neyse ki ben üstüne düşmüyorum ondan kaçmıyor duruyor olduğu yerde.Sen de aynisini yap.Baktin ki daha da uzaklasti.Arkasindan su dök.
Oruc oruc neden insani yorarlarki ya?
Net ol kardesim.
Ben olsam " imana geldim bi kadin olarak erkeklerle konusmak namahreme girer, sadece evlenicegim erkekle konusucam ben " derim.
Senle konusmak istiyosa ve bunu diretiyosa evlilige dogru bi adim atar
Atmazsa zaten gonulsuzdur.
Bye ona.
öyle yapıyorum zaten. geçen aradı iki meşguldum açamadım. sonra konuşuruz dedim. iki gün sonra mesaj attım. çok oylesine cevaplar verdi. istediğim hissi uyandıramadığımı düşündüm sinirlendim. cevap yazmadım. bu sefer yazmam için üsteledi.her aradıgında açma, mesajlarına geç cevap ver. öyle birkaçgün geçsin ara nasılsın de. dengesize dengesiz davrancaksın. ikizler burcu mu ne bu?
her aradıgında açma, mesajlarına geç cevap ver. öyle birkaçgün geçsin ara nasılsın de. dengesize dengesiz davrancaksın. ikizler burcu mu ne bu?
yani aslında ben de akışına bıraktım baştaki hevesim yok ama bırakmak da istemiyorum onun gibi oldum ben de.Cnm eger durumdan rahatsizsan ki rahatsiz olmasan konu acmazdin sikintini belirt birakirsa kendi bilirne bu cool cool cekemiyosan yonlendir iliskiyi
Kız ben de teraziyim, al ikizleri vur teraziyeUhm uhm, ayip oluyor ama
Hiç uğraşılası değil açıkcası.. Zor, sinir bozucuöyle yapıyorum zaten. geçen aradı iki meşguldum açamadım. sonra konuşuruz dedim. iki gün sonra mesaj attım. çok oylesine cevaplar verdi. istediğim hissi uyandıramadığımı düşündüm sinirlendim. cevap yazmadım. bu sefer yazmam için üsteledi.
daha beter yay :S
dengesiz değil aslında tarzı bu gibi.
Kız ben de teraziyim, al ikizleri vur teraziye
En yakın arkadaşım da ikizler burcu, kadınlar tamam ama erkekleri bazen cins oluyor sanırım ya da hep bana denk geldi
Kız ben de teraziyim, al ikizleri vur teraziye
En yakın arkadaşım da ikizler burcu, kadınlar tamam ama erkekleri bazen cins oluyor sanırım ya da hep bana denk geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?