iyide arkadaşım sen eğer converse giyersen çok gülerler sana ben senin iyiliğin için giyme diyorum. tabi yinede sen bilirsin. 1 gece rahat etme ne olcak?:) ayrıca dedim ya düz tabanlı klasik ayakkabılar var yani. ha tenis ayakkabısı ha converse ne farkı var? ikiside spor değilmi?kaydirigubbakcemile3. ben onları genel olarak söyledim ayrıca özellikle senin için söylemedim yani. şık omak istemiyosan tamam anladım sen bilirsin. aman banane ya bende niye fikir veriyosam hata bende aslında bunları yazmadım farzet zaten doğruları söyleyeni 9 köyden kovarlar
serdar ortac-şeytan.. kLibin adı :)
arkadaşım kovduğum filan yok, ama yorumun ağırdı hala da devam ediyorsun.. ayrıca tenis ayakkabısı ve converse aynı şey değiller..
lireancım öncelikle hayırlı olsun dilerim...
açıkcası bende seninle aynı durumdayım henüz evlillik yok ama bende converse giymeyi düşünüyorum topuklu giyince erkek arkadaşımı geçiyorum
bu yüzden converse giymeyi düşünüyorum ayakkabıyı taşlarla süsleyip iplerini beyaz saten kurdele yapabilirsin...bence süper olur ben nişanlığımın altına bile nişanlığım nerenk ise o renk converse giymeyi düşünüyorum tantana yok düğün mekanıymış yok dawetliler çok özelmiş takma bunları farklı olmak ve nasıl rahat edeceksen öyle yap...benim arkadaşım istanbul swiss otelde evlendi converse giydi kuzenim de aynı şekilde converse giydi hatta içine beyaz spor yarım çorap giydigayette süper oldu...mutluluklar cnm...
teşekkür ederim canım :)
nişanlığımın altına pek olmaz aslında converse çünkü diz altında düz bi elbise, ama gelinlikte zaten tüllerden ayakkabı görünmüyor daha sonrada rahatça giyebileceğim birşey olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?