- Konu Sahibi ebbrruuuu22
yaa ben de yüzden zayıflasam azıcık 50 gram versem yeter 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün bir güzellik merkezine gittim seansı 600 lt dedi mezoterapi için başka bir yere gitmiştim daha önce dr kendi muayenesinde yapıyormuş o da 150 tl dedi seansı için .neden bu kadar fark war dedim bana kız cewap olarak bir çok güzellik merkezi war dedi ama iş yapabilen 130 tane biz klinik unwanı alan dr umuz olan bir merkeziz dedi kullandığımız serumlar FDA onaylı bir sürü saydı ben ama dedim 150 diyen de dr kendice de çewresi war dedim aynı şeyleri tekrarladı bilemiyorum kime güweneceğimi şaşırmış durumdayımbu konuda bilgisi olan tecrübesi tawsiyesi olan war mı
50 mesaj we üzeri yazanlar özelden atabiliyormuş dertdaşım. Ewet roac. belası aynı dertler ben de de war iskeletora döndüm kısacası .Bırakalı 8ay oldu bu ilacı oynadıkça başıma bela sarıyorum sankiSanırım ewlenmek iyi gelmiştir sana çünkü artık güwenimi yitirdim kreme seruma ama şu mezo yu da denim diyorum dermoller hakkında pek bilgim yok kısacası yaşım ne başım ne milletin tombul tombul yanakları kaç yaşında ben
yaşla ilgili değil bazılarının dediği gibi bu genetik deyip kabullenip hayata da küsmek istemiyorum ilaçtan sonra sanki yaşlandım resmen halletmem lazım dermolleri we mezoyu denicem ama dermoller korkutuyor beni bilmiyorum mewlam bir çıkş yolu göstersin
![]()
restylane nasıl acaba
hyaluronic asid dediginiz bu marka oluyor sanırım di mi ?
ben yine de yapıcrtam inş. maaş günümü bekliyorm teşk ederim inş. şifa olur
kendi yağını enjekte ettirmişş.. off çok köü yaaaa çok korkuorum kötü olcak die ama uaptrmakda istiorum birileri bi doktr sölese süper olcakkkk bid eben kalıcı dolgu istiorum kendiiii vucumdaki yağdannn ama korkuorum öff yaaaaaaaaaaaaaaaaa