Cool Adam

çok beklemeyi düşünmüyorum zaten. vazgeçtiğim de hissetmiş gibi arıyor adi. mesaj attığımda da ''hı senmiydin hiç iyi sen'' moduna geçiyor

Sn ne kadar netsin de sorulacak soruyu net istiyorsun deseydin, bilemedim canım ilişkide oyunlar bana göre değildi hiçbir zaman, varsa var yoksa yok, kimse bulunmaz hint kumaşı değil, bu muallak durum yüzünden asla yapmam dediğim şeyi yapıp ben hoşlandığımı söylemiştim bu 5 kişi ile konuşana, onu bile geçiştirdi herif, en son fake bir facebook hesabı açıp adriana lima resmi koymuştum (o Zaman bu kadar meşhur değildi tanımadı) arjantinliyim Türkiye'ye gelicem ayağına İngilizce konuşmaya başladım
Geri zekalı patır patır döküldü bikaç gün sonra. İşin komiği lafı evliliğe getirip kimse yok mu hayatında falan diye sordum bana beni anlattı, ben de verdim gazı kaçırma bu kızı diye ertesi gün sabahın köründe arayıp bana "günaydın seni her gün ben mi uyandırayım" tarzı konuştu en son dedim ki yok böyle adriana nın gazına gelip beni arıyor yarın bir gün ortaya çıkarsa nolcak böyle olmaz söyledim face de ben xpreiaZ tim diye

Şok oldu Şok'tan sonra üç beş buluştuk sarmadı meğer içi boşmuş baya, görüşmek istemiyorum artık dedim bıraktım, yoruluyordum ben öyle oyunlarla...

çok beklemeyi düşünmüyorum zaten. vazgeçtiğim de hissetmiş gibi arıyor adi. mesaj attığımda da ''hı senmiydin hiç iyi sen'' moduna geçiyor
Of çok fenaymış!! Acil resti çekmek lazım
Ben hiç gelemiyorum böyle şeylere, bu türlerle de hiç vakit kaybetmedim. Açık olmak bu kadar zor mu canım?
Olunmuyorsa bir sakatlık vardır herhalde. İnsan karşıdakini neden yorar ki bu kadar?
En iyi ihtimalle seni olduğu haliyle etkileyemeyeceğini düşünüyordur böyle böyle kendine aşık etme çabasındadır, ya da ne istediğini bilmiyor veya başı biraz kalabalıktr... Aklıma başka şey gelmiyor

işim tuhafı ben hep çok açık olmuşumdur, kaybetmek pahasına da olsa gurur da yapmam. gel gör ki bununla oyun oynayasım tuttu :) açık sor diyor sana sormak istediğim bir soru yok ki olsa sorarım diyip geçiyorum :) ama çok gitmez böyle ben bir yerde resti çekerim. hareketlerine bakınca hiç umudum yok ama tuhaf da bir bağ var arada hissettiğim . garip bir durum. trip attığımda defalarca kontrol ediyor mesela onlien olup olmadığımı yazıp yazmadığımı.

belli değil mi ya adam senin ona gösterdiğin ilgi hoşuna gitmiş kaybetmemek içinde arada yokluyor.senden çok vardır onda hiç birinide kaybetmek istemez o yüzdende ciddi ilişkiye yanaşmaz.akıllı ol ego yaptırtma şu adama.şimdiden takıntı yapmaya başlamışsın yazık.sonu yok haberin olsun yıpratma kendini bu uğurda

Kesin ve net şunu söyle; "kusura bakma sen takılacak bi kız arıyorsun sanırım ama benim vakit kaybetmeye niyetim yok" buna vereceği cevaba göre ya başına taç edersin, ya da yol verirsin..

aynısından bende de var cnm. 2 senedir tanışıyoruz ve bu dengesizlikleri, rahat tavırları o kadar yordu ki beni. arkadaşlarım bile bıktı artık ondan. ama şunu söyliyim, burada arkadaşlar yazmış mesela msjlarına geç cvp ver arama sorma falan. benimkinde denedim hepsini. msjlarına cvp vermediğimde bu sefer o ısrarla bana yazıyor arıyor. ama bunlar kısa süreli etki yapıyor. sonra gene aynı.. ve nedense ben bu adamı seviyorum galiba. her ne kadar uyuz olsamda.

Cool değil, uyanık, rafta tutuyor
Hiç sevmediğim adam modeli

Böyle biriyle tenezzül edip de konuşmam bile. Emin ol o zaman kıymete binersin.

Aynen bazı durumlarda yapıyorum bunu (genelde)

Geçenlerde bir arkadaşımla ilişkiyi kestik ikizler burcuydu, yoksa sen o musun aşk olsun ya

Genelde demek
Nerden bildin? Canina okuycam kzim senin, kkdaki tum konularini etrafa yayicam

seninki çok fenaymış canıım benim ki çok daha yeni bi iki aylık mevzu o kadarına dayanamazdım sanırım hiç sanşı yok yani ben o kadar beklemem kimseyi.

seninki çok fenaymış canıım benim ki çok daha yeni bi iki aylık mevzu o kadarına dayanamazdım sanırım hiç sanşı yok yani ben o kadar beklemem kimseyi.
yok yok sakın sen benim gibi olma zaten. ben baya bi takıntı yaptım, yani bu 2 sene içerisinde benimde ilişkilerim oldu ama nedense kalbimden geçen hep o oldu. dengesizliği olmasa tam istediğim gibi biri aslında işte ama yapcak bişi yok..

bu anlattıklarınız o kadar tanıdık geldi ki bana.. arkana bakmadan kaç bence.. ben yapmadım öyle veya böyle 2 yılım gitmiş bu tür tavırlarla.. en son ne oldu nasılsa benim bu tavırlarıma alışıktır diyerek beyefendi ayarladığımız buluşmaya gelmedi ondan sonra ehhh yeter dedim yol verdim gitti.. ama ne yalan söyleyeyim üzüldüm. sende de aynı şekilde alışkanlık yapmadan uzaklaş çünkü net olan insan nettir bu şahıs da net değil benimki gibi... haaa en son ben sana umut vermedim ki, ben hep böyleydim zaten, benim huyum budur bağlanamam vb cümleler kurdu ki bunlar en can acıtıcı olanıydı.. aman dikkat et derim

Ben surunen şeyleri sevmiyorum, niyetim sevgili olmaksa bunu güzel bir sekilde hissettirecek konusma yapardim. Iliski icin arkadaslik sart zaten. "Simdi biz neyiz " gibi salak cumlelerle degil tabi, genis genis onun bana iyi geldiğini, birbirine iyi gelen insanlaa rastlamanin zor olduğunu, zamanin keyifli gectigini falan fistan yeri geldikce tikirdatirdim. Ama beklentisiz yapmalisin bunu.
Cok sıkıştırma mak lazim ikili iliskileri.

aslında çok yeni bir tanışma yani sürünüyor diyemem, ayrıca şu an bir birbirimizi tanıma sürecinde olduğumuzu da üstü kapalı da olsa konuştuk. sadece fazla üstelemiyor ben de öyle yapıyorum artık.

Bu adam iyice canımı sıkmaya başladı. Konuşurken o kadar dil döküyor açıklama yapıyor ince davranıyor ediyor öyle ki benimle çok ilgilenecek sanıyorum sonra aramıyor günlerce :-s
Yeni karar aldım artık ben aramayacağım çünkü ben yeteri kadar ilgi de gösterdim yakınlık da gösterdim hayatına da dahil oldum ki biraz inadımdan yaptım bunu normalde çok girişken değilimdir. Ama en son dün öğlen konuştuk ve ondan sonra aramadım aramayacağım da ya çaba sarf etsin ya da güle güle

mesela seni tanımak isteyen bi adam gelip seni önce babandan mı istemeli ?

Allasen cok ugrasıyonuz mu boyle alman tipli adamları bulmak icin.Çeknme çekinme soyle valla ciddi soruyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…