• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çoook arada kaldım, tavsiyenize ihtiyacım var..

5-6 ay önce bitti dediğin bir ilişki için gidip de tam yeni sevgilin varken son nokta koymak için buluşmazsın. Karşı taraf buluşmak istese bile kusura bakma bizim ilişkimiz zaten bitti şu an biriyle görüşüyorum uzatıp birbirimiz yormanın anlamı yok dersin tabi dürüstsen. Kafada bitirdiğin bir ilişkiyi de yeni birini bulmadan bitir bir zahmet, “kafada bitirdim ama boş kalamıyorum canım sıkılıyor arada mesajlaşacak birini arıyorum” mu diyor. Yeni ilişkinin devam edeceğine karar verince de eskisinden kurtul. Kır papatyasına son derece hak veriyorum. Bildiğin garantili gitmiş. Yalanla başlayan şey nasıl gitsin. Sonra aldatılma konularını okuyoruz burada.

Ya biriyle sevgiliylen dört ay önce iliskim bitti deyip yeni ilişkiye başlamak ne zaman normal oldu ? Yedeklemenin nesini kıskansın konu sahibi çok değişik bakış açıları var . On gün önce kafasında bitirdiyse de sevgilisi varmış sadakatin bir önemi yok mu ? İki kadını oyalamis adam
10 gün demişler ama konu o değil ki. Adam bildiğin 4-5 ay önce ayrıldım demiş halbuki arkadaşıyla görüşmeye başladıktan 10 gün sonra ayrılmış. 4-5 ay nerdee bahsettiği tarih nerde? Bence bariz büyük bir yalan bu. Yakın arkadaşım bilip söylemese çok bozulurdum bilerek söylemediğini düşünürdüm

Konu sahibinin bunu bu denli dert etmesi, Eyüp sultan imaminin ezaniyla beraber dayanamayip bu saate konu acmasi, vicdan yapmasi, uzgun emojiler filan uçuşmasi, kendinden gecmesi filan cok mu normal ?
evet bebeğim çok normal. inşallah sen yakın bir arkadaşın için böyle vicdan yapmak zorunda kalmazsın ne diyeyim.

Yok olmaz kafanda bitirsen de o kafanin icini kağıda dokup imzalayacaksin yoksa sen sahtekar aldatici sadakatsizin tekisin.
Dayanamadı işte yaa. Kız mutlu hatta evliliğe doğru gidiyor. Herşey yolunda. Ama şurdan dış kapının dış mandali birisi böyle birşey dedi diye güya uykuları yitirmiş vefalı arkadaş. 4 te konu açıyor. Çomak sokasım var şöyle bir ortayı karıştırasım var dese daha iyiydi

Dayanamadı işte yaa. Kız mutlu hatta evliliğe doğru gidiyor. Herşey yolunda. Ama şurdan dış kapının dış mandali birisi böyle birşey dedi diye güya uykuları yitirmiş vefalı arkadaş. 4 te konu açıyor. Çomak sokasım var şöyle bir ortayı karıştırasım var dese daha iyiydi
yok gülüm uykularımı yitirmedim sahur yaptım burayı okuyordum, bi yazayım fikir alayım dedim:d
bak yoruma bak, çomak sokasım varmış benim... :KK70:

10 gün demişler ama konu o değil ki. Adam bildiğin 4-5 ay önce ayrıldım demiş halbuki arkadaşıyla görüşmeye başladıktan 10 gün sonra ayrılmış. 4-5 ay nerdee bahsettiği tarih nerde? Bence bariz büyük bir yalan bu. Yakın arkadaşım bilip söylemese çok bozulurdum bilerek söylemediğini düşünürdüm
kesinlikle. ben de çok bozulurdum mesela böyle bir şey yaşasam arkadaşım bana söylemese. yine de söylemesem de hiç canını sıkmasa mı diyorum bazen, ona da içim el vermiyor

yok gülüm uykularımı yitirmedim sahur yaptım burayı okuyordum, bi yazayım fikir alayım dedim:d
bak yoruma bak, çomak sokasım varmış benim... :KK70:
Ah papatyam ne diyelim git konuş boz o zaman aralarını. Şimdi vicdan azabı cekiyormussun ya söylemezsen. O zaman vicdanın rahat eder ayrıldıklarında.

5-6 ay önce bitti dediğin bir ilişki için gidip de tam yeni sevgilin varken son nokta koymak için buluşmazsın. Karşı taraf buluşmak istese bile kusura bakma bizim ilişkimiz zaten bitti şu an biriyle görüşüyorum uzatıp birbirimiz yormanın anlamı yok dersin tabi dürüstsen. Kafada bitirdiğin bir ilişkiyi de yeni birini bulmadan bitir bir zahmet, “kafada bitirdim ama boş kalamıyorum canım sıkılıyor arada mesajlaşacak birini arıyorum” mu diyor. Yeni ilişkinin devam edeceğine karar verince de eskisinden kurtul. Kır papatyasına son derece hak veriyorum. Bildiğin garantili gitmiş. Yalanla başlayan şey nasıl gitsin. Sonra aldatılma konularını okuyoruz burada.
nokta atışı valla:KK14:

evet bebeğim çok normal. inşallah sen yakın bir arkadaşın için böyle vicdan yapmak zorunda kalmazsın ne diyeyim.
Valla ben 3. Kişi olduğum konularda bu denli zirvede yasamiyorum duygularimi. Ortada ciddi bir durum olmasi olmamasi degil senin tavrin bana garip geldi.

Ayrica nasil bir ortam oyle stella yok, sevgilisi yok, onun eski sevgilisi de yok orda ama masallah hepiniz her halti biliyorsunuz ayrilma gunu saati bilmem neyine kadar.

Kusura bakma ama bunlar bana ağır issizlik gibi geliyor. Baskalarinin hayatini bu denli konusmaya dusunmeye irdelemeye firsati olanlar kendi hayatinda pek matah birsey olmayanlardir bana gore.

Kıskanılacak ne var ki kıskansın anlamadım. Bazı arkadaşlarım kardeşten ötedir yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez böyle bir şey öğrensem söyleyip söylememe konusunda ben de uzun süre düşünürüm. Ve eğer bu olayda konu sahibi ve arkadaşı erkek olsalardı yüzde yüz söylerlerdi. Erkek arkadaşlarımdan biliyorum bu konularda aşırı derecede dayanışma halinde oluyorlar ve bunu kıskançlık olarak yorumlamıyorlar. Evlenen insana karşı yapılan her yorumu kıskançlık olarak algılamak ilginç.

Bence en önemli nokta , bunlar tanıştığı gibi mi sevgili oldu?
Çünkü oncesinde flört edip edip 28 Aralık'ta başladılarsa meali çocuk senin arkadaşa yeşil ışık yakmış, ne zaman ki yeni kızdan emin olmuş ötekini bırakmış (kısacası maymun yeni dalı tutmadan ötekini bırakmamis 🐒)
28 Aralık tanıştıkları tarihse ama sevgilikleri biraz daha sonraya geliyorsa o kadar da yanlış bir şey yok. Çocuk bu kızla tanışınca hemen önceki ilişkisini bitirmiş demek. Birinden ayrılmak kolay iş değil, bazen buluşuyosun buluşuyosun konuyu bir türlü açamıyosun. Öyle öyle on gün kadar oyalanmis olabilir. Ben bu durumda çok kızmazdim çünkü insan kalbi her şey olur. KKda bile başkasına aşık olanlarin konusuna "niye aşık oldun" denmiyor, "madem hislerin bu neden bir an önce ayrılmıyorsun" deniliyro. Hoş bir durum değil, ama olası şeyler, bu yüzyılda.
Senin yerinde olsam ilk seçenekse belki söylerdim, ikinci seçenekse de susardim. Çok da haddine değil bence.

kesinlikle. ben de çok bozulurdum mesela böyle bir şey yaşasam arkadaşım bana söylemese. yine de söylemesem de hiç canını sıkmasa mı diyorum bazen, ona da içim el vermiyor
Eğer kemalim yapmaz moduna girip sizi suçlu çıkaracak biriyse söylemeyin ama güveniyorsanız laf arasında söyleyin. Ama yalan yakalamış gibi değil de normal sohbet eder gibi söyleyin

Kıskanılacak ne var ki kıskansın anlamadım. Bazı arkadaşlarım kardeşten ötedir yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez böyle bir şey öğrensem söyleyip söylememe konusunda ben de uzun süre düşünürüm. Ve eğer bu olayda konu sahibi ve arkadaşı erkek olsalardı yüzde yüz söylerlerdi. Erkek arkadaşlarımdan biliyorum bu konularda aşırı derecede dayanışma halinde oluyorlar ve bunu kıskançlık olarak yorumlamıyorlar. Evlenen insana karşı yapılan her yorumu kıskançlık olarak algılamak ilginç.
Bunlar dedikodu ortamında ortaya atılan doğruluğu belli olmayan laflar yalnız. Ilişki sahibi insanlar değil sağdan soldan insanların asıllı asılsız konuşmaları. Böyle her konuşanın lafına kulak asarsaniz zor valla milletin ağzı torba değil ki. Elalem herşeyi konuşur.

Bence adamı çekin kenara böyle dediler doğrusu nedir de konu sahibesi. Eleman da sadece 1 sevgilisi olmuş yazmışsın ama onda da vınlayıp gitmiş o da hiç az değilmiş :bicak:

Valla ben 3. Kişi olduğum konularda bu denli zirvede yasamiyorum duygularimi. Ortada ciddi bir durum olmasi olmamasi degil senin tavrin bana garip geldi.

Ayrica nasil bir ortam oyle stella yok, sevgilisi yok, onun eski sevgilisi de yok orda ama masallah hepiniz her halti biliyorsunuz ayrilma gunu saati bilmem neyine kadar.

Kusura bakma ama bunlar bana ağır issizlik gibi geliyor. Baskalarinin hayatini bu denli konusmaya dusunmeye irdelemeye firsati olanlar kendi hayatinda pek matah birsey olmayanlardir bana gore.
3. kişi olmam ben genelde. kimsenin bir şeyine karışmam, bahsettiğim arkadaşım hayatımdaki sadece birkaç yakın arkadaşımdan birisi. o ortamda da dediğim gibi söylenilene inanmadığım için o eski sevgilisini arattırdım kendim duydum ayrılma tarihlerini ve o zaman inanırdım ancak, öyle de oldu. yoksa ki kimsenin hayatını olayını ilişkisini kurcalayacak kadar işsiz değilim, emin olabilirsin. teşekkürler fikirlerin için tekrar, iyi geceler:)

Bence en önemli nokta , bunlar tanıştığı gibi mi sevgili oldu?
Çünkü oncesinde flört edip edip 28 Aralık'ta başladılarsa meali çocuk senin arkadaşa yeşil ışık yakmış, ne zaman ki yeni kızdan emin olmuş ötekini bırakmış (kısacası maymun yeni dalı tutmadan ötekini bırakmamis 🐒)
28 Aralık tanıştıkları tarihse ama sevgilikleri biraz daha sonraya geliyorsa o kadar da yanlış bir şey yok. Çocuk bu kızla tanışınca hemen önceki ilişkisini bitirmiş demek. Birinden ayrılmak kolay iş değil, bazen buluşuyosun buluşuyosun konuyu bir türlü açamıyosun. Öyle öyle on gün kadar oyalanmis olabilir. Ben bu durumda çok kızmazdim çünkü insan kalbi her şey olur. KKda bile başkasına aşık olanlarin konusuna "niye aşık oldun" denmiyor, "madem hislerin bu neden bir an önce ayrılmıyorsun" deniliyro. Hoş bir durum değil, ama olası şeyler, bu yüzyılda.
Senin yerinde olsam ilk seçenekse belki söylerdim, ikinci seçenekse de susardim. Çok da haddine değil bence.
28 aralık sevgili oldukları tarih. eğer tanışma tarihleri olsaydı ben de dediğiniz gibi düşünürdüm ama bu durumda da insan bi şaşırmıyor değil valla..

kızlar iyi geceler diliyorum, hayırlı bayramlar şimdiden. benim yakın bir arkadaşım var, kendisi 28 yaşında. şimdiye kadar görüştüğü kişilerle hiç anlaşamamıştı maalesef anlaştığı kişilerle de bitmek bilmeyen sorunlar yüzünden hiçbir ilişkisi yürümedi. çocukluğunda yaşadığı travmalar dolayısıyla da evlilikten çok korkuyordu, bir türlü onu evliliğe ısındıracak biri çıkmamıştı karşısına.. bu arkadaşımın(ismi stella olsun) şu anda sevgilisi var. 28 aralıktan beri görüşüyorlar, adamın sadece 1 kez sevgilisi olmuş o da 5-6 ay önce bitmiş öyle anlattı, gayet güzel gidiyor şu an her şey hatta stella geçenlerde evlenmek istediğini bile söyledi bana. çok sevindik yaz sonunda istemeye gelebileceklerini falan söyledi. buraya kadar her şey güzel..
3 gün önce arkadaşlarımla oturuyorduk, öyle laf arasında stella da evlenmeye karar verdi dedim kiminle falan dediler, söyledim ve arkadaşım stellanın sevgilisini tanıdığını söyledi. nereden dedim bir arkadaşımın eski sevgilisi bu çocuk dedi. stella ile ne zamandır görüşüyorlar falan derken bu kişinin o eski sevgilisiyle 12 ocakta ayrıldığını öğrendim:olamaz: inanmak istemedim o kızı arattırdım, isim vs vermeden çaktırmadan sordurdum kız kendi ağzıyla 12 ocak dedi.. hatta buluşmuşlar vs.:KK14: şimdi benim ne yapmam gerekiyor gidip anlatmalı mıyım? stella çok mutlu, ilk defa da gerçekten evlenmeye karar vermişken böyle bir olayın çıkması.. sinirlerim çok bozuk valla, siz olsanız ne yapardınız?:kahve:

3 gün önce arkadaşlarımla oturuyorduk, öyle laf arasında stella da evlenmeye karar verdi dedim kiminle falan dediler, söyledim ve arkadaşım stellanın sevgilisini tanıdığını söyledi. nereden dedim bir arkadaşımın eski sevgilisi bu çocuk dedi. stella ile ne zamandır görüşüyorlar falan derken bu kişinin o eski sevgilisiyle 12 ocakta ayrıldığını öğrendim:olamaz: inanmak istemedim o kızı arattırdım, isim vs vermeden çaktırmadan sordurdum kız kendi ağzıyla 12 ocak dedi.. hatta buluşmuşlar vs.

Arkadaşlarınızla buluşunca genelde diğer arkadaşlarınızın hayatını mı konuşursunuz ?

Buluştuğunuz arkadaşlarınızla, Stella da arkadaşsa bıraksaydınız da kendi mutluluğunu; onlarla paylaşmak istiyorsa kendisi paylaşsaydı.

Stellanın olmadığı ortamda , Stellanın hayatını masaya yatırdık desenize şuna. Bak şu Allahın işine , arkadaşınız adamın eski sevgilisini tanıyormuş , çaktırmadan!! kızı aratıp bilgi almışsınız.

Siz ne yaparsınız bilmem de , Stella sizinle arkadaşlığını gözden geçirse iyi olacak.

Son düzenleme:
Back
X