- Konu Sahibi XSXEKERXIXM
-
aynı dertten bende muzadaribim kızlar eşim çalışıyo eve 19:30 gibi gelio annem aynı senin gibi haftada bir gelip gidio yemek yemeye bile zor zaman bulabiliyorum akşam yemeklerinide eşim geldiği zaman yapıyorum temizlik desen haftasonundan haftasonuna iyicene monotonlaştık anlıyacağın bende yazı dört gözle bekliyorum arada güneş çıkınca hemen dışarı fırlıyorum oğlum hava alsın die malum havalar soğuk bebeğim hasta olucak die evi bile havalandırmıyorum oğlumda havasız kalıyo kış bebekleri olmalarının zor yanıda bu olsa gerek hatta bugün yengem aradı bunalmıyormusun çık gel biize bizim ev çok sıcak oluyo die ama nasıl gideyim bu soğukta dışarı çıkmaya korkuyorum hadi kızlar ha gayret şurda 2 ayımız var ondan sonra bizi tutabilene aşkolsun kaydirigubbakcemile
canım gene senin kocan 7.30 da geliomus bizimki 10 da bazen 10.30 da geliyo geriye ne kalıyo ki çocukla ugrasmaktan sonra ikimizde bayılıyoruz zaten sabah hiç görmüyorum zaten senağlama bana da herkes dio evde sıkılmıyomusun diye çık bişey olmaz diolar ama ben güvenemiyorum herkes hasta kızıma bulasır diye evin içi kararınca benimde içim kararıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?