• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çookk dertliyim... Korkuyorum!!!

Eğer içinde kaldoysa ve cikaramadiysan gebelik olmaz çünkü orda çürümeye baslar ve enfeksiyona sebebi olur. Bence korkma

Arkadasim içinde kalanlar var günlerce kalip adet zamininda sanciya dayanamayıp doktora cikarttiranlar var. O yüzden dedim :KK8:

Ya mesela arkadaşım çıkaramamış beni çağırmıştı ( sağlıkçıyım )
Kadın doğum hastanelerinde acile gelende çok olur

Ya mesela arkadaşım çıkaramamış beni çağırmıştı ( sağlıkçıyım )
Kadın doğum hastanelerinde acile gelende çok olur

Saol valla arkadasim birine bise anlatma ne kadar da zor. Hey allahim biz sakin laf olsun diye laziyoruz
Ama suç bende size yardimci olmaya calisiyorum. Kusuraa bakmayin herşeyi bilen bayan siz daha iyi bilirsiniz dipsiz koyu olmadigini değil mi.

Saol valla arkadasim birine bise anlatma ne kadar da zor. Hey allahim biz sakin laf olsun diye laziyoruz
Ama suç bende size yardimci olmaya calisiyorum. Kusuraa bakmayin herşeyi bilen bayan siz daha iyi bilirsiniz dipsiz koyu olmadigini değil mi.

Ben dipsiz kuyu fln yazmadım alıntı yaptığınız yazı bana ait ve ciddiydim

Herkes çok gerginn...

Ya hamile kalırsam ben de gerginimm :KK43:

Yatmasaydın gızıııııııım En Büyük KK Hadi yaptın niye konu açıyosun... Burda olan var olmayan var demi belki canımız çekiyo leynnnnnn :KK53::oops:

Şaka bi yana bazı şeyler nasip kız. O bebecik gelecekse sen kendini yesende yemesende gelecek. Takdiri ilahı canım, böyle konular nasip kısmet. Nasibinde varsa kendini yesende (af buyur) bi tarafını yırtsanda gelecek o bebiş :KK46:dünyaya.

Ama takılma bence, istemiyosan positif düşün bişey olmaz de, o zaman olmaz inşallah. Allah ne diyo kulum beni nasıl bilirse ben öyleyim. allahım bilinçsiz oldu beni sorumlu tutma kaldıramayacağım yük yükleme de öyle düşün bişeycik olmaz inşallah yavrucum. Amin

Illa da geleceğim diyosa o bebiş, hamile kalırsan şayet ondan sonra yersin kendini boşverrrrrr kafana takma şimdilik. :KK60:

[QUOTE="drtl, post: 36832011, member: 469175n dipsiz kuyu fln yazmadım alıntı yaptığınız yazı bana ait ve ciddiydim[/QUOTE]

Ben zaten size demedim. Size saol demek icin alinti yaprim sonrada onu yazana solendim. Sana demedim yani. Yablis oldu

yahu onun ilşki bitince çıkarılma süresi var :KK70: yani o süreyü geçince şey eski halinde olmadığı için diğer şey:KK70: işte içerde kalır:KK70: nasıl güzel anllattım :KK70:Allah beni naapmasın:KK70:

ay bu ilerde aklıma gelir gülerim ben valla :KK70:

boşanma sebebi olur eşim üstüne alınır ne var gülünecek diye :KK70:

ay lav yu kk :D En Büyük KK

valla beni de güldürdünüz
şaka bi yana konu sahibi olursa da nasip kısmet
Allah' ın bir bildiği vardır derler
hadi bakalım :KK48:

ertesi gün hapı alsaydınız fark ettiğiniz gibi keşke

Allahım verdikten sonra yapılacak ne varki... ama hakkatten kötü olmuş..

Eğer olası bir hamilelik söz konusuysa ve bakamayacak durumdaysanız tek çıkar yol gebeliği sonlandırmak gibi duruyor, ne kadar karşı olsam da, Allah rızkını verir derler ama ben buna inanmıyorum sokaklarda her köşe başında gördüğüm çıplak ayaklı, dilenen, mendil satan çocukların rızkı nerede öyleyse?
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin, gönlünüze göre olur umarım her şey.

Once genel bilgi, sehvetle alakasi yok uzun sure icerde tutunca bosaldiktan sonra penis kuculmus prezo kaymis kalmis icerde

Konuya gelirsek, ya madem tup bebekle cocuk yaptin, bir gunluk kacaktan ne olur ki sen de makul ol biraz canim ya

Back
X