• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendime saygımı kaybettiren ilişkim...

kızlar selam:)
Güncelleme yapmak istedim 3 ay oldu ve dediğiniz gibi çok iyi hissediyorum. Bir kaç kez barışma talebi oldu ama her yerden engelledim ve asla iletişim kurmadım.

Artık ağlamıyorum, çok şükür iyiyiym.

Geçmeyen acı yokmuş. Hayatımı kurtardım:)
Ay sakın yaaa, aynı modelden vardı bende de aynı yaşlarda, bayaa yakışıklıydı başka da bir artısı yoktu🤣bu arada bu tipler millete hayvan gibi baktığından senin tayt kısa tişört falan giymeni istemezler, ben başkasıyla evlenmeye karar verdiğim ara yoklamıştı, içimde gram bişey kalmamıştı hadi yoluna dedim rahatladım, keşke düşmesek bu çakallara da işte, her tarz kadının bug'ını buluyorlar resmen

Ay sakın yaaa, aynı modelden vardı bende de aynı yaşlarda, bayaa yakışıklıydı başka da bir artısı yoktu🤣bu arada bu tipler millete hayvan gibi baktığından senin tayt kısa tişört falan giymeni istemezler, ben başkasıyla evlenmeye karar verdiğim ara yoklamıştı, içimde gram bişey kalmamıştı hadi yoluna dedim rahatladım, keşke düşmesek bu çakallara da işte, her tarz kadının bug'ını buluyorlar resmen
ay evet asla tayt,sıfır kollu vs vs. istemezdi. Üfff hatırlamak bile istemiyorum.
Sizin de kurtulmanıza sevindim

kendinize yeni bir hayat hediye ettiğinizin farkındasınızdır umarım,sizin için çok sevindim.
bu tiplerden ayrılabilmek hem irade hem de cesaret ister çünkü,tebrik ederim.
o kadar belli başlı ve basma kalıp hareketleri var ki ,bence toplum da narsistelere karşı artık farkındalık oluşturdu.
ara ara oralardamıısn diye yoklayacaktır bunu da atlamayın lütfen,zayıf anınızı kollayıp tekrar sızmasına izin vermezsınız umarım.
malesef yeni kurban bulana kadar denemeye devam edecektir.
çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Asla kolay oldu diyemem 1 senedir kurtulmak için mücadele veriyorum.
evet dediğiniz gibi ara ara yokluyor ama tüm iletişim kanallarından engelledim onu.

1 hafta önce arkadasım aracaılıgıyla ufak bişiler yapmaya çalıştı o da başarısız oldu .Umarım bir daha benimle iletişim kurmaz çünkü nefret ediyorum artık.

asagilanmaktan hoslanmiyordur emin olun… bazen her seyin farkinda olsa da kurtulmak istese de o cesareti gosteremiyor insan. belki de kendisinin de bir kisilik bozuklugu vardir bilemeyiz 😔
umarım o da kurtulabilir zor oldugunu biliyorum

Back
X