• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çook pişmanımm

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Dünde konu açmıştım ama benim içimdeki pişmanlık git gide büyüyo eski sevgilimi kaybettiğim için çok pişmanım dün buluştuk ve bana geçen sene çalışmak için gittiği ülkelerde hiç bişey anlamadığını ama bu sene sorumluluğu olmadığı için çok rahat olduğunu söyledi geçen sene napıyodun sanki dedim ve telefonla yapışık geziyodum aklım hep sendeydi fln dedi gerçektende öyle o beni hiç üzmedi işte ama ben bi aptallık edip bitirmiştim . Yanında çok mutluyum dün sarıldık ve ağlayacak gibi oldum aslında oda giderken sıkı sıkı sarıldı benim ne yapmam lazım barışmak istiyorum dün arkadaş olarak görüştük ama bi ilişkiye hazır olmadığını fln söyledi ne yapmaliyim

Hiçbi şey. Adam sizden vazgeçmiş, üstüne gidip itici duruma düşürmeyin kendinizi. O isterse gelir zaten.
Ya karşı tarafta aynı şekilde düşünüyorsa :kahve:
Bence güzel bi dille tekrar birlikte olmak istediğinizi söyleyin...
Aşkta gurur olmaz, çok geç olmadan ilginizi belli edin... en azından içinizde ukde kalmamış olur...:KK24:

Dünde konu açmıştım ama benim içimdeki pişmanlık git gide büyüyo eski sevgilimi kaybettiğim için çok pişmanım dün buluştuk ve bana geçen sene çalışmak için gittiği ülkelerde hiç bişey anlamadığını ama bu sene sorumluluğu olmadığı için çok rahat olduğunu söyledi geçen sene napıyodun sanki dedim ve telefonla yapışık geziyodum aklım hep sendeydi fln dedi gerçektende öyle o beni hiç üzmedi işte ama ben bi aptallık edip bitirmiştim . Yanında çok mutluyum dün sarıldık ve ağlayacak gibi oldum aslında oda giderken sıkı sıkı sarıldı benim ne yapmam lazım barışmak istiyorum dün arkadaş olarak görüştük ama bi ilişkiye hazır olmadığını fln söyledi ne yapmaliyim
Birlesmek istese bi adim atmaz miydi?
Bitme etme noktalarina gelen iliskilerde genelde bi hayır gormuyorum ben..
Sen de bosluktasin ve ozledin de sanirim, ondan boyle duygusal hissediyorsun..

Ben ve diğer bir sürü arkadaş size dün bu konu hakkında yorum yaptı fikrini söyledi. Siz hala aynı soruyu sorup ne yapmam lazım diyosunuz? Ayıp değil mi bu yaptığınız.
ıstenen cevap gelmediği için muhtemelen tekrar açıldı
"Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir;tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"

Eee aynı konuyu dün de açmışsın?? Kimse git yalvar demedi diye mi yine açtın?

Iliski bitmis ve siz arkadas olarak gorusuyorsunuz ve ben bunu anlamiyorum iste. Bu arkadas olarak gorusme nedir yedekte biri beklesin midir nedir? Bir de adam iliskiye hazir degilmis hala ama siz cok pismansiniz! Kusura bakmayin ama siz bu kafayla daha cok konu acarsiniz.

ikinizinde birbirine olan hisleri yeterince zedelenmiş özellikle onunkiler. siz çok aşık çok seviyor olsaydınız gururunuzu hiçe sayıp belki yalvarırdınız ne olacağını hiç düşünmeden. aşk insana böyle şeyler yaptırabiliyor. ama siz sadece onun hakkında konu açacak kadar üzülmüşsünüz. Belkide onu değil onun size karşı olan sevgisini ve ilgisini özlemiş olabilirsiniz. Bunun yoksunluğunda olduğunuz için üzülüyor olabilirsiniz. Karşı tarafın rahatlığını, cevaplarını konuşma tarzını göz önüne alırsak ( resmen omuzlarımdan bir yük gitti demiş kibarca. ) onun için çoktan bitmiş ve bittiğini kabul etmiş gibi görünüyor. Kendinizi hırpalamayın ve zamanınızı harcamayın derim. Çabalarınızla bir şekilde oldursanız bile o sizi eskisi gibi sevmedikçe bunu size hissettiremedikçe çok sağlıksız, eninde sonunda üzücü bir sona sahip olursunuz.

Back
X