Saç Rengi ve Saç Boyama Colour B4 Ekstra Güçlü Saç Boyası Çıkarıcı saçını boyatıp pişman olanlar

bildiğiniz hamur mayası marketten aldığımız küçü paketlerde..saçının uzunluğunna göre 1 veya bir kaç taneyi bir tabak içine al bir kaç kaşık su ile krem kıvamına gelene kadar erit ama sulu olmasın akmasın saçına sürünce.saç diplerine uç kısımlarına kadar saçına sür bula daha doğrusu...saçını topuz gibi yap streç film ile sar birde eşarp bağla kaymasın yastıkta..sabaha kadar öyle kalsın..sabah yıka kremle...saçı besler yıpratmaz boyayıda açar...benim öyle oldu..

canım ben senin dediğini yaptımmm:16:

limon zaten açıyor saç rengini ama saçı kurutuyor badem yağıda yıpratmıyor..ben maya kullanıyorum buda faydalı hem açıyor hem besliyor..özellikle kızıl saçı açıyor..ben siyah boyalı saç rengimi bile mayayla açtım..

mayayı kızılsaça nasıl uyguladın , benım saç suan kızıldan aka aka bakıra döndü, ve artık kendı rengimi istiyorum..

Bu ürünü dün kullandım. Yazın saçımı aralardan açık sarıya kadar açtırmıştım siyahla kapattım ama yazın tekrar açmak istediğimi söyleyince kuaför siyah boyayla olmaz dedi bende bu ürünü gördüm hemen denedim. Saçım hem orjinal koyu kahve rengine döndü hemde eskiden sarı olan yerler sarı-açık kahve renklere döndü. Çok memnunum ince ve az olan saçlarıma hiç zarar vermedi sadece kokusu iğrenç çok yıkamanız gerek koku için. Tabi siyah, kızıl ve koyu tonlar için extra olanı almanız gerekiyor sanırsam. Sorunuz varsa alabilirim

Bu ürünü dün kullandım. Yazın saçımı aralardan açık sarıya kadar açtırmıştım siyahla kapattım ama yazın tekrar açmak istediğimi söyleyince kuaför siyah boyayla olmaz dedi bende bu ürünü gördüm hemen denedim. Saçım hem orjinal koyu kahve rengine döndü hemde eskiden sarı olan yerler sarı-açık kahve renklere döndü. Çok memnunum ince ve az olan saçlarıma hiç zarar vermedi sadece kokusu iğrenç çok yıkamanız gerek koku için. Tabi siyah, kızıl ve koyu tonlar için extra olanı almanız gerekiyor sanırsam. Sorunuz varsa alabilirim
Bende denemek istiyorum saçlarım siyah biraz doğal yollarla kırdım ama çokta etki etmedi hangisini almalıyım

Boya silici watsonlarda satılıyor. Saçımdaki siyah boyayı sildi. Ama saç sonradan eski boyalı haline dönüyor yani tekrar siyah oldu.

Back
X