Cökük Yanaklar

offf ne zamandır giremiorum siteye :)
çatladım wallaa

neyse,

JAYJAY,
İlk olarak ben bu siteye, seni okuya okuya üye oldum, onu bildirmek isterim :)
JayJay, Ay wallahi senin eşine rastlamak zor. araştıran, soruşturan, prosedürleri deneyen birsürü kadın vardır illaki ama bukadar içten bıkmadan yazman tartışılmaz bir özellik, tüm mesajlarını okudum hemen hemen, nasıl rahatlattın içimi, dedim al işte bir benden daha :) teşşekür ederim.

Ayrıca Mesoliftingte; gerçekte sol yanağıma batırılan iğne sayısı azdı, bunu ben aslında o anda fark ettim. fakat can acısından söylemedim bile, tabi iğne sayısı az olunca diğer taraf daha çok şişiverdi...Belki 2. seansa gitsem toparlardı... ama yani yokssss...istemem...bide yine asimetri olucak şiştikçe şişçem... korktumm

ENDOSCOPIC LIFTING i ilk uygulayan DR. OSCAR RAMIREZ dir.
Bizdeki çoğu Dr. ondan eğitim almıştır.
Ben Oscar Beye Mail atıp Dr. tavsiyesi istedim.
Hatta mailimi isteyene forward edebilirim.
Bana bir isim verdi.
Fakat ben ban yediğim için daha önce
Buraya yazmıcam...
Merak edene özelden yazarım.

Saygılar. hihoyyyt

allah allah cıdden ıgnelerın o kadar acıtması çok sasılacak bırsey
cunku benım yuzume bazı enjeksıyonlar oldu yanı asla oyle bır acı duymadım
manyak mı bunlar allahbılır nası soktular ıgneyı
kullanılan enjektoru hatırlıyor musun canım? ebadı neydı
bı de meso ıgnesı oyle cok sokulmaz boyle bı 1 mm kadar yanı battı cıktı olucak
ya sen neden devam etmedin gercekten meso ıle yanı asımetrı anlamlı degıl
ılacların ne marka? duruyor mu hala? kaca almıstın?

o ramirezin tavsiyesi dr u bana yazar mısın lutfen? ozelden
tabı mesaj kutum boşsabilmiyorumkismile
saygılar sevgiler bizden efendim olumunekankayizsmile

yok jayjay cım
öldüm acıdan
yüzüm kanadı baya...
zaten feci davul gibi oldu hemen o anda...
kardeşim felan tırstı,
ya baya meşur biyerde yaptırdım bu işi
ama ban yememk için yazamıyorum...
bide ilaç milaç sormak aklıma gelmedi, kadın somon dna sı dedi
ahh işte cehalet kardeş, forsuna güvendim, tüh allah kahretmesin beni
bidaha yaparmıyım böle bi hata,

jay jay, ileride restylane yapmak istiyorum gözümün altına sen ne dersin?, realsef.com da ki dr.lar en çok göz altına onu tavise ediolar,(buarada benim mail atmadığım yabancı dr. kalmadı nerdeyse...hahaha artık kendimi bu işe adadım)

şuan 14 mesaj oldu benim, 50 olunca yazarım endolift doktorunun adını...
bu gidişle biyerlerimizi bozmayalımda yapcaz derken, ençok ondan tırsıyorum
(bu arada ilk kes bişi duydum bugün, ya biliorum alakasız ama yazmam lazım, sezeryanda karın kasları kesilebiliomuş, buna sebep, ordaki kilolar doğumdan sonra asla gitmesmiş...asla sezeryan olmuycam inş.)

:ecrin_bebek:

Merhabalar..sızı takıpteyım kızlar..tecrÜbeler ınsana faydalı bılgıler saĞlıyo..
Ben de maalesef gebelıkte 30 kılo alan bı bayanım..1 yaŞında bebeĞım var ..doĞumdan sonra spora Çok dÜŞtÜm..Şuan Çok Çok fıt bı vÜcudum var problem yok ..yalnızca aŞırı zayıfladıĞım ıÇın yÜzÜmde hafıf elastıkıyet kaybı var..hyo.asıt uygulatıodum zaten yenıleyeceĞım Şımdı..bır de tabı alt karın derım sıkı deĞıl..karın germeyı ıstıyorum ama 2. BebeıŞ de ıstıyorum nasıl yapsam onu bılemıyorum..

Merhabalar..sİzİ takİpteyİm kızlar..tecrÜbeler İnsana faydalı bİlgİler saĞlıyo..
Ben de maalesef gebelİkte 30 kİlo alan bİ bayanım..1 yaŞında bebeĞİm var ..doĞumdan sonra spora Çok dÜŞtÜm..Şuan Çok Çok fİt bİ vÜcudum var problem yok ..yalnızca aŞırı zayıfladıĞım İÇİn yÜzÜmde hafİf elastİkİyet kaybı var..hyo.asİt uygulatıodum zaten yenİleyeceĞİm Şİmdİ..bİr de tabİ alt karın derİm sıkı deĞİl..karın germeyİ İstİyorum ama 2. BebeİŞ de İstİyorum nasıl yapsam onu bİlemİyorum..

nasıl bir uygulama idi bu hyrolik asit uygulaması ?

bu arada kızlar simdi hurriyette gordum
heidi montag'ın estetik öncesi ve sonrası resimlerini koymuslar.
her ne kadar yüzü artık mimik bile yapamıyor diye elestiriliyor olsa da ben yeni görüntüsünü cok begendim
yanak cizgileri azalmıs yanakları cok güzel ve gergin görünüyor

$heidimontag.webp

bir kac resim daha ekliim

$eskihali.webp
$yenihali1.webp
$yenihali2.webp

Son düzenleme:
baya ince iğnelerler yapılıyo cnm..önce uyuşturuluyo..ama tabi etkisi en fazla 1 yıl sürüyo..

peki yapıldıktan sonra sisme filan cok oluyor mu
toparlanmaya ne kadar yardımcı
benim temmuzda dügünüm var
cok riskli bir isleme girmek istemiyorum
resimlerimde yorgun ve yaslı gorunumlu de cıkmak istemiyorum

laynans ben de izmirliyim..görüştüğün dr ları çok merak ettim..ayrıca edindiğin bilgileri benmle paylaşırsan sevinirim..bana da fikir olur..

o zmn tam sana göre bi işlem cnm..gayet doğal bi toparlanma sağlıyo..düğününe yakın yaptırırsan memnun kalırsın..

jayjay şimdi senin de mesajlarını biraz okudum..sanırım sen de baya bilgilisin:))
mezolifting yaptırmışmıydın hiç..her yaşa yapılıo mu acaba..ben de işe yarar mı..

arkadaşlarım
özel mesaj atamıyorum.....
50 olmam lazım ya...
yoksayazılıyomu?

Son düzenleme:
pippicim hyl. asit enjeksiyonu yaptırıyorum cnm..markasını hatırlamıyorum ama çok ii bi marka olduğunu araştırmıştım..dr um da öle sölemişt zaten..
walla dolgusuz yaşayamıyorum artık..eridiği zaman külkedisinin eski haline dönüyorum..ilk yaptırdığımda korkmuştum gebelik düşünüyodum ama maşallah şükür gebeliğimde de bi sorun yaratmadı bebişime..çok memnunum..
ama şimdi dolguya destek olarak mezolifting de istiyorum..hem önlem hem görünüş açısından..sonuçta kullandığımız bakım ürünleri onun kdr derine inemiyor..

pippicim hyl. asit enjeksiyonu yaptırıyorum cnm..markasını hatırlamıyorum ama çok ii bi marka olduğunu araştırmıştım..dr um da öle sölemişt zaten..
walla dolgusuz yaşayamıyorum artık..eridiği zaman külkedisinin eski haline dönüyorum..ilk yaptırdığımda korkmuştum gebelik düşünüyodum ama maşallah şükür gebeliğimde de bi sorun yaratmadı bebişime..çok memnunum..
ama şimdi dolguya destek olarak mezolifting de istiyorum..hem önlem hem görünüş açısından..sonuçta kullandığımız bakım ürünleri onun kdr derine inemiyor..

derin kac ayda ır yaptırıyorsun sen
bır de markasını ogrenebılır mısın benımkı juvederm ultra 3
kaca yaptırıyorsun sakıncası yoksa yazarsan sevınırım
bır de hamıle kalmadan once mı uygulattın
külkedisi mevzuunda hemfikirim, ama asla vazgecmiycem
bence 4 ayda bir yapılsa süper sonuc olur -kendı bedenım ıcın konusuyorum
cabuk yıkıyor benım vucudum hya acidi
juvedermın gulayın buldugu bır cesıdı var henuz tr de satılmıyor cok daha kalıcı
ondan alabılırım eger tr ye gelırse yanaklarıma yaptırıcam gotururum bır dra uygularolumunekankayizsmile

peki yapıldıktan sonra sisme filan cok oluyor mu
toparlanmaya ne kadar yardımcı
benim temmuzda dügünüm var
cok riskli bir isleme girmek istemiyorum
resimlerimde yorgun ve yaslı gorunumlu de cıkmak istemiyorum

hya acid uygulamasında sisme olmaz canım
sadece drun elıne gore hafıf bır ıkı mercımek kadar morarma olabılır
16-18 gun once yaptır
cok guzel olur kesınlıkle hatta ımkanın varsa dugunden 2 ay once yaptır
dugune 20-25 gun kala tekrar hafıf bır uygulama yaptırırsan ınan bana dua edersın
cok guzel olur

cnm markasını dediğim gibi hatırlamıyorum ama yarın gidicem dr uma sorarım..
izmirde büyük bi yerde yaptırıyorum ben fiyat politikaları katii yani ayşeye fatmaya göre oynamıyo..bir enjeksiyon fiyatı 350 euro..biraz pahalı ama sanırım çok kaliteli..çünkü 2007 de koydurduğum dudak dolgumla hala idare ediyorum..

Ayy valla heveslendm..Ama çok para yaa bilmiyorumkismile Bu aralar yaptırırsam yaza kalmıycak..Yaza yüzümde kalması daha önemlii..Bilmiyorum 2 gün sonra ankarada olcam. Orda estetisyene yüzümü gösterip ne yapılabilir sormak istyom. Uygulamayı yaza doğru yaptırabilirm

kaydirigubbakcemile
hya acid uygulamasında sisme olmaz canım
sadece drun elıne gore hafıf bır ıkı mercımek kadar morarma olabılır
16-18 gun once yaptır
cok guzel olur kesınlıkle hatta ımkanın varsa dugunden 2 ay once yaptır
dugune 20-25 gun kala tekrar hafıf bır uygulama yaptırırsan ınan bana dua edersın
cok guzel olur

cok heves ettim simdi
ben olmadi bir nisan ortasi gibi duruma gore bir de haziran 15 gibi filan yaptirabilirim
bunun íyi bir markasi var mi
bir de istanbulda bunu yapabilecek iyi bir doktor bilen varsa super olucak
sizleri seviyorum kizlarrr kaydirigubbakcemile2

benm hyaluronik asit serumum var. Yüzüme sürüyorum ama işe yaramıyo..Sööleyimde almayın sizde..En güzeli dolgu demekkii

kaydirigubbakcemile

cok heves ettim simdi
ben olmadi bir nisan ortasi gibi duruma gore bir de haziran 15 gibi filan yaptirabilirim
bunun íyi bir markasi var mi
bir de istanbulda bunu yapabilecek iyi bir doktor bilen varsa super olucak
sizleri seviyorum kizlarrr kaydirigubbakcemile2

tabi canım dolgu cok güzel birsey de iste paran olucak
ama asla pısman olmazsın-dudak ıcın konusmuyorum onu hıc yaptırmadım
sadece yüzümde var
bayagı ıfadeyı degıstırıyor hele bır de 2 kutu-yanı 4 enjektor alıp aralıklı olarak dedıgım gıbı uygulat super olursun
kızlar heidi montag a baktım
yuzunde ya botox var, yanagı da yukarı kaldırır botox,dolgunmus gıbı gosterır
kaslar da hafıf kalkmıs farkındaysanız
ya da kaslarda hafıf botox ve yanakta bır dolgu var

cok yazık guzel olmus ama 23 yasındakı bırı ıcın
cok asırı erken kı yuzunde cokme ya da sarkma zaten yok
bı de gogsunu yaptırmıs

cnm markasını dediğim gibi hatırlamıyorum ama yarın gidicem dr uma sorarım..
izmirde büyük bi yerde yaptırıyorum ben fiyat politikaları katii yani ayşeye fatmaya göre oynamıyo..bir enjeksiyon fiyatı 350 euro..biraz pahalı ama sanırım çok kaliteli..çünkü 2007 de koydurduğum dudak dolgumla hala idare ediyorum..

canım sen bıze her ıkı dolgunun da adını ve serısı fılan numarası varsa ogren
mesela 1-2-3 dıye olabılıyor kalınlıgına gore
onu tam ogren serısını de ogren lutfen
fıyatı da amma abartmıslar valla

Back
X