Colinoxs kullananlar yardıma ihtiyacım var?!

asyaaaaaaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
542
2
46
Ankara
Kızlar colinoxs damla aldı esim cok gazlibı kizim var ama bu krem gibi acaba bizimki mı bozuk? Veremedim cocuğa daha 2 aylik bozuk diye sizinkiler de krem kıvamında miydi? Öyleyse bı damlayı nasil ayarladınız ?

Kızlar colinoxs damla aldı esim cok gazlibı kizim var ama bu krem gibi acaba bizimki mı bozuk? Veremedim cocuğa daha 2 aylik bozuk diye sizinkiler de krem kıvamında miydi? Öyleyse bı damlayı nasil ayarladınız ?

Aslında 3 aydan sonra önerdiler ama kolik ataaklarımız çok artınca, kilomuzda yerinde olunca ben başladım. Kahverengi, çamurumsu biraz, yani korkma bozuk değildir. Prospektüsünde günde 2-4 kez 10 damla, az bir sıvı içinde çözdürerek yazıyordu. Bende günde 3 defa10 damla vererek başladım ve kızım inanılmaz çok kustu, resmen içi dışına çıktı. Çok korktum ve 1 hafta elimi sürmedim ama çığlık kıyamet ağlamalarımız devam edince tekrar deneyeyim dedim. 2 haftadır kullanıyoruz. 2 ay 17 günlük olduk ve inanılmaz rahatladık, kabızlığımız da geçti. İşin sırrı dozda. Sabah akşam 4 er damlayla başladım. Şu an 5-6şar damla sabah akşam yapıyorum. Her bebeğe her şey yaramıyor ama umarım en kısa sürede rahatlarsınız.

Back
X