Cool Adam

Sizde zamana bırakın o zaman, teklif ne anlamadım?
Beraber vakit geçirin, kendiniz olun,altında bir şey aramadan tanımaya çalışın.
Size uymuyor ise, görüşmezsiniz olur biter zaten.
Ama garip oyunlara inanın gerek yok.

teklif, flört teklifi sonuçta arkadaşım olan bir insanı her anlamda tanıyabilecek kadar cürretkar bir şekilde yoklayamıyorum. öyle yapıyorum zaten. tanıyorum ne olacaksa artık hayırlısı.

Ketum değilim ama karar verememekten ötürü çok gelgit yaşarım, illallah ederler. En sevmediğim huyumdur

Bide galiba direkt olamiyosunz. Bahanelerin ardina siginmak daha kolay oluyor. " ben gelmek istemiyorum" demek yerine " maalsef gelemiyorum,benim elimden bisey gelseydi seve seve gelirdim ama oyle oldu/ boyle oldu tuh" demek daha kolay oluyor.

Adını koymadan iyice tanımaya çalışıyordur, yavaş yavaş sindire sindire, ona göre dozunu ayarlayacaktır ya da sadece arkadaş kalacaktır. Aklıma bu geldi.

akıllı adam bir şeyler hisseden adam kaçırmamak için hızlı tutar bu işleri belli ki sadece konuşmanız iyi geliyor ona. sanmıyorum sizinle ilişki falan düşündüğünü. başkası girer hayatına diye korkusu olmaz böyle adamların. dehle gitsin başka sohbet arkadaşı bulsun kendine.

Bide galiba direkt olamiyosunz. Bahanelerin ardina siginmak daha kolay oluyor. " ben gelmek istemiyorum" demek yerine " maalsef gelemiyorum,benim elimden bisey gelseydi seve seve gelirdim ama oyle oldu/ boyle oldu tuh" demek daha kolay oluyor.
Aynen bazı durumlarda yapıyorum bunu (genelde)

Geçenlerde bir arkadaşımla ilişkiyi kestik ikizler burcuydu, yoksa sen o musun aşk olsun ya

devamını okumadan yay burcu olduğunu anladım kfjghjfkghjf
Bir arkadaş siz de dengesiz davranın demiş, bence haklı. Bir gün çok istekli konuşun, ilgilenin. Diğer gün hiç cevap bile yazmayın. Eğer çok ilgilenir ederseniz kaçarlar, bağlanma korkuları vardır çünkü. Büyük ihtimalle bir sonraki konuşmanızda açık açık belli eder hoşlandığını öyle bir durum varsa.
Bu tipler genellikle sabırsız olur ilişki konusunda. Yani yakın zamanda belli etmesini bekleyin.

Aynı benim beyin ilk zamanlardaki halleri. En sonunda "eeh seninle mi uğraşcam bee, arama beni bir daha" deyince o coolluktan eser kalmamıştı adamda. Tavsiye ederim işe yarar bi yöntem. Ya gider ya kalır. İki arada olmaktan iyidir.

Anladığım kadarıyla siz hoşlanmıyorsunuz, sadece kafanız karıştırıldığından ilgi duyuyorsunuz...
Yapmayın derim. Kafa karışıklığına itibar etmeyin. Gelmeyin bu gizemli cool erkek oyunlarına
Kendini açmaya korkan ya da bunu beceremeyen veya karakterlerinin etkilemekte yetersiz geleceğinden çekinen insanlar bu kafa karıştırma yollarına başvuruyor bence. Bu böyle sürerken sağlıklı bir ilişki yürüyemiyor bana kalırsa, çünkü gerçekten kim olduğunu anlamanız için epey çabalara girmeniz ve zaman harcamanız lazım. Sonra ne olduğunu anlamadan, sırf kafanız hep onunla meşgul diye bir bakmışsınız, daha doğru düzgün tanıyamadığınız halde, aşık olmuşsunuz - ya da olduğunuzu sanmışsınız.
Sessizce, hiç olay çıkarmadan uzaklaşmak lazım diyorum

aslında evet haklısın, bir inat oluştu ben de bu konuda. sen oynuyorsan ben de oynayacağım diyorum içinden. sonuna kadar gideceğim bu oyunun ama duygusal bir yanımda yok değil kafamı meşgul etmesi bazen aşık mıyım diye düşünmeme neden oluyor :/

Bir cacık olmaz diyorum ciddi ilişki anlamında, öylesine konuşuyor senle ilgini farketmiş hoşuna gidiyor, nefret ederim bu tip muallakta kalmış durumlardan ben olsam dayanamaz bastırırdım sonu neyle bitecekse bitsin, ki daha önce bu tip görüştüğüm insanlar olmuştu birinin benle konuşurken sevgilisi olduğunu öğrendim, öbürü de ben gibi 5 kişi ile konuşuyormuş onu öğrendim yani böyle muallak bir durum varsa mutlaka altından bir pislik çıkar emin ol

bugün kadın erkek ilişkilerinden konu açıldı, dürüstlük açık net olmaya vurgu yapıyor güvenden bahsediyor.
cevabını veremeyeceğim soru yok yeter ki soru net olsun diyor. böyle iddialı lafları da yok değil.

Çok gecikitirmeden Sephoraa'nın bu yöntemi denemenizi tavsiye ederim D deretepe
Baktınız olmadı o zaman hızla uzaklaşırsınız artık.
Bir an önce iyi ya da kötü netleşmeli durum, yoksa dediğim gibi bu kafa karışıklığı hiç iyi değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…