Çook kötüyüm

Kararindan donmeyecek kadr mi cddi bir sorun bir sans daha verebilirdi bu ilk ayrilmamiz cnku

Son konusmamz 3 hafta onceydi ben bidaha gidip konusmak onu hala sevdgimi soylemek istiyorum ne yapmalym szce

Hem iliskiyi net sekilde bitiriyor teli anahtari degistirecek kadar seni hayatindan cikariyor, hem de kaderde varsa zaten olur diyor. Bana baska biri var gibi geldi. Deneyecek olursa devam edecek olmazsa sana donecek

Ask iki kisiliktir.o senin icin dogru insan olabilir ama bunun devam etmesi icin senin de onun icin dogru olman lazim.kaldi ki gerekeni soylemis. Sen de bundan sonraki iliskinde degismenin avantajini kullanirsin.bir yetiskin cocuk gibi sik bogaz edilmez.simdi cocuklar bile tepkisini koyuyor.

Hem iliskiyi net sekilde bitiriyor teli anahtari degistirecek kadar seni hayatindan cikariyor, hem de kaderde varsa zaten olur diyor. Bana baska biri var gibi geldi. Deneyecek olursa devam edecek olmazsa sana donecek

Bence bunu konu sahibinin israrci ve baskici havasindan kurtulmak icin soylemis.gecistirmis hatta ani kurtarmis kesinlikle.

1.5 yillik iliskimden ayrildim

Geçer..
Geçecek..
Geçmek zorunda..
Erkek arkadaşınız yoluna sizinle devam etmek istemiyorsa üstüne gitmenin bir anlamı yok.
Kabul ediyorum çok sancılı bir dönem ama uzak kalmaya çalışın ne kadar konunun üstüne düşerseniz o kadar canınız yanar.
1yıl öncesi aynı dönemden geçtim daha son 2 aydır kendimi toparlamış durumdayım.
Son 2 aya kadar konuşuyor görüşüyordum ne zamanki görüşmeyi iletişimi kestim yalvarmaya aramaya çalıştı ama kabul etmedim.
Beni yolunda istemeyen insanı benim canımı yakan bir kere bitti diyen insanı bende istemedim.
Bence sizde öyle yapın. Üzülün ağlayın dökün içinizi ama bunu ona belli etmeyin

Ben hatami kabul ediyorum zten onu kaybetmem ders oldu bana hic mi sans vermez bunlari soyleyen bir erkek gidip tekrr knsmak istyrm

Son düzenleme:
Ben hatami kabul ediyorum zten onu kaybetmem ders oldu bana hic mi sans vermez bunlari soyleyen bir erkek gidip tekrr knsmak istyrm

Konusmalari cok net.gercekten karar vermis gibi ki oyleyse gidip konusman pozitif etkileyecegine mide bulandirir.ama sikintidan dolayi bir saman alevi yasiyorsa biraz dinlendikten sonra daha sakin kafayla bakar olaya.senin yerinde olsam konusmazdim

Cok tskkur ederim yorumun icin fikir almak istyrm cnku saglikli dusunemyrum okdar aci cekyrumki 3 hafta once gtmek biseyi degistrmedi smdide degistrmcek ama icimdeki umut hic btmiyor aklimherseym hala onda o ise beni bianda silip gtti artik cok gec diyerek

Okadar katiydiki akillandim dedim son konusmada artik cok gec diye cevap verdi kaldiramiyorum boyle beni severken nasi kalbine soz gecirir

slbng canım bak şimdi sana birşeyler anlatıyım güzelce oku bu yazdıklarımı sevgilimle 3 yıl önceydi sürekli görüşüyoruz filan o ara bi sorunlar oldu doğru düzgün görüşemez olduk beni okuldan almaya gelmişti bi kavga ettik sana anlatmam parmağımdan yüzügüümü çıkarım eline koydum yürüdüm gittim saftım o zaman cahillik iştee küseriz geçer sandim adam benden ayrıldı öyle büyük bi şoktu ki anlatamam canım öyle yanıyordu ki anlatamam sana sürekli ağlıyordum otobüste okulda dershanede evde duşta wcde bile ağlıyordum sürekli arıyordum dön barışalım diye bi akşam aradımmm ablası aldı teli zorlama olmuyorsa olmuyor dedi öyle gururum kırıldı ki sana anlatmam teli kapattım anladımki bu adamı bir daha aramıcam kaçan kovalanıyordu biliyordum aramadım dişimi sıktım teli evde bıraktım vs aramadım tam 1 hafta sonra o beni aradı anladımki seven adam dönüyor ama gerçekten seviyorsa şimdi gururunu kalbine topla ve onu arama sorma hayata adapte ol müzik filan dinleme yürüyüş yap onu unutmaya çalış eğer geri dönerse seni seviyordur ama dönmezse zaten yapacak bir şey yok öyle adam senin sevgini hak etmezzz arama sorma canım benim derin nefes al kafanda bitir kendini küçük duruma düşürme

çok yanlış davranmışsın arkadaşını bıktırmışsın.sakın sevgine güvenip ne de olsa ayrılmaz diye onu boğmamalıydın.
tamamen kaybetmiş değilsin.yapman gereken uzun bir sessizliğe gömülmen o seni arayana kadar onu aramaman ve bu süreçte çok sabırlı olman.seni aradığında ise değiştiğini sözlerinle değil davranışlarınla göstermen.

Beni sevdginden cok emindim beni birakmaz dusuncesinden dolayi rahattm 2 ay oldu ayrilali hayattan sogudum okula gtmek bile istemyrm oyle bir insani nasi kaybederim nasi yaparm bnu ben butun suc hata bende beni uyardgi zamnlrda dkkat etsydm bu halde olmazdk bazi selerin degeri kaybednce anlasiliyomus cok ozluyorum onu

Gurur benim icin onemli degil askta benim icin dogru bir insandi o dogru insani kaybettim

Bence bu yüzden bıraktı sizi ,
Erkekler sevmiyor bu tarzı, gurur olmadımı gözlerinde küçüle küçüle bir bakmışsın bitiveriyorsun
Bunu çok net görüyorum ilişkilerde

Iliskiyi btrdkten sonra yaptm ugrastm sessiz kalmak ona daha mi iyi gelecek yoksa konusup ustune gtmek mi dha iyi bilmiyorum

İcindeki umudu bitir bi sekilde yoksa surekli kostekliycek seni..bende benzer yoldan gectim ve hep o umuda kapilip yanlis adimlar attim..sonu husran oldu..o senin icin dogru olabilir ama sen onun icin coktan bitmis oluyosun bu durumda...

Bugun gtmeyi konusmayi dusunuyordum halbuki onu hala cok sevdgimi solicektm degismeyecek brsey ama olsun suan ondan ne hber alablyrm ne goreblyrm bu halde bile unutamyrm

Oluyo bunlar ilk zamanlar bi sure boyle takili kaliyosun ama yapma derim ben..yinede sen bilirsin....

Bence biraz zaman geçsin sen üstüne düştükçe daha da bunalacak belli ki beyefendi. Hem senin baskından bunaldığı için ayrılıyor hem de sen barışalım diye daha çok üstüne düşüyorsun.. Biraz bekle inşallah zamanla senin kıymetini anlar. Ama böyle yaparsın kaybedersin.

Gitmeyim tamam seviyorsa ztn donerdi ama ya bu zamnda beni unutrsa icindeki hersyi btrrse ben burda kafayi yiyorum o nasi rahat olabliyor belkide herseyi btrdi ben kabullenmyrm cnku aklim almio nasi bu hale geldik kapi kilidini dgstrip kacacak kdar kotu bir insanmisim ben

En doğrusu ulaşmamak sessiz kalmak ama 2 ay geçmiş çok umut bağlama derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…