Gelinlik Ayakkabısı Converse?

lirean

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
756
2
96
Ankara
kızlar gelinliğin altına bunu düşünüyorum üzerine beyaz boncuklar işleyip giyicem, babet giymekten nefret ederim, topuklu giyincede ben daha uzun oluyorum, hem rahat hem tarz olur diye düşünüyorum, zaten ayakkabı görünmeyecekte.. daha sonra da giyerim diye planlıyorum ne dersiniz?
41406_w.jpg

çok süper olur bence ii fikir ben mecburen eşimle aramda 20 cm olduğu için topuklu giymiştim ama converse giymeyi çok isterdim

ben düğünümde babet giymiştim sonradan yemege gitmiştik orada mor converslerimi giymiştim
ama şimdi moda galiba herkes converse giyicm diyip duruyor

çok güzeeell.. lame tül gibi birşeyi de bağcık olarak kullanabilirsin kaydirigubbakcemile2

bunu alacagına önü swarovski taslarla süslü olanları var düşmüyor taslarıda ondan alsana daha iyi olur

Bence komik durur.Niye diyeceksiniz gelinlik şıkırtılı ve fantezi bişey ama converse spor.Her ne kadar taşlarlada süsleseniz bence yakışmaz.Sonuçta eteğinizi topladığınız zaman görünecek.Biri spor biri fantezi hoş durmaz.Onun yerine kısa topuklu beyaz taşlı bir ayakkabı giyseniz daha uyumlu olur.Bir tanıdığımız gelinliğin altına kalın ve kaba dolgu topuk bir ayakkabı giymişti o bile çoğu insana komik gelmişti.Gelinlik, altındaki ayakkabıyla uyum içinde olmalıdır.Gelin kuğu gibi olmalı ve ayakkabısıda zarif durmalı bence.Her ne kadar converse moda olsa dahi gelinliğin altına en son tercih edeceğim bişey.Ben naçizane fikrimi paylaştım sadece..

Bence çok güzel düşünmüşsün:) neden olmasın..
Benimde hayalim Gelinliğin altına Converse giymek:)

en iyisini yapıyorsun bence de, o kadar saat topuklularda insan mahfolur ayakta, ama benim fikrim converse değil de gelinlerin çok tercih ettiği bir kaç spor ayakkabı serisi var, pumanın falan da vardı bildiğim kadarıyla, converse biraz kaba durabilir önü falan plastik ya ondan dedim, diğer spor ayakkabılar daha iyi durur bence simli beyaz bi tane tercih ederilirsin hem kendin uğraşmana da gerek kalmaz

Bence komik durur.Niye diyeceksiniz gelinlik şıkırtılı ve fantezi bişey ama converse spor.Her ne kadar taşlarlada süsleseniz bence yakışmaz.Sonuçta eteğinizi topladığınız zaman görünecek.Biri spor biri fantezi hoş durmaz.Onun yerine kısa topuklu beyaz taşlı bir ayakkabı giyseniz daha uyumlu olur.Bir tanıdığımız gelinliğin altına kalın ve kaba dolgu topuk bir ayakkabı giymişti o bile çoğu insana komik gelmişti.Gelinlik, altındaki ayakkabıyla uyum içinde olmalıdır.Gelin kuğu gibi olmalı ve ayakkabısıda zarif durmalı bence.Her ne kadar converse moda olsa dahi gelinliğin altına en son tercih edeceğim bişey.Ben naçizane fikrimi paylaştım sadece..

Benim gelinliğimde çok fantazi - şıkır şıkır bir gelinlik olmayacak, rahat olucak, sportif bir tarzı olucak. Rahat etmek için en iyi tercih gibi gelior.

Bence gayette şeker durmuş :)
Kararımı bu konuda verebildim en azından

senagelinlik3.jpg

bütün gün ayakta olacaksın, ayakların rahat etmek isteyecek. şahsen ben nikah esnasında topuklu bir ayakkabı giyeceğim. ama eğlence moduna geçince converse ya da spor ayakkanı düşünüyorum :teytey:

Benim gelinliğimde çok fantazi - şıkır şıkır bir gelinlik olmayacak, rahat olucak, sportif bir tarzı olucak. Rahat etmek için en iyi tercih gibi gelior.

senagelinlik3.jpg

Valla Canım ben fikrimi paylaştım sadece.Sonuçta tercih tabiki sizin...

bi arkadasim giymisti canim onun gelinligi de zaten rengarenkti :))
bence onemli olan hem sk hem de rahat olmasi.. tullu bagciklar ufak taslar suslemeler ile o converse i cok guzel bi hale getirebilirsin..
giy bence hem rahat olursun hem istedigini yapmis olursun :))
simdiden mutluluklar dilerim..

senagelinlik3.jpg

Ay bu resmi bende nette bakınırken görmüştün çok hoşuma gitmişti:))
Bencede giy giy giy :lepi:

en güzeli ya. düğünde giymek lazım. çoğu yedek olarak götürüyormuşş. oynarken falan rahat olmak lazım

Back
X