her zaman giyersin converslerini. O şık gelinliğin altına giyip uyumu bozma bence, gelinliğinin modeli ne olursa olsun sonuçta o bir gelinlik,ha oynarken rahat etmek istiyorum dersen o sırada giyebilirsin ama diğer anlarda görsel olarak kötü bence.
neden herkes converse takmış durumda anlamış değilimfisfisfis ya ne özelliği var? başka spor ayakkabı yokmu? herkes fabrika çıkışı gibi converse giyinince sinir oluyorum.ben başkasında aynı şeyi görsem rahatsız olurum valla.gelelim gelinlğin altına converse giymeye.kliptemi gördünüz? hımm çok ilginçCADIARZU yakında gelinlik yerine yırtık kotlar giyilir heralde:) arkadaşım senin boyun uzunsa şık düz tabanlı bir ayakkabı alsana allaşkına ya ne conversi komik ya hemde çok daha neler duycam dünyanın sonumu geliyor ne:roflol:
dövseydin bir de?
klipte filan görmedim, hangi klipte gelinlik altında converse var merak ettim açıkçası... en rahat ettiğim ayakkabı olduğu için bunu tercih etmeyi düşündüm ben, evet var başka spor ayakkabılar, ama ben rahat hissetmiyorum kendimi onlarda, tenis ayakkabısı mı giyeyim allahaşkına? ve şık ayakkabı giymeyi sevmiyorum genel olarak.
ben sadece fikir sordum, ne saçma sapan bir yorum olmuş seninki bir düşün bakalım, yırtık kotmuş bilmemneymiş. ayıptır arkadaşım..
saygılar...
Bence komik durur.Niye diyeceksiniz gelinlik şıkırtılı ve fantezi bişey ama converse spor.Her ne kadar taşlarlada süsleseniz bence yakışmaz.Sonuçta eteğinizi topladığınız zaman görünecek.Biri spor biri fantezi hoş durmaz.Onun yerine kısa topuklu beyaz taşlı bir ayakkabı giyseniz daha uyumlu olur.Bir tanıdığımız gelinliğin altına kalın ve kaba dolgu topuk bir ayakkabı giymişti o bile çoğu insana komik gelmişti.Gelinlik, altındaki ayakkabıyla uyum içinde olmalıdır.Gelin kuğu gibi olmalı ve ayakkabısıda zarif durmalı bence.Her ne kadar converse moda olsa dahi gelinliğin altına en son tercih edeceğim bişey.Ben naçizane fikrimi paylaştım sadece..
katılıyorum canım sana.düz topuksuz çok şık zarif ayakkabılar var.bilekten beyaz tülle fiyonklu olanlar falan varken asla convers giymezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?