Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer içinde kaldoysa ve cikaramadiysan gebelik olmaz çünkü orda çürümeye baslar ve enfeksiyona sebebi olur. Bence korkma
Tabiki çıkardım orda bırakılır mı o???
yok artııkkkArkadasim içinde kalanlar var günlerce kalip adet zamininda sanciya dayanamayıp doktora cikarttiranlar var. O yüzden dedim![]()
Arkadasim içinde kalanlar var günlerce kalip adet zamininda sanciya dayanamayıp doktora cikarttiranlar var. O yüzden dedim![]()
Ya mesela arkadaşım çıkaramamış beni çağırmıştı ( sağlıkçıyım )
Kadın doğum hastanelerinde acile gelende çok olur
Saol valla arkadasim birine bise anlatma ne kadar da zor. Hey allahim biz sakin laf olsun diye laziyoruz
Ama suç bende size yardimci olmaya calisiyorum. Kusuraa bakmayin herşeyi bilen bayan siz daha iyi bilirsiniz dipsiz koyu olmadigini değil mi.
Her konu kavgaya dönüyo iyi mi arkadaş
Herkes çok gerginn...
Ya hamile kalırsam ben de gerginimm![]()
Bugün bu forumda okuduğum en aydınlatıcı şey bu oldu.yahu onun ilşki bitince çıkarılma süresi varyani o süreyü geçince şey eski halinde olmadığı için diğer şey
işte içerde kalır
nasıl güzel anllattım
Allah beni naapmasın
![]()
yahu onun ilşki bitince çıkarılma süresi varyani o süreyü geçince şey eski halinde olmadığı için diğer şey
işte içerde kalır
nasıl güzel anllattım
Allah beni naapmasın
![]()