Cökük Yanaklar

gülay nerde kızlar?
almanyadaydı hanı, yanagına juvedermın yenı cıkan dolgusunu yaptırıcaktı
yaptırdı mı acaba? bır de yettı mı onu cok merak ettım
1 ml ımıs kutuda 2 enjektor varmıs
ama kalın ve kalıcı oldugundan yetıyormus demıstı
tr de henuz yok o ılactan ama ben buldururum bır yerden alırım, gerekırse usadan fılan
su an cok ıhtıyacım yok da yıne de asırı guzellestırıyor bu dolgular ınsanı
ınsan daha bi güzel daha daha bi güzel olmak istiyor

bakın ne buldum
juvederm uygulaması bır de bazı hastalara botox da yapmıslar
resımlerı var 2.3. resımde gozaltına da uygulama yapılmıs morluklar ıcın
gayet ıyı olmus da bence tr de gozaltına dolgu yapabılcek dr yoktur bilmiyorumkismile
sahsen fıkrım bu valla
Juvederm Before and After Lafayette, New Iberia, LA - Louisiana Dermatology Dr. Hubbell- Opelousas, Crowley, Abbeville, Baton Rouge, Louisiana
1-2-3- dıye 6 ya kadar ılerlıyor guzel olmus ıyımıs gercekten

bu hanımın da burundan agza ınen cızgıler ve kas arasına yapılmıs
http://www.cosmed.co.nz/images/NasoLabialFolds&Glabellar3ab.jpg

İnşallah yine ban yemem
ama paylaşmak istediğim bişiler var
(dahay yeni öğrendim)

çok ünlü estetik proflarından biriyle görüştüğüm vakit, meraktan aklıma gelen tüm soruları sordum...(kız arkadaşlarımdan gelen sorularda dahil--malum bidaha kim gitcek)

BEN:
dermatolog olmadığnızı biliyorum, fakat yinede uzun yıllardır güzellik sektöründesiniz, sizce c vitamini, a vitamini, işte envayi çeş,t serumlar yaşlanmaya karşıtmı?

PROF:
vitaminleri ağızdan almak gerek, c vitaminli serumlar kremler etkisiz, cildin üst katmanında kalıyorlar. diğer tüm kremler ve serumlar gibi, henüz cildin alt katmanlarına etkili bir şekilde nüfuz eden bir teknoloji yok...
hepsi üst katmanlarda kalıp, normal bir krem gibi nemlendiriyor.

Fakat Avitaminli ürünler biraz farklı, özellikle 35 yaş sonrası hücre yenilemesi azalıyor, ve a vitamini yine diğer kremlerde olduğu gibi üst katmanda çalışarak, üsteki ölü hücrelerin azar azar(artık ürünün yoğunluğua göre) atılmasını sağlıyor...

hımm, asla bida serum-krem araştırması yapmıcammmmmmmm

Başka bir cilt drun(hım dr olmalıydı, yinede unttum) sözleri
Cildin alt tabakalrına inen bir teknolojinin olduğu takdirde, o sürülen madde ile birlikte havadaki yada üründeki yada parmaktaki bakterilerin cildin alt katmanlarına ulaşma ihtimali...Kadıcağız iyiki öle bir teknoloji yok dior.

ki kesin kanser olunur....

tabi canım dolgu cok güzel birsey de iste paran olucak
ama asla pısman olmazsın-dudak ıcın konusmuyorum onu hıc yaptırmadım
sadece yüzümde var
bayagı ıfadeyı degıstırıyor hele bır de 2 kutu-yanı 4 enjektor alıp aralıklı olarak dedıgım gıbı uygulat super olursun
kızlar heidi montag a baktım
yuzunde ya botox var, yanagı da yukarı kaldırır botox,dolgunmus gıbı gosterır
kaslar da hafıf kalkmıs farkındaysanız
ya da kaslarda hafıf botox ve yanakta bır dolgu var

cok yazık guzel olmus ama 23 yasındakı bırı ıcın
cok asırı erken kı yuzunde cokme ya da sarkma zaten yok
bı de gogsunu yaptırmıs

heidi montag tam 10 tane operasyon yaptırmıs
mini kaş kaldırma operasyonu
kaş arasına ve alnına botox
burun ameliyatı daha önce olmuş ona revizyon yaptırmış
yanaklarına burun çizgilerine ve dudaklarına dolgu
çenesini kücülttürmüs
boynuna liposuction yaptırmıs
bunlar sadece yüzüne yaptırdıkları
ayrıca
kulaklarını arkaya dogru yapısttırtmıs
gogus buyutme operasyonunu revizyon ettirmis
beline kalçasına üst bacagının ici ve dısına liposuction yaptırmıs
ve poposunu büyütmüs
kaç yüz bin dolar harcamıs merak ettim :)

bakın ne buldum
juvederm uygulaması bır de bazı hastalara botox da yapmıslar
resımlerı var 2.3. resımde gozaltına da uygulama yapılmıs morluklar ıcın
gayet ıyı olmus da bence tr de gozaltına dolgu yapabılcek dr yoktur bilmiyorumkismile
sahsen fıkrım bu valla
Juvederm Before and After Lafayette, New Iberia, LA - Louisiana Dermatology Dr. Hubbell- Opelousas, Crowley, Abbeville, Baton Rouge, Louisiana
1-2-3- dıye 6 ya kadar ılerlıyor guzel olmus ıyımıs gercekten

bu hanımın da burundan agza ınen cızgıler ve kas arasına yapılmıs
http://www.cosmed.co.nz/images/NasoLabialFolds&Glabellar3ab.jpg

restylane nasıl acaba
hyaluronic asid dediginiz bu marka oluyor sanırım di mi ?

sevgili ayhak nerelerdesin ??? sesin soluğun çıkmadı ben de senin durumunu merak ediyorum işleme bayağ niyetliyim ama senin gidişatın benim için çok önemli ........

voluma da yanak ıcın bıraz daha kalıcı bır dolgu maddesı tr de henuz yok
resımlerını gordum ekledım de oncekı baslıklara gayet ıyı duruyor sımdı turk drlar allahbılır kac lıra ısterler

arkadaşlar ben burdayım.ameliyat olalı tam 73 gün oldu.ödemler gittikçe azalıyo tabi ama tam tamına daha geçmedi.başkası anlamıyo ama tabiki ben farkediyorum.bakalım tam 90 gün olunca yüzüm oturacakmı.o zaman daha net bişey söylerim.yaklaşık 3 hafta sonra sorularınızı tam yanıtlarım.haftasonu kardeşim saç ektirecek erhan beye.bu sebeple onunla konuşma fırsatımda olur.yüzüm biran önce otursaydıda yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırıp yaptırmıyacağıma karar verseydim.ama o zamana kadar vitaminleri kullanmaya devam edecem.bilgilerinize.

arkadaşlar ben burdayım.ameliyat olalı tam 73 gün oldu.ödemler gittikçe azalıyo tabi ama tam tamına daha geçmedi.başkası anlamıyo ama tabiki ben farkediyorum.bakalım tam 90 gün olunca yüzüm oturacakmı.o zaman daha net bişey söylerim.yaklaşık 3 hafta sonra sorularınızı tam yanıtlarım.haftasonu kardeşim saç ektirecek erhan beye.bu sebeple onunla konuşma fırsatımda olur.yüzüm biran önce otursaydıda yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırıp yaptırmıyacağıma karar verseydim.ama o zamana kadar vitaminleri kullanmaya devam edecem.bilgilerinize.

merhaba ayhak
inşallah istediğin gibi olur da sıkıntılarına değer tamam 3 hafta daha bekleyelim:)) .... bizi unutma ama ....

ayhak gecmis olsun umarım cok guzellesırsın
yag enjeksıyonuna gerek var mı sence bu yaptırdıgın operasyon tam toplamıyor mu
bak simdi ikilemde kaldım, bilmiyorumkismile demek ki hicbir yöntem tek basına yetmiyor

Bana endos.lifting tek başına yaramaz
çünkü doku kaybım fazla
onur erol, 35- 40 yaş sonrası kaybı beklenen miktarın, 30umda kaybolduğunu
ve yağ enjeksiyonunun şart oldunu demişti...
walla ben endolifting+yağ düşünüyorum uzun zamandır
ama yağı yanaklara, asla gözün altına deil...
göz altıma restylane olabilir. en azından topak olmaz...

jayjaycım sende ne var ne yok?

valla ben de oturup burayı okuyorum kızlar bayagı bır bılgı paylasıyor
gıdıp bı yag mı koydursam
kesınlıkle anestezı almak ıstemıyorum kırıkkaledekı dr gıbı uygulama odasında
lokalle bayıltmadan alırsa izin veririm
ya cok aldırmıycam kı 1 cay bardagı hadi doctor insafa gelll

pardon endolift te sac icinden 3-4 kesi ile deri geri cekiliyor
ee peki bu kadarcık minik kesiden neden yüz 3 ay sis kalıyor onu anlamadım???
chirurgia plastica estetica argentina Medical Tourism - Aesthetic Tourism - Turismo Estetico - Tour Médico - Turismo Medico
yüze ne yapıyorlar kı tek sac ıcınden kesıp dıkmek degil mi??
e kafa ortasından kesi birsey degıl de neden sis ve acı var, kolay olması gerekır

Canım deri çekilmiyo deri altındaki kaslar yukarı çekilip dikişle sabitleniyo.(eriyen dikiş)Gerçekten çok zor bir ameliyattı.benim halen saç içindeki dikişler erimedi halen orda bombelik mevcut.yüzümde halen uyuşuk olan noktalar var.kafamdada uyuşuk olan yerler var.Yanaklardaki şişliklerde ise eti kemiğin üzerinden kaldırıyolar(sıyırıyorlar).ondan dolayı çok fazla ödem oluyo.Bilgilerinize.ben 34 yaşıma girecem.Bu arada arkadaşlar ben yağ enjeksiyonuda istemiştim.ameliyatta yağ enjeksiyonuda yapılacaktı.ama ameliyat esnasında gerek duymadığı için yapmamış doktorum.benim normalinde suratım dolgundu ve gayet iyiydi.roaccutane kullanıp bıraktıktan sonra özellikle sağ yanağımda çöküklük oldu.ama ameliyattan sonra toparladı yüzüm bide daha önceden belirttiğim vitaminleri kullanmaya başladım.şimdi daha iyi.o yüzden cerrahi bi müdahaleden vazgeçtim.hafta sonu doktorumla görüşcem onunda fikrini alıcam.ama galiba gerek olmıcağını söylicek.Böyle işte.

Canım deri çekilmiyo deri altındaki kaslar yukarı çekilip dikişle sabitleniyo.(eriyen dikiş)Gerçekten çok zor bir ameliyattı.benim halen saç içindeki dikişler erimedi halen orda bombelik mevcut.yüzümde halen uyuşuk olan noktalar var.kafamdada uyuşuk olan yerler var.Yanaklardaki şişliklerde ise eti kemiğin üzerinden kaldırıyolar(sıyırıyorlar).ondan dolayı çok fazla ödem oluyo.Bilgilerinize.ben 34 yaşıma girecem.Bu arada arkadaşlar ben yağ enjeksiyonuda istemiştim.ameliyatta yağ enjeksiyonuda yapılacaktı.ama ameliyat esnasında gerek duymadığı için yapmamış doktorum.benim normalinde suratım dolgundu ve gayet iyiydi.roaccutane kullanıp bıraktıktan sonra özellikle sağ yanağımda çöküklük oldu.ama ameliyattan sonra toparladı yüzüm bide daha önceden belirttiğim vitaminleri kullanmaya başladım.şimdi daha iyi.o yüzden cerrahi bi müdahaleden vazgeçtim.hafta sonu doktorumla görüşcem onunda fikrini alıcam.ama galiba gerek olmıcağını söylicek.Böyle işte.

ayhak bende endoliftin dusunuyorum sen ameliyatdan ne kadar sure sonra insan icine cıkabilmitin ?

Bu arada vitamin ne kullanıyorsun .. bende reocutante kullanmıstım

canım ben bu ilacı bırakalı yaklaşık 6 ay oldu.ama bıraktıktan 2 ay sonra farkettim çöktüğünü.hiç kiloda vermemiştim.tam tersi almıştım ama yüzüm hiç almadı.ilaçları kullanmaya başladınmı.ben yarın gidip hyaluronic asid alıcam.at kuyruğu ilacı yerine at kuyruğu otunun çayını içiyorum.omega 3-6-9 var.onu kullanıyorum.yarın bide soya proteini tozu alıcam.ocağın sonuna kadar kullanacam.baktım işe yaramıyo kesinlikle doku kokteyli yaptırcam.

Çay, omega, ve soya proteini tozu ne işe yarıyor ayhak? Yüze genel bir dolgunluk mu veriyor yoksa yüzünü çöktüğü yerlerden mi dolduruyor? Bir de çayı nasıl yapıyorsun? Olumlu/olumsuz etkilerini gördün mü?

Çay, omega, ve soya proteini tozu ne işe yarıyor ayhak? Yüze genel bir dolgunluk mu veriyor yoksa yüzünü çöktüğü yerlerden mi dolduruyor? Bir de çayı nasıl yapıyorsun? Olumlu/olumsuz etkilerini gördün mü?

yüzdeki kaslar eridiğinden dolayı yüzde çökme oluyomuş.kasın yapısıda protein olduğu için soya proteini tozu kullanıyorum.at kuyruğu otu çayı değilde bunun hapını kullanıyorum.(vegatel silica)ondada bol miktarda silisyum var ve cilde çok iyi gelip kas oluşumuna yardımcı oluyomuş.hyaluronik asit zaten su tutma kapasitesi olduğundan dolayı yüze dolgunluk veriyo.omega içinde aynı şey geçerli.yüze genel bi dolgunluk verdiği kanısındayım.ama bi ayrıntı var arkadaşlar.eğer sizin yüzünüzün normal hali zayıfsa bu vitaminleri boşu boşuna kullanmayın.onun için tek çare cerrahi müdahale.benim gibi yüzü dolgunken ilaç kullanıp yada başka bişeyden dolayı çökenlerin bu vitaminleri kullanması daha doğru.

Back
X