennetKokulum.

17 ay önce doğum yaptım aldığım kiloları verince geçen ay da 28 olunca gerisini anlatmaya gerek yok.. haliyle yüz dahil tüm vücutta elastikiyet kaybı oldu.vücudum daki bu durumu ağızdan alınacak takviyelerle beslenmemle ve illa ki sporla toparlanacağımı biliyorum bunu görüştüğüm dr larda söylüyor.evet............gelelim bu dediklerimle toparlanmayacak yüzde ki yanaklarda ki düşme,burun kenarlarında ki boşuklar.dudaktan çeneye inen ince hat,gözaltı boşlukları(hafif morumsuluk)hafif gıdı...........evet yaşlanıyorum dedim kendime ama bir sorun var kızım dedim....artık dedektif gibi görüştüğüm hatunların yaşlarını soruyorum....sorduklarımın çoğu benim gibi kendilerine dikkat etmeye çalışan cins de değil....şunu söylemek istiyorum.hatta çocukluğundan beri(bu yaşıma kadar budur değim tecrübelerimi belirtiyorum)kilosuyla çok oynamayan,genetiğinden şanslı olan,abur cuburla arası olmayan vede tabiki sigara ve alkolü minimalize olan kişiler yaşadığımız sorunları yaşaması gereken yaşta belki de daha geç yaşıyorlar.
ŞıMDı!!!!!!! 1-2 aydır bu yüzle ilgili sorunumla ilgili yöntem ve dr araştırmasındayım.izmirde en ii denilen dr lardan denilen 5 dr dan 3 ile görüştüm
1.dr(prof) git kızım delimisin deyip odadan kovdu(şakacı ama yaptığı gerçek)
2.dr izmir de üst kesimin rağbet ettiği,görüşme 150 tl randevu için bile 10 gün önceden aranıyor(düşün) paraya kıydım gittim neyse dr (botox'un 10 altın kullanıcısından biri alanı bu)gerdirme için genç olduğumu 40 dan sonra uygun old.endoskopi yönteminin uygun old.bunun da çok gerginlik vermediğini ama(aynada gösterdi ne kadar çekeceğini benim sorunlarımı bitiyordu söylediği işlem)bu tek başına yetmez bunun la beraber yağ enjeksiyonu lazım dedi(dr yağ enjeksiyonun da son teknoloji kök hücre tedavisini uyguluyor)ama benim istediğim tam gerginliği veren yüz gerdirme tekniğinin sonucun daki işlem.dr bir de türkiyede de sayılı dr un uyguladığı 40 yaş altı yada gençler için askılama(en sorunsuz işlem iğneyle teğeller gibi askılıyor yüzü bana kalırsa en ii yöntem budur dedim)fiyatı duyana kadar
13000 tl(teğelleme yöntemi ve kök hücre tedavisi)sonuç minimal sorun ve doğal eski yüzüm kalıcılık ise 3-4 yıl sonra askılama iplerini vücut atıyor yüzde de keni yağımızın %40-50 si kalıyormuş

3. dr burda ki üniversitenin ilk kurucusu ve de ana bilim dalı başkanı.bu yöntemler için en az 40 yaş sonrası olmam gerektiğini yüzümün ii olduğunu asla doldu maddeler ile yüzümü doldurtmamam gerektiğini,yağ enjeksiyonunun kalıcılık süresin den sonra %40-50 sinin kalmadığını bu söylemlerin işin ticareti olduğunu(yağ enjeksiyonun küçükte opersyon old.1 cm lik kesinin açılacağını)kalıcılığı olmadığı için buna değmeyeceğini en iisinin hyalüranic asid olduğunu yalnızca(burun ve dudak kenarlarına uygulat dedi)ve dr hiç bir şekilde bu dolgu maddelerini uygulamıyor ama sen kendin alırsan ben sana ücret almadan uygularım dedi....yani dr işin ticaretin den o kadar uzak.............mesleğine başlarken ettiği hipokrat yeminine o kadar sadık gibime geldi..............

Sevgili Narya

Bende diğerleri ve senin gibi araştırma halindeyim
Fakat bizzat mesoliftingi denedim, Hiçte memnun kalmadım
Yüzüm 1 gün baya şiş kaldı sonra indi, sonra bidaha azcık şişti
Falan filan, ben beğenmedim,
İki yanğıma farklı sayıda iğne soktuğu için (gerizekalı)
ASİMETRİ OLDU

Şimdi endoskopik olamk istiorum amaaaa....
direk kulakların ordan azcık kesip adam gibi orta yüz ameliyatımı olmalı acaba?
daha emin-kesin... sanki
kafam karışıp duruyor...
bide benim yükselenim başak, tipime feci takarım...
bi yamuk olsa bitiririm o dru artık :oklava:
Allah yardım etsin, doğru olanı göstersin hepimize

mesoliftingin asimetri yaptıgını ılk kez duydum gercekten
acaba yanlıs bır yere fılan mı sınıre mı denk getırdıler ıgneyı
pekı bır yanak sıkı ve dolgun dıgerı sarkık ve zayıf mı duruyor?
kac kez ıgne sokmustur mesela bır yanagıma su kadar gırıs yaptı dıye yazabılır mısın?

benım hyaluronic acid dolgu da erimeye yüz tuttu cok cabuk yıkıyor vucudum
ama ben sevıyorum hyaluronic dolguyu
parası olana ıyı yanı, gıt al yaptır kurtul seklınde calısıyor
tabı benım oyle bı erıme yok yüzümde
yanlızca bır yanagımda hafıf bır cokme var
o da 1 kutu ıle halledılıyor

dr genel anestezı dıye dıretmese, aslında kucuk mudahaleler odasında
bı ufak yag aldırmayı dusunuyorum
fakat once evet dıyen dr su an yan ciziyor
ya bı deneyelım diye bastırıcam 1 enjektor al bakalım
o yeter mesela benım bı yanagımdakı hafıf cokmeye
oyle yuzlerde gram yag aldırmaya gerek yok, bana sahsen 40-45 ml yag yeter
yuzum ay gıbı bıle olur
bunu almak da ne var yanı
once yaparım dedı lokalle bayıltmadan
simdi ne olduysa olmaz uuuu diyor guclubacismile

Jayjay anlamadım nerden yağ aldırmak istiyorsun? yüzünün bir tarafından mı?

yok pippicim karnımdan alabılır cok azcık
bence cok acıtmasa gerek ınce kanüller var sonucta kglarca yag cekemez benden
2 enjektor alsın ıste dişimizi sıkıcaz
önce tamam dedi şimdi olmaz diyor

Kilo problemin olduğu için mi aldıracaksın yoksa yüze enjekte ettirmek için mi? Canım benim yüzüm yavaş yavaş düzene giriyor. Çok hafifçe toparlandı gibi.. Gelişmeler var. Halbuki birşey yapmadım. Acaba neyden dolayı olabilir ki şutarafagitti
Beslenmeme çok dikkat edemiyom son zamanlardır. Ama ara ara Silica hapı içiyorum ama genelde unutuyorum. Ben bağ dokusunu güçlendiren Kara üzüm çekirdeği hapı alacam. Tam bizim sorunumza çözümmüş. Yani açıklamalarında öyle yazıyor. :hulya:

jayjay.............burda vede netteki bi formda radisseyi kullamayı istediğini söylemişsin uygulattın mı?bende uygulatmayı düşünüyorum önerin bu konuda bana yararlı olacak......

radisse vede teosyal markalı dolguyu kullanan var mı????

Ben, burun çizgilerime Teosyal uygulatıyorum. Geçici bir dolgu, 4. aydan sonra iyice azalmış oluyor ama hiç yan etkisini görmedim ve yaptırmaya devem edeceğim. Benim derdim, iyice kemiğe yapışmış olan yanaklarım. Hatta, Teosyal'in yanaklara uygulanıp uygulanmadığını doktora sordum, ama uygulanmıyormuş. Yoksa tüm suratıma Teosyal yaptırtacaktım. Ben de yüzümde genel olarak bir hacim artışı istiyorum. Yağ enjeksiyonu yaptıramam, çünkü haftalarca şiş ve bandajlı bir suratla dolaşmam imkansız iş yüzünden falan. Mezolifting, yüze hacim de verir mi? Bari birkaç seans onu mu yaptırsam? Bilen varsa, lütfen bana cevap versin. :sm_confused:

uzun zamandır yüzüme dolgu maddesi yaptırmayı düşünüp araştırma içindeyim.düne kadar geçicilerinin içinde en iisinin teosyal olduğunu düşünüyorum kendimce(düşündüğüm markalarla mailleştim)bunun neticesinde en iisi teosyal.ama kalıcılığı 6-9 ay denildiği halde çoğunluğu daha kısa.ben araştırmalarımda eğer doğru dr bulunursa en iisinin radiesse old.düşünüyorum(fda vede ce)onayı var.bunlar dolgu maddesi seçimin de önemli bi kriter.......dolgu maddelerinden sonra mesoliftinf gibi drein işlemler maddenin kalıcılığını hafifletiyor bilgine.........

acaba tek mesolifting mi yaptırsak
zuhal olcayı gordunuz mu kızlar acaip birsey olmus
yanı gencken bıle asla o kadar diri degildi teni dolmus boyle bı acaıp sıkı benımle yasıt sankı
50 var veya ustudur yanı
reklamlarda cıkıyor ya ekrana yapısıyorum valla anlamak ıcın
hurrıyet gazetesının reklamında oynuyor
o yaptırıyormus mesolıftıng yuzu ondan oyleymıs lınk vermıstım sacıt aslanın sıtesınde gecıyordu bu haber

pippi yanagımdan yag alamaz, 36 bedenım ve 54 kg yum
51 kg dan 54 e cıktım bıraz gobegım var ordan alabılır
ama cok az alabılır
bıraz uygulasa bence sargı vs ya gerek kalmaz ve ayrıca cok sısecegını de sanmıyorum
az alırsa
hanı kg lu olsam ve
cok alsa cok uygulasa olabılırdı ama bence dr ıstese onu ayarlar
sıs olmadan yapabılecegıne ınanıyorum eger duzgun yapar dıkkatle az az koyarsa
ama bılmedıgım bırsey var, acaba o yagı yanak ıcınden dısa dogru mu enjekte edıyor
yoksa dolgu maddelerı gıbı cılt ustunden ıce mı enjekte edıyor
eger yanak ıcıyse o zaman ınmesı zaman alır
bana cılt ustunden enjekte edılen bırseyın yuzu oyle travestı gıbı
sısırmesı mantıklı gelmıyor
sanırım yag enjeksıyonu baska turlu bır enjeksıyonbilmiyorumkismile
acaba neden sisiyor oyle?
ama ben bı yazı okumustum bır plastık cerrah demıstı kı petek seklınde enjekte edılecek o zaman sısmez
sanırım her plastık cerrah yapamaz ama dr uz dıye basıyorlar yagı
bunun enjeksıyonunun bır yontemı var ve herkes bılmıyor bence
o sısenler de bence plastık cerrah ama yag enjeksıyonu konusunda egıtımsız dr lara gıdenler
bu kadar kesın konusamaz cunku dr

Son düzenleme:
pippi yanagımdan yag alamaz, 36 bedenım ve 54 kg yum
51 kg dan 54 e cıktım bıraz gobegım var ordan alabılır
ama cok az alabılır
bıraz uygulasa bence sargı vs ya gerek kalmaz ve ayrıca cok sısecegını de sanmıyorum
az alırsa
hanı kg lu olsam ve
cok alsa cok uygulasa olabılırdı ama bence dr ıstese onu ayarlar
sıs olmadan yapabılecegıne ınanıyorum eger duzgun yapar dıkkatle az az koyarsa
ama bılmedıgım bırsey var, acaba o yagı yanak ıcınden dısa dogru mu enjekte edıyor
yoksa dolgu maddelerı gıbı cılt ustunden ıce mı enjekte edıyor
eger yanak ıcıyse o zaman ınmesı zaman alır
bana cılt ustunden enjekte edılen bırseyın yuzu oyle travestı gıbı
sısırmesı mantıklı gelmıyor
sanırım yag enjeksıyonu baska turlu bır enjeksıyonbilmiyorumkismile
acaba neden sisiyor oyle?
ama ben bı yazı okumustum bır plastık cerrah demıstı kı petek seklınde enjekte edılecek o zaman sısmez
sanırım her plastık cerrah yapamaz ama dr uz dıye basıyorlar yagı
bunun enjeksıyonunun bır yontemı var ve herkes bılmıyor bence
o sısenler de bence plastık cerrah ama yag enjeksıyonu konusunda egıtımsız dr lara gıdenler
bu kadar kesın konusamaz cunku dr

merhaba ben de bi ara yağ injeksiyonu düşünmüştüm ama doktorum şöyle bilgiverdi.
vucuttan alınan bu yağ vücut tarafından %60 ı emilen bir yağ o ndenle ister şstemez fazla nşktarda verşlemsi gerekiyormuş az verilse olduğu gibi errir işlemin bir anlamı kalmazmış en fazla 2 seans da yapabilrim ama yine de şişlik çok olur dedi. ben yankalarıma hafif diğer geçici dolgulardan yaptrıdım yanak bölgesinde şişlik ve morluk oldu. bir de bunun 1-10 katı fazla verilmesi demek :((( resimleri gördüm valla korktum ben:))))))

denizkızı resim link verebilir misin
bazı sosyetik hanımların yag enjeksıyonlu yüzlerini gordum ama ınsan ıcıne cıktıklarına gore
sanırım uygulamadan epey sonraydı
yenı konulmus halı nası oluyor bılmıyorum
bır de nedense dudaklar enıne genısleyıp ördek seklı alıyor sanırım
yanı dudaga yag konmasa bıle
o sosyetık hanım -adını yazmıyım sımdı
yuzu oyle olmustu 3 ay sonra bırdergıde gordum -buyuk oglu sanırım 49 yasında -kadın benımle yasıt gorunuyordu hatta kıskandım para sen nelere kadırsın dıye

ya olsun ben bı denemek ıstıyorum
ama endısem su, drun uyutmasını ıstemıyorum asla anestezi olayına gelemem
uyanık yapıcaksa nası olsa dayanıcam artık
bı yapsın kalır kalmaz orası cok onemlı degıl herhalde su gunden
daha ıyı olur kı ben sureklı gecıcı dolgu kullanan bırıyım bısı olmaz
denizkızı sanırım bende pek erime yok, abartmıs olabilirim galiba bu baslıktakı arkadaslardakı sorun daha buyuk
cunku kımse bana yuzun zayıf vs demıyor aynada baktıgımda herkesın yanagı benımkınden kucuk
ama bır yanagımda hafıf erıme var dıgerıne gore, ve yasla bırlıkte ıster ıstemez burundan agza cızgıler oluyor
henuz kırısık vs degıl ama dolunca daha guzel duruyor
ben yıne de bır mıktar yag uygularsa 20 lı yasların bası goruntumu koruycagıma ınanıyorum
bence ıyı bırsey
hıcbır yontem de tek basına kurtulus degıl arkadaslar
mutlaka 2 yontem bırlıkte olucak yag ve dolgu ya da kalıcı-yarı kalıcı bır dolgu ve yumusak dolgular
yoksa olmuyor sahsen

Son düzenleme:
ya olsun ben bı denemek ıstıyorum
ama endısem su, drun uyutmasını ıstemıyorum asla anestezi olayına gelemem
uyanık yapıcaksa nası olsa dayanıcam artık
bı yapsın kalır kalmaz orası cok onemlı degıl herhalde su gunden
daha ıyı olur kı ben sureklı gecıcı dolgu kullanan bırıyım bısı olmaz
denizkızı sanırım bende pek erime yok, abartmıs olabilirim galiba bu baslıktakı arkadaslardakı sorun daha buyuk
cunku kımse bana yuzun zayıf vs demıyor aynada baktıgımda herkesın yanagı benımkınden kucuk
ama bır yanagımda hafıf erıme var dıgerıne gore, ve yasla bırlıkte ıster ıstemez burundan agza cızgıler oluyor
henuz kırısık vs degıl ama dolunca daha guzel duruyor
ben yıne de bır mıktar yag uygularsa 20 lı yasların bası goruntumu koruycagıma ınanıyorum
bence ıyı bırsey
hıcbır yontem de tek basına kurtulus degıl arkadaslar
mutlaka 2 yontem bırlıkte olucak yag ve dolgu ya da kalıcı-yarı kalıcı bır dolgu ve yumusak dolgular
yoksa olmuyor sahsen

SEVGİLİ jayjay

doktorum bana işlemden 1 ay sonralarını da gösterdi harika sonuç ama 1 ay boyunca hele ilk iki hafta berbat çalışmayan biri olsam yaptırdım bende....ama en az 2 hafta görüntü kötü olucak bunu bil....bende bu yankalrım i,çin ne yapıcam bilmiyorum beklemedeyim hala:((

offf ne zamandır giremiorum siteye :)
çatladım wallaa

neyse,

JAYJAY,
İlk olarak ben bu siteye, seni okuya okuya üye oldum, onu bildirmek isterim :)
JayJay, Ay wallahi senin eşine rastlamak zor. araştıran, soruşturan, prosedürleri deneyen birsürü kadın vardır illaki ama bukadar içten bıkmadan yazman tartışılmaz bir özellik, tüm mesajlarını okudum hemen hemen, nasıl rahatlattın içimi, dedim al işte bir benden daha :) teşşekür ederim.

Ayrıca Mesoliftingte; gerçekte sol yanağıma batırılan iğne sayısı azdı, bunu ben aslında o anda fark ettim. fakat can acısından söylemedim bile, tabi iğne sayısı az olunca diğer taraf daha çok şişiverdi...Belki 2. seansa gitsem toparlardı... ama yani yokssss...istemem...bide yine asimetri olucak şiştikçe şişçem... korktumm

AYHAK,
İkinici olarak seni keşfettim,seninde tüm mesajlarını bulup teker teker okudum, sana araştırmalarından ve cesaretinden dolayı hayran oldum.

İşte dedim benim aradığım kişiler, aradığım site :)

Ayhak, sana nasıl teşekkür etcemi bilemiyorum, çünkü endoscopiyi öyle çok arzuluyorumki....Senin izlenimlerini dünya para döksek başka biyerden satın alınmaz arkadaşım.
(Cidden öyle)--Bende bu yaz kesin olurum, dr. seçer seçmez inş.

Ağız kenarların için sevindim(benimde aşağı sarktı yahu, üzgün duruyorum hep)

ENDOSCOPIC LIFTING i ilk uygulayan DR. OSCAR RAMIREZ dir.
Bizdeki çoğu Dr. ondan eğitim almıştır.
Ben Oscar Beye Mail atıp Dr. tavsiyesi istedim.
Hatta mailimi isteyene forward edebilirim.
Bana bir isim verdi.
Fakat ben ban yediğim için daha önce
Buraya yazmıcam...
Merak edene özelden yazarım.

Tabiki YHAK kardeşimin Dr.uda herzaman aklımda, galibada bukadar araştırmam sonucu ona oucam

Saygılar. hihoyyyt

Back
X