Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar colinoxs damla aldı esim cok gazlibı kizim var ama bu krem gibi acaba bizimki mı bozuk? Veremedim cocuğa daha 2 aylik bozuk diye sizinkiler de krem kıvamında miydi? Öyleyse bı damlayı nasil ayarladınız ?
Kızlar colinoxs damla aldı esim cok gazlibı kizim var ama bu krem gibi acaba bizimki mı bozuk? Veremedim cocuğa daha 2 aylik bozuk diye sizinkiler de krem kıvamında miydi? Öyleyse bı damlayı nasil ayarladınız ?
Aslında 3 aydan sonra önerdiler ama kolik ataaklarımız çok artınca, kilomuzda yerinde olunca ben başladım. Kahverengi, çamurumsu biraz, yani korkma bozuk değildir. Prospektüsünde günde 2-4 kez 10 damla, az bir sıvı içinde çözdürerek yazıyordu. Bende günde 3 defa10 damla vererek başladım ve kızım inanılmaz çok kustu, resmen içi dışına çıktı. Çok korktum ve 1 hafta elimi sürmedim ama çığlık kıyamet ağlamalarımız devam edince tekrar deneyeyim dedim. 2 haftadır kullanıyoruz. 2 ay 17 günlük olduk ve inanılmaz rahatladık, kabızlığımız da geçti. İşin sırrı dozda. Sabah akşam 4 er damlayla başladım. Şu an 5-6şar damla sabah akşam yapıyorum. Her bebeğe her şey yaramıyor ama umarım en kısa sürede rahatlarsınız.