- 7 Ekim 2024
- 2.082
- 687
- 43
- 22
- Konu Sahibi mmatmazellll
-
Merhaba bende ilk ay combinol kullandim hamile kalmadım combinol ile birlikte letu kullaninca hamile kaldim . Bende insülin direnci yok ama kilo da verneye calistordim o ara zar zor 2 kg vermistimMerhaba kızlar bi senedir bebek düşünüyoruz eşimin testleri temiz geldi çok şükür bi kere klomen kullandım kist oldu bi kere de letu kullandım iğneye rağmen çatlamadı sonra öğrendim ki pcos varmış Lh fsh tan yüksekmiş doktor combinol artı insülin direnci için Glukofen yazdı faydasını gören kullanıp hamile kalan veya değerleri düzelen varmı yardımcı olursanız çok sevinirim rabbim hepimizi beklediğine kavuştursun hayırlı evlatlar nasip etsin
Yaa çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallah yani ikinci ay mı kaldınız çatlatma iğnesi kullandınız mı aslında benim de insülin direncime bakılmadı ama doktor hem kaliteli yumurtlama sağlar hemde kilo vermene yardımcı olur dedi inşallah bende faydasını görürüm sizin değerleriniz kaçtı combinol kullanırkenMerhaba bende ilk ay combinol kullandim hamile kalmadım combinol ile birlikte letu kullaninca hamile kaldim . Bende insülin direnci yok ama kilo da verneye calistordim o ara zar zor 2 kg vermistim
Merhaba canım, ben 2024 mayısta doğum kontrol hapını bırakınca kimyasal geçirdim. Sonrasında yumurta takibi ve çatlatma iğnesi kullandım gebe kalamadım. Rahim filmi çektirdim şubatta temiz çıktı. Adet düzensizliğinden gittim doktora pcossun dedi combinol+ecoprin+diaformin verdi. Bir dahaki reglinde gel yumurta takibi yapalım femara hapıyla.Merhaba kızlar bi senedir bebek düşünüyoruz eşimin testleri temiz geldi çok şükür bi kere klomen kullandım kist oldu bi kere de letu kullandım iğneye rağmen çatlamadı sonra öğrendim ki pcos varmış Lh fsh tan yüksekmiş doktor combinol artı insülin direnci için Glukofen yazdı faydasını gören kullanıp hamile kalan veya değerleri düzelen varmı yardımcı olursanız çok sevinirim rabbim hepimizi beklediğine kavuştursun hayırlı evlatlar nasip etsin
Bende rahim filmi çekildim canım temiz çıktı bu ay sadece combinol Glukofen diğer ay bende letu kullanıcam doktor öyle dedi inşallah gerek kalmaz gelir bebişlerMerhaba canım, ben 2024 mayısta doğum kontrol hapını bırakınca kimyasal geçirdim. Sonrasında yumurta takibi ve çatlatma iğnesi kullandım gebe kalamadım. Rahim filmi çektirdim şubatta temiz çıktı. Adet düzensizliğinden gittim doktora pcossun dedi combinol+ecoprin+diaformin verdi. Bir dahaki reglinde gel yumurta takibi yapalım femara hapıyla.
Ben ben benMerhaba kızlar bi senedir bebek düşünüyoruz eşimin testleri temiz geldi çok şükür bi kere klomen kullandım kist oldu bi kere de letu kullandım iğneye rağmen çatlamadı sonra öğrendim ki pcos varmış Lh fsh tan yüksekmiş doktor combinol artı insülin direnci için Glukofen yazdı faydasını gören kullanıp hamile kalan veya değerleri düzelen varmı yardımcı olursanız çok sevinirim rabbim hepimizi beklediğine kavuştursun hayırlı evlatlar nasip etsin
Yaa o kader mutlu oluyorum ki sizleri görünce rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen ben benCanım Combinol, tiroid ilacı ve glikofenle kaldım
Canım ben ilk aydan kaldık ama eşimde koenzim q10 kullanıyordu birkaç aydır, bence o da çok etkili oldu çünkübenim adet döngüm de sürekli uzundu o ay da 37. Gün test yapmıştım 3 gün gecikmeyleYaa o kader mutlu oluyorum ki sizleri görünce rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbi kaç soru sormak istiyorum canım ilk aydan mı kaldın bu ilaçlarla bide benim döngüm uzun yani 40 günde bir regl oluyorum ilk gününden itibaren sayarsam bu süreçte döngün kısaldı mı yani yumurtlaman öne geldi mi canım
Anladım canım çok teşekkür ederim bende günaşırı ilerliyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah bende bu ay hamile kalırımCanım ben ilk aydan kaldık ama eşimde koenzim q10 kullanıyordu birkaç aydır, bence o da çok etkili oldu çünkübenim adet döngüm de sürekli uzundu o ay da 37. Gün test yapmıştım 3 gün gecikmeyleben tüp bebek için görüşmeye gittiğimde doktorum ilk ay aşılama teklif ettiği için bu vitamini ve fazla kiloyu ve insülin direncini düşürmek için glikofen verdi, ben öncesinde iki kere aşılama negatif olduğu için umutsuzdum açıkçası sonra ben o ay yaklaşık 8 kilo verdim, yürüyüş ve diyetle, o ay hamile kalmışım canım, döngüye dair bilgim yok maalesef, yumurtlama takibi de yapmamıştım aşılama yapılacak diye
İnşallah canım benimAnladım canım çok teşekkür ederim bende günaşırı ilerliyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah bende bu ay hamile kalırım
İnşallah canım benim
Canım bugün benim döngümün 17. Günü normal şartlarda yumurtlamam için erken ama bugün leke geldi ve ağrım var ovulasyon testi yaptım pik değil bu çatlma belirtisi mi oluyor acaba bu ay combinol yumurtlamamı öne çekmiş olabilir mi
Anladım canım teşekkür ederim ben günaşırı devam edeyim yakalarım inşallahCanım mesela şöyle diyimmmatmazellll ben Ovulasyon testinde pik gördüğümün 14. Günü regl olduğumun diye bir şey yaşamadım yani mesela bir keresinde test 9. Gün pik gördüm ama 38. Gün regl olmuştum. Demek istediğim gün aşırı deniyorsan teste çokta takılma, sıvı alımını vs kesip yapıyorsun değil mi en az 2 saat? Yumurta olgunlaşırken de silik çıkabilir ama henüz çatlama sürecinde değil sanırım yani ya yumurta henüz tam olarak büyümemiş ya da çatlamış ama bence 1.si
İnşallah canımAnladım canım teşekkür ederim ben günaşırı devam edeyim yakalarım inşallah
Amin Allah razı olsun darisi başınıza inşallah . Ben düşükten sonra tekrardan test vermemiştım o yüzden bilmiyorim malesefYaa çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallah yani ikinci ay mı kaldınız çatlatma iğnesi kullandınız mı aslında benim de insülin direncime bakılmadı ama doktor hem kaliteli yumurtlama sağlar hemde kilo vermene yardımcı olur dedi inşallah bende faydasını görürüm sizin değerleriniz kaçtı combinol kullanırken
Anladım canım amin inşallah teşekkür ederimAmin Allah razı olsun darisi başınıza inşallah . Ben düşükten sonra tekrardan test vermemiştım o yüzden bilmiyorim malesef
İnşallah canım umarım tez zamandaBende rahim filmi çekildim canım temiz çıktı bu ay sadece combinol Glukofen diğer ay bende letu kullanıcam doktor öyle dedi inşallah gerek kalmaz gelir bebişler
3 ay combınol kullandım geeblık olusmadı reglerımı sureklı one cektı kullandıgın surece hep 10 gun oncdde adet olanaya hazır olKızlar ben regl oldum ya daha biteli 10 gün oldu olmadı regl oldum ne bu anlamadım
İkinci kutuyu kullanıyorum bende bu son alışım zaten bitsin almıycam hayıt macunu deniycem geçen ay regl bitikten 10 gün sonra tekrar regl oldum ama doktor ara kanama dedi bi on gün geçti geçmedi tekrar oldum karıştı baya bende bişi anlamadım3 ay combınol kullandım geeblık olusmadı reglerımı sureklı one cektı kullandıgın surece hep 10 gun oncdde adet olanaya hazır ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?