Cökukluk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

escuer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
474
312
113
Iyi sabahlar herkese.. canimi sikan bir durum var aglamama sebep olan. aynaya baktigimda cok kötu oluyorum cunku dis görunumumu cökturmus olan yillarin psikolojik rahatsizliklarin sonucu bu.. daha gencim ama yuzumde hic renk yok, iyice zayiflamisim.. beni görenler sok gecirerek ne olmus sana! diyorlar solgun oldugumu söyluyorlar moralim bozuluyor göz altlarimin cöktugunu göruyorum aynaya bakmak istemiyorum cunku yorgun ve uzgun bir yuzum ve bakislarim var, haklilar. yuzumde bir de birsuru iz var gecer mi bilmiyorum. sirf bu sorunu kapatmak icin makyaj yapmak yoruyor insani. ben cok guzeldim yuzum puruzsuzdu bembeyazdi ama kendimi mahvetmisim ne yazik ki. Öyle kötu görunce kendimi daha cok bozuluyor moralim, o yuzden hangi tedavileri deneyeyim ne yapabilirim kendim icin sizce..

Iyi sabahlar herkese.. canimi sikan bir durum var aglamama sebep olan. aynaya baktigimda cok kötu oluyorum cunku dis görunumumu cökturmus olan yillarin psikolojik rahatsizliklarin sonucu bu.. daha gencim ama yuzumde hic renk yok, iyice zayiflamisim.. beni görenler sok gecirerek ne olmus sana! diyorlar solgun oldugumu söyluyorlar moralim bozuluyor göz altlarimin cöktugunu göruyorum aynaya bakmak istemiyorum cunku yorgun ve uzgun bir yuzum ve bakislarim var, haklilar. yuzumde bir de birsuru iz var gecer mi bilmiyorum. sirf bu sorunu kapatmak icin makyaj yapmak yoruyor insani. ben cok guzeldim yuzum puruzsuzdu bembeyazdi ama kendimi mahvetmisim ne yazik ki. Öyle kötu görunce kendimi daha cok bozuluyor moralim, o yuzden hangi tedavileri deneyeyim ne yapabilirim kendim icin sizce..
cok zayifladiysaniz kilo almayı deneyin. Spor yapın, yürüyüş mesela, Bi de herkesin teni farklı, kiminin ki isil isil olur..Mesela ben cok hafif makyaj yapmadan pek çıkmam, yoksa herkes hasta misin diye sorar bana da.. Cilt bakimina gidebilirsiniz.. Bir de bazen canlı bir ruj bile sürmek bile moral veriyor..Enerjinizi yüksek tutmaya bakin..

En iyi care kilo almak ki emin ol bes kilo alsan cok sey farkeder. Fazla kafaya takip daha cok gerilme bol bol saglikla ye sonuc degisecek emin ol.

tedavi yönt. var evet. Nedir? Göz altınız için işik dolgusu, burnunuz yanaklarınız içinde dolgu vs. vs. Ama ben sizin yerinizde olsam çoook zayıfsam 1-2 kilo ile belki halledilebilir.O estetiklere vereceğiniz nakitte cebinizde kalır.

Aslinda zayifladigim icin mutlu oldum cunku kendimi iyice salmistim önceden. simdi kendimi kilomda rahat hissedince de aslinda dis görunusunun önemli oldugunu anladim bir insanin kendini iyi hissetmesi icin.. onlarin demek istedigi cökmussun anlaminda bunu ben de yuzume bakinca görebiliyorum... kiloluyken belli olmuyordu ama simdi cok yorgun ve bitkin görunuyorum bu da beni uzuyor

Aynı durumdayız ya :KK43: Ben de iyice çökmüşüm,gören çok zayıflamışsın kilo al falan yanak falan kalmamış diyor,iyice sinirlerim bozuldu :KK43:
3 4 kilo almadan olmuyor sanırım.

Evet cok etkiliyor insanin psikolojisini... istahim gittikce kesiliyor. kafama takmazdim eskiden ama özguvenimin bozulmasina etkisi cok:(... Ignelerden de cekiniyorum bilmiyorum ne yapilir

Evet cok etkiliyor insanin psikolojisini... istahim gittikce kesiliyor. kafama takmazdim eskiden ama özguvenimin bozulmasina etkisi cok:KK43:... Ignelerden de cekiniyorum bilmiyorum ne yapilir
Kilo al düzenli sağlıklı beslen.
Cildin içinde problemine göre maskeler, kremler kullanabilirsin.
Ama en önemlisi çökük olma. Mutluluk en güzel ilaç.

Benim de yüzüm bakışlarım hüzünlüdür. Yaklaşık on beş yıl önce çok ağır depresyon geçirdim, ondan bir şeyler kaldı :110:

Sizde de böyle bir durum var mı? Yoksa sadece kilo verdiğiniz için mi çöktü yüzünüz.

Evet mutlulugum icin ugrasiyorum simdi kukrim cunku cok yoruldum hayat yine guzel mutsuz olmak istemiyorum.

Yok kilo yuzunden degil insanlar öyle zannediyor. Ben hep zayif biriydim kucuklugumden beri ama agir depresyon gecirdigimde biraz kilo alimi baslamisti, dolgun oldugum icin beni saglikli zannediyorlardi. simdi zayiflayinca da iyice cöktum yuzum ortaya cikti aslinda hepsi psikolojik sorunlar ve takintilar yuzuden halim ondan sonra degisti, yuzum bakislarim durusum...cunku depresyondan önce zayif olmama ragmen cirkin degildim...

Merhabala aslında buraya bi daha yazmama kararı almıştım lakin konunu görünce dayanamadım.şunu belirteyim yaşadığının çok benzerini yaşadım.mutsuzdum ve mutsuzluk beni çökertmişti.önce beni mutsuz eden surumlardan uzaklaştım.seni ne mutsuz huzursuz ediyorsa önce ondan uzaklaş.
Sonra estetik ben burnumu yaptırdım doktorun gözlerinin ğstğne de dolgu yapmalıyız çökük görğnmemen için dedi onu yaptırmadım ama kendiliğinden doldu bende anlamadım.göz altıma dolgu yaptırdım.dudaklaıma yaptırdıklarım eridi yenileneyeceğim ama.çünkü gülümsüyorum artık hep ve gülümseyen bir yüz çökük kalamıyor.bende depresyon tedavisi görmüştüm.seni me mutsuz ediyorsa uzaklaşmakla başla sonra estetik.

Evet mutlulugum icin ugrasiyorum simdi kukrim cunku cok yoruldum hayat yine guzel mutsuz olmak istemiyorum.

Yok kilo yuzunden degil insanlar öyle zannediyor. Ben hep zayif biriydim kucuklugumden beri ama agir depresyon gecirdigimde biraz kilo alimi baslamisti, dolgun oldugum icin beni saglikli zannediyorlardi. simdi zayiflayinca da iyice cöktum yuzum ortaya cikti aslinda hepsi psikolojik sorunlar ve takintilar yuzuden halim ondan sonra degisti, yuzum bakislarim durusum...cunku depresyondan önce zayif olmama ragmen cirkin degildim...
O zaman bir kaç kilo alsanız biraz yüzünüz dolar. Bir de ben evde normal zamanlarda filan gülümseme egzersizi yapıyorum. Surat sürekli asık oldukça yüz zamanla o şekli alıyor.

Siz de denerseniz belki faydası olur.

Allah yüreğini ferahlatsın o zaman canım.
Herşey gönlünce olsun..
Hiç bir dert baki değil unutma.

Oncelikle kilo almalisin yüzündeki çöküklük saglikli zayiflamadigini gösteriyor. Bu arada hafif egzersiz yap ki bölgesel yağ toplanmasin.

Duzenli olarak sabah aksam yüzünü temizle yatarken krem sür. Hafta da 1 maske ve bol su iç. Kaybettiğin ışıltı yüzüne ve ruhuna yansır ozaman.:KK55:

Dogaldan yanayım ben.

Sedef sabunu, inci tozu sabunu gibi sabunlar deneyin cilt yapiniza uygun.

Egzersiz ve spor yapın.

Zararli aliskanliklariniz varsa azaltın.

Gülsuyu ve gül sabunu tam sizlik :)

Güçlü olun ve kendinizi sevin. Siz böyle kendinize kuserseniz daha cirkinlesir durum.

Her şeyin bi caresi var şükür bu da geçecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X