kendime saygımı kaybettiren ilişkim...

Ablacığım kusura bakmayın ama böyle hasta adamlarla ilişki yalayan kadınlar da normal değil bana kalırsa, böyle sama tipi kim çeker Allah aşkına :KK51: Kendine saygın zaten yok ama kendine hiç de acımıyorsun. Bu adamı her yerden engelle, acilen de bir psikiyatri doktoru bul tedavi ol. Bana kalırsa en temizi ülke veya şehir değiştir.

Tamam 1 yılın daha gitti bunu da kabul ettin. Peki ya bundan sonrası? Hayatını ipotek mi ettin ona? Tamam yahu 35inde böylesin! Ama bari 36 da böyle olma!
Maalesef bunu da kabul ettim. O kadar kızgınım ki kendime.
Böyle olmayacağım desem de artık inandırıcı olabilir miyim bilmiyorum size .

Ablacığım kusura bakmayın ama böyle hasta adamlarla ilişki yalayan kadınlar da normal değil bana kalırsa, böyle sama tipi kim çeker Allah aşkına :KK51: Kendine saygın zaten yok ama kendine hiç de acımıyorsun. Bu adamı her yerden engelle, acilen de bir psikiyatri doktoru bul tedavi ol. Bana kalırsa en temizi ülke veya şehir değiştir.
evet cidden normal olmadığımı düşünüyorum.
Normal olan kendini sevmek zaten.

bu ayın 20'sinde randevu aldım. Tedaviye başlayacağım. Sanırım tedavi olmadan geçmeyecek.

yeni biriyle tanışsan belki evli ve hamileydin şimdiye. yaşım 35 oldu birini bulamam diye mi yapıyorsun bunu?
O kadar haklısın ki. 1 sene ... Koskocaman 1 sene.
İnsanların hayatı 1 senede tamamen değişebilir, o kadar doğru ki.

1 senede hasta olan iyileşir, üzgün olan kendini toparlar ne bileyim evlenir, boşanır, iyileşir. Ben o koca senemi çöpe attım. Diğer seneleri attığım gibi.

Hayır bunun için yapmıyorum. Defalarca evlenelim dedi ama evlenmek istemedim çünkü evlenince kısıtlamalar artacak bundan korktum hep durdum. Burada kafam azıcık çalışmış

Benim bir arkadaşım da sizinkine çok benzer bir ilişki yaşamıştı. Tam da anlattığınız gibi, o da giyimine düşkün, hayat dolu biriydi. Eski sevgilisi zamanla onun giydiği pantolona bile karışmaya başlamıştı. Hep derdim ona, “Ailen giyimine, makyajına, gezmene karışmıyor da sen elin adamının müdahalesine nasıl boyun eğiyorsun? Sence bu yaptığın doğru mu?” diye.

Arkadaşım da tıpkı sizin gibi, o adam ne yaparsa yapsın bir türlü kopamıyordu. En son adam kendi ayrıldı. Eğer terk etmeseydi arkadaşım hala o ilişkiye devam ederdi.

Bu şahıs belli ki sizden ayrılmıyor. O zaman ayrılma sırası sizde. Ailenizin bile karışmadığı şeylere elin adamı karışıyor ve siz de hayatını onun keyfine göre yaşamaya devam ediyorsunuz. Eğer ayrılmazsanız bu kısıtlamaların dozu iyice artacak, bunun bir sonu yok.

“Keşke ilişkinin başında bu kadar kısıtlayıcı olduğunu söyleseydi” demişsiniz. Bu bahsettiğim kişi, arkadaşımı terk ettikten sonra yine giyimine özen gösteren bir kadınla sevgili oldu. Biriyle birlikte olup onu kafalarındaki kalıba sokmaya çalışıyorlar işte öyle de hastalıklı ruhlular.

O adamın seni terk etmesini bekleme. Hayatını daha fazla ziyan etme. En güzel yaşlarındasın. Bu yılları elin adamının kısıtlamalarıyla harcayacak kadar kendinden nefret etmemelisin. Zarar gördüğün yerden gitmesini bil. Bu konuya önceden yazdığın mesajları tekrar tekrar oku ve ondan bir an önce ayrıl.
O kadar üzgün okudum ki yazdıklarınızı.

Beni dışardan görseniz ne kadar mantıklı, aklı başında dersiniz. Ben bile kendime şok oluyorum.

Geçen gün giyindim , kuşandım, süslendim. Eski erkek arkadaşıma göre açık bir kıyafetle dışarı cıktım. Tam kapıdan babama hoşçakal dedim. Kıyafetıme hiçbir yorum yapmadı ( görüşürüz kızım, dikkat et dedi.) bunu niye giydin, çıkar demedi mesela.
Bunu yol boyu düşündüm. O kapıdan çıkarken seni döndürecek biriyle berabersin diye.
Bazen aşırı mantıklı biriyken, bazen aşırı saçmalayan , onu kafamda aklayan birine dönüşüyorum .

Ne yazıkki arkadaşınız gibi bende terk edildim sayılır. Böyle olacaksa ayrılalım dedim . Sen bilirsin dedi. :)
Umarım bir daha asla benimle olmak istemez ve beni kendisinden kurtarır.

Ekimden sonra tekrar mı barıştınız? İletişim yok demiştiniz? Nasıl oldu? Yargılamak için sormuyorum merak ediyorum, ne değiştide barıştınız ve şimdi tekrar böyle oldu.
baya iyi gittim iletişime geçmedim. Her sey iyi gibiydi ama buraya da yazmıstım baya zorlanıyodum.

Sonra o iş yerime geldi, evimin önüne geldi. Gittğim yerlerde karsıma cıktı. Şöyle bir daha yapmayacagım, böyle düzelicem dedi.
Ben aptal olduğum için inandım. Her şey gerçekten belli bir süre baya bir süre güzel gitti.
Aa dedim gerçekten değişmiş. Baktı evet ben tekrar ilişkiye sarıldım. Tekrar eski haline döndü

Barışmadıysa bile barışacak ben de eşimle tanışmadan önce evliliğe giden bir ilişkimi bitirdim çok sevdiğimi sanıyordum ama bir gün bile ne aradım ne sordum ve 8 yıl geçti yüzünü bile görmedim ağır depresyon geçirdim 15 gün yatırdılar ama onun hiç birşeyden haberi bile olmadı ben aşırı gururlu biriyim belki bu yüzden kaybettiğim çok şey de olmuştur ama en azından kendime saygımı kaybetmedim biliyorum çok zor bir süreç ama bana da hep söylenildiği gibi yine aşık oldum üstelik aynı sokakta oturduğum 10 yaşından beri tanıdığım biriyle keşke kendilerine bir şans verseler
harikasınız. İmrendim size.
Keşke yarınız kadar olabilseydım.

Saklamayacağım asla barıştım ve 1 senem daha çöp oldu. Bunu kabul ediyorum. Yazılan her yoruma da okeyim.Fazlasını hak ediyorum.
Hepiniz tek tek o kadar haklısınız ki. Bana zaman ayırdınız ,yorum yazdınız. Karşıda ki boş olunca anlamıyor işte benim gibi.

Aynı şekilde ben de 3 sene önce nişan attım. Nişandan sonra nişanlımın ailesi defalarca kez aradı, kendisi her yerden engelli olduğu için kaç ay boyunca herkese açık Twitter hesabından bir şeyler yazdı benle ilgili hem iyi hem kötü. Hatta birkaç kere pişman olduğuna dair bir şeyler de yazmıştı. Doğum günümde tweet atmıştı. Benim engeli açmamı tepki vermemi bekliyordu ama hiçbir şey yapmadım. Ben de aşırı gururlu bir insanım, bitti mi biter. Belki bu yüzden kaybettik sanılabilir ama kendimize olan saygımızı ve akli dengemizi kaybetmedik en azından.
hayır asla kaybetmek değil, kazanmışsınız.
Bende hayatımı geri kazanmak istiyorum. 4 yılım gitti ama ileride yaşanan günlerimi kurtarmak istiyorum.

Tekrar denicem. bu sefer uzman eşliğinde .

İlişkilerde hep şunu düşünürüm, geçinmeye gönlü olan geçinir orta yolu bulur ben böyleyim değişmem işine geliyorsa böyle, benim kurallarıma göre olacak demez. Seviyorsa demez yani. Olmuyorsa, senin ittirmenle gidiyorsa, hep sen arayı bulansan zaten olmaması lazım bir şeymiş bu.

hayır asla kaybetmek değil, kazanmışsınız.
Bende hayatımı geri kazanmak istiyorum. 4 yılım gitti ama ileride yaşanan günlerimi kurtarmak istiyorum.

Tekrar denicem. bu sefer uzman eşliğinde .
O zaman lütfen bu kişi ile kesin olarak iletişimi kesin, hiçbir şekilde ulaşamasın size. Aklınızı bulandırmasına izin vermeyin.

İlişkilerde hep şunu düşünürüm, geçinmeye gönlü olan geçinir orta yolu bulur ben böyleyim değişmem işine geliyorsa böyle, benim kurallarıma göre olacak demez. Seviyorsa demez yani. Olmuyorsa, senin ittirmenle gidiyorsa, hep sen arayı bulansan zaten olmaması lazım bir şeymiş bu.
doğru zaten dedğiniz gibi olmasa. Bende onun bana dediklerini yapmazdım. Ben böyleyim , böyle giyiniyorum derdim ama sevdiğim için daha doğrusu aptal olduğum için dikkat ediyordum.
ama o ne yaptı böyle olacaksa istemiyorum dedim ve dediğim ilk anda sen bilirsin dedi.

O zaman lütfen bu kişi ile kesin olarak iletişimi kesin, hiçbir şekilde ulaşamasın size. Aklınızı bulandırmasına izin vermeyin.
geçen seferde iletişimi kesmiştim yine kestim. bu sefer kendisi ayrıldı zaten ama yine de temkinli olacağım.
Uzman desteği de alacağım bu süreçte

geçen seferde iletişimi kesmiştim yine kestim. bu sefer kendisi ayrıldı zaten ama yine de temkinli olacağım.
Uzman desteği de alacağım bu süreçte
Kendisi yazabilir diyorum bana da yazmıştı kendisi, ailesi bir dolu aradı. Siz kesin bir şekilde sınır çizerseniz kimse aşamaz o sınırı.

Üzerime yürüdü sonra bana beni bu hale sen getirdin . Kendini bana dövdürmek istedin dedi. Onun suçlusu da ben oldum ve üzerime yurudugu için , onu bu dereceye getirdiğim için özür diledim...
sana bişey diyim mi su an aynısını diyen birinden 3 gün önce ayrıldım.
ve benim açtığım konuya bakarsan göreceksin bak ayyyynısı yaa ayyynıısıııı
ne hata yaparsa yapsın ona bunları ben yaptırdım oluyordu. ve ben kendimi özür dilerken bi şekilde onunla iletişime geçerken buluyordum.
bende 37 yaşındayım. utanılacak birşey yok. evlenip çocuğunla kapıda kalacağına tek başına mutlu olabilir hatta karşına çıkacak ve seni mutlu edecek bir adamla bir yuva kurabilirsin.
kendine gel

sana bişey diyim mi su an aynısını diyen birinden 3 gün önce ayrıldım.
ve benim açtığım konuya bakarsan göreceksin bak ayyyynısı yaa ayyynıısıııı
ne hata yaparsa yapsın ona bunları ben yaptırdım oluyordu. ve ben kendimi özür dilerken bi şekilde onunla iletişime geçerken buluyordum.
bende 37 yaşındayım. utanılacak birşey yok. evlenip çocuğunla kapıda kalacağına tek başına mutlu olabilir hatta karşına çıkacak ve seni mutlu edecek bir adamla bir yuva kurabilirsin.
kendine gel
çok utanıyorum kendi konumu okudukça çünkü utanç verici.
Hiç mi aklın yok diye soruyorlar cevabım yok.

alıntıladığınız kısımda aynen bana bunları söylemişti ve barışmak için ben adım atmıştım. akıl alır gibi değil .O an ikna olmuştum , inanılmaz.

gittiğim , gezdiğim , kaçta döndüğüme hiç karışmazdı. Gece 12'de bile gelsem bir şey demezdi ama hiç benimle gezmedi mesela.
Bir gün oturup sahilde çay içmedik.
Ben bütün aktiviteleri arkadaşlarımla yaptım.
Ama dedim ki olsun bak gitmeme karışmıyor. Sürekli güzelledim kafamda onu , sebebini asla anlamıyorum.

elbise giyemezsin dedi , giymedim. günün sonunda artık sıfır kol kıyafetler bile giyemedim. Ya da bikini , ya da kısa tişört. Hepsinin altına atlet giymemi falan istiyordu. Off anlatırken utanıyorum.

Şimdi hemen okuyorum konunuzu. Umarım siz erken kurtulursunuz.

Back
X