- 10 Ağustos 2020
- 109
- 51
- 18
- 30
- Konu Sahibi Resimlipasta
-
özelden neden yazsınlar ki?Merhaba arkadaşlar ben 25 yaşında, küçük bir şehirde asgari ücretin biraz üstünde maaşla 5 yıla yakındır çalışan biriyim. Annemle ve küçük erkek kardeşimle yaşıyorum.
Konuyu açmamdaki sebep yalnızlıktan ve asosyallikten çok bunalmış olmam.
Çalıştığım yerde benim yaşlarda olanlar çok ama ben iletişime geçmekte baya çok zorlanıyorum ve ben adım atmadıkça kimse gelmiyor ben de çok çekingen olduğum için bu durum döngü halinde devam ediyor.
İş dışında da hiç arkadaşım yok, şimdiye kadar ki okullarımdan görüştüğüm kimse de yok. Yüzeysel anlattım çok uzatmamak için.
Benim durumda olan varsa özelden ya da burdan yazın lütfen. Teşekkürler.
Sorunu kendin yazmışsın zaten. Çekingenliğini aşmaya çalışabilirsin biraz.ben adım atmadıkça kimse gelmiyor ben de çok çekingen olduğum için bu durum döngü halinde devam ediyor.
Sorunu kendin yazmışsın zaten. Çekingenliğini aşmaya çalışabilirsin biraz.
burada 1 saatte arkadaş olunmaz.ne siz özelden yazana güvenin ne de onlar size güvensin.yalnızlık kötüdür evet haklısınız insan konuşacak dertleşecek gülecek beraber bir yerlere gidebilecek arkadaş ister.burada güzel topikler var oralara bir selam vererek arkadaşlık başlatabilirisiniz.gerçek hayatınızda da eğer haftasonu vaktiniz varsa bir kursa yazılın .kurslarda çok iyi arkadaşlıklar edinilebiliyor.spor salonu da bir alternatif.sadece kadınların gittiği yerler bile var.biraz çaba göstermelisiniz arkadaş edinmek için.Nasıl isterlerse
Kendine güven. Bir sihirli değnek gelip çekingenliğini almayacak senden. Sen adım atarak yavaş yavaş yeniceksin. Normalde yapamayacağın, sosyal cesaret gerektiren küçük şeyleri yaparak başla.Evet aslında araştırıyorum, gözlemliyorum, üstüne gitmeye çalışıyorum ama psikoloğa bile gittim Bi türlü aşamıyorum
burada 1 saatte arkadaş olunmaz.ne siz özelden yazana güvenin ne de onlar size güvensin.yalnızlık kötüdür evet haklısınız insan konuşacak dertleşecek gülecek beraber bir yerlere gidebilecek arkadaş ister.burada güzel topikler var oralara bir selam vererek arkadaşlık başlatabilirisiniz.gerçek hayatınızda da eğer haftasonu vaktiniz varsa bir kursa yazılın .kurslarda çok iyi arkadaşlıklar edinilebiliyor.spor salonu da bir alternatif.sadece kadınların gittiği yerler bile var.biraz çaba göstermelisiniz arkadaş edinmek için.
Kendine güven. Bir sihirli değnek gelip çekingenliğini almayacak senden. Sen adım atarak yavaş yavaş yeniceksin. Normalde yapamayacağın, sosyal cesaret gerektiren küçük şeyleri yaparak başla.
öyle de üyeleri tanımıyorsunuz.mesela bu yazınızı okuyan art niyetli üye de özelden size yazabilir bilgilerinizi isteyebilir tanışalım diye.erkek üyelerin bile burada kadınlarla arkadaşlık ettiğini özellerden resimlerini topladığını bile duydum arkadaşlarımdan.önce geneldeki konularda arkadaşlığa başlayın güvendikçe de özelden de konuşursunuz zaten.tam fikir verebilmemiz için de yaşadığınız yer hakkında bilgi aile yapınız hakkında bilgi kendiniz hakkında da az buçuk bilgi vermeniz lazım.muhafazakar bir kadına akşamları dışarı çık bara git birileriyle tanış diyemeyiz meselaÖzelden diye yazmamın sebebi aynı derdi olanlar akıl versin ya da derdini anlatsın da Bi fikir olması amaçlı.
Sadece senin için değil bu hep böyledir. Biraz kabuğunu kırman lazım başka yolu yokBir de şöyle bir şey var, beni çekingen gören insanlar da çekiliyor bu kez benim yaklaşmam zorken daha da zorlaşıyor
Psikoloğa bile gidip aşamamanız tuhaf geldi. Özgüven geliştirmek için teknikler var çünkü. Mesela kendinize böyle çekingenliği yenicem diye kocaman soyut bi hedef koymanız hiçbir işe yaramaz. Kendinize küçük ve somut ödevler verin. Mesela sabah şu kişiye günaydın nasılsın dicem, bugün bu kişiye öğlen yemeği teklif edicem gibi. Artık onu kendi durumunuza göre belirliceksiniz. Bu tarz kolaydan zora doğru ödevler hazırlayın. Ne zaman bi ödevi hiç çekinmeden yapar hale gelirseniz o zaman diğer ödeve geçin. Bu şekilde çabalamazsanız hayatınız boyunca bu sorun devam eder. Bugün bi tane arkadaş bulursunuz, yarın o gider yine yalnız kalırsınız.Evet aslında araştırıyorum, gözlemliyorum, üstüne gitmeye çalışıyorum ama psikoloğa bile gittim Bi türlü aşamıyorum
öyle de üyeleri tanımıyorsunuz.mesela bu yazınızı okuyan art niyetli üye de özelden size yazabilir bilgilerinizi isteyebilir tanışalım diye.erkek üyelerin bile burada kadınlarla arkadaşlık ettiğini özellerden resimlerini topladığını bile duydum arkadaşlarımdan.önce geneldeki konularda arkadaşlığa başlayın güvendikçe de özelden de konuşursunuz zaten.tam fikir verebilmemiz için de yaşadığınız yer hakkında bilgi aile yapınız hakkında bilgi kendiniz hakkında da az buçuk bilgi vermeniz lazım.muhafazakar bir kadına akşamları dışarı çık bara git birileriyle tanış diyemeyiz mesela
Psikoloğa bile gidip aşamamanız tuhaf geldi. Özgüven geliştirmek için teknikler var çünkü. Mesela kendinize böyle çekingenliği yenicem diye kocaman soyut bi hedef koymanız hiçbir işe yaramaz. Kendinize küçük ve somut ödevler verin. Mesela sabah şu kişiye günaydın nasılsın dicem, bugün bu kişiye öğlen yemeği teklif edicem gibi. Artık onu kendi durumunuza göre belirliceksiniz. Bu tarz kolaydan zora doğru ödevler hazırlayın. Ne zaman bi ödevi hiç çekinmeden yapar hale gelirseniz o zaman diğer ödeve geçin. Bu şekilde çabalamazsanız hayatınız boyunca bu sorun devam eder. Bugün bi tane arkadaş bulursunuz, yarın o gider yine yalnız kalırsınız.
Evet bu da Bi teknik aslında, rol yapa yapa sonra buna inanıp o kişi olunduğunu biliyorum ama yine olmuyorSadece senin için değil bu hep böyledir. Biraz kabuğunu kırman lazım başka yolu yokkıramıyorsan bile kırmış gibi rol yap ciddiyim zamanla rolün gerçek olur böyle durumlarda
İnsanlar senin çekingen olduğunu anlamayıp sadece mesafeli olduğunu düşünüyorlardır belkide.onlarda size yaklaşmaya çekiniyor olabilir.bu döngüyü kırmak sizin elinizde.
Bence sadece kuruntu yapıyorsunuz.beyninizin size oynadığı bi oyunAynen böyle de olabilir bunu ben de düşündüm, işte Bi ışık görsem devamını getirecem de adımı bırak millet korkup kaçıyor gibi bir şey oluyor hiç anlamlandıramıyorum
Bence sadece kuruntu yapıyorsunuz.beyninizin size oynadığı bi oyunkimse kaçmıyor sizden.sadece güvenli alanınızdan çıkıp biraz ortama karışmaya çalışın.gerisi gelecektir.
Bu öyle kısa bi zamanda falan olacak bi şey değil, bana biraz çabuk pes etmişsiniz veya istikrarla uygulayamamışsınız gibi geldi. Başka teknikler deneyin o zaman. Google'a bile girseniz bir ton şey bulursunuz.Yazdıklarınızı hep yaptım maalesef ama yine aynı olunca çok bunalıp konu açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?