Çoook bunaldım :((

flower_rose

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
2.427
3.360
333
İzmir
İş yerimde yöneticiler değişti. Yardımcılarla aramda sorun yok. Ancak yöneticim çok bunaltıyor. Belki hakaret etmiyor ama davranışları çok kötü. Sürekli küçümser kibirli sert bir uslüpla isteyeceğini istiyor. Ben branşım gereği daha çok muhatabım maalesef. Aslında yüzüne söylendi daha kıdemli kişiler tarafından. Ben de meslekte yeni değilim 10’u aştı. Ama işe giderken ayaklarım geri geri gidiyor. Ve uzun zaman bizle nasıl geçecek bilmiyorum. Mümkün olduğunca mesafeliyim. Geçip karşısına konuşsam zaten bir iki kişi söyledi. Bilmiyorum nasıl geçecek böyle. Bu tarzdaki yöneticilerle napıyorsunuz?

Cuma günü diğer meslektaşın yapmadığı işten beni azarladı. Onun yapması gerektiğini söyledim kaç kere. O kişi yalakası. Of çok bunaldım. Yarın gidesim yok işe. Dualarınızı esirgemeyin

Son düzenleme:
Daha once uyaranlar olmuş ama yapisi oyle demek ki. Isinize odaklanin takilmayin Baska yapacak birsey yok sanirim

Karakter meselesi uyarılar yapılsada değişen bişey olmayacaktır..Takılmayın görmezden gelin

Yöneticiler genelde değişir ve çalışanlar sabit kalır.

Yöneticinizin davranışı sadece size karşı bu şekildeyse; tecrübelerinizi kullanarak işinizi en iyi şekilde yaptığınızı gösterin. Bu şekilde size olan güveni artacak ve daha saygılı davranacaktır.

Yöneticiniz tüm çalışanlara karşı nezaketsiz davranıyorsa; kişisel algılamadan yine işinizi en iyi şekilde yapın. Asla yüz göz olmayın.

Egolarını çalışanlar üzerinde tatmin etmeye çalışan liyakatsiz yöneticilerden nefret ederim.

Önce şunu tespit edin bu olumsuz tavrı size mi yoksa herkese mi böyle?
yöneticinin mizacı ve tavrı buysa üzgünüm yapabileceğiniz fazla bir şey yok.
Ben iş hayatında değiştiremeyeceğim şeyler ve/veya kişiler için enerji ve zaman harcamamayı daha doğru buluyorum.
Kendinize telkinde bulunun.
Ben işini iyi yapan, gayretli bir çalışanım.
Yöneticimin mizacı-tarzı bu.
Onun tavrı beni etkilememeli.

Kişiler gelip geçici.
Bugün amir pozisyonunda olması,
hep yöneticiniz olacağının garantisi değil.

Genel tavrı özellikle bayanlara tavrı bu. Çok bunaldım bakalım. Rastlaşmamaya çalışıyorum. Yapabildiğim tek şey. Ama branş gereği çok muhatabım. Tabi kendine yakın olan kişiler var. Onlarla gayet iyi.

Çok doğru. Kişiler gelir geçer. Ya sabır çekeceğim. Bana değil genel itibari ile kendine yakın olanlar hariç tüm bayanlara karşı böyle.

Acaba yardımcılara rahatsızlığımı çok bunaldığımı iletsem mi? Çok bunaldım. Ya da görevlendirmemin iptali için bir dilekçe yazıp diğer görevimi yapsam sadece. Gerçi görevlendirmede kolay kolay iptal olmuyormuş. çok daraldım çok. Diğer kişinin yapmadığı iş içinde beni azarlıyor darlıyor.

Onun sorunu seninle değil kendi ile.. Takilmamalisin kendisine saygisi yokki sana olsun :)

Not yazıp bırakın masasına:)
Tabi bilgisayarda yazın
Daha kibar ve nazik olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…