- Konu Sahibi flower_rose
-
Maalesef bu dönem bitince biraz daha az sorumluluk alarak. En az şekilde muhatap olcam. Nasip artık.Daha once uyaranlar olmuş ama yapisi oyle demek ki. Isinize odaklanin takilmayin Baska yapacak birsey yok sanirim
Allah kolaylik versin işyerinde stres gerçekten hic cekilmiyorMaalesef bu dönem bitince biraz daha az sorumluluk alarak. En az şekilde muhatap olcam. Nasip artık.
TeşekkürlerAllah kolaylik versin işyerinde stres gerçekten hic cekilmiyor
Öyle yapmaya çalışıyorum.Karakter meselesi uyarılar yapılsada değişen bişey olmayacaktır..Takılmayın görmezden gelin
Genel tavrı özellikle bayanlara tavrı bu. Çok bunaldım bakalım. Rastlaşmamaya çalışıyorum. Yapabildiğim tek şey. Ama branş gereği çok muhatabım. Tabi kendine yakın olan kişiler var. Onlarla gayet iyi.Yöneticiler genelde değişir ve çalışanlar sabit kalır.
Yöneticinizin davranışı sadece size karşı bu şekildeyse; tecrübelerinizi kullanarak işinizi en iyi şekilde yaptığınızı gösterin. Bu şekilde size olan güveni artacak ve daha saygılı davranacaktır.
Yöneticiniz tüm çalışanlara karşı nezaketsiz davranıyorsa; kişisel algılamadan yine işinizi en iyi şekilde yapın. Asla yüz göz olmayın.
Egolarını çalışanlar üzerinde tatmin etmeye çalışan liyakatsiz yöneticilerden nefret ederim.
Çok doğru. Kişiler gelir geçer. Ya sabır çekeceğim. Bana değil genel itibari ile kendine yakın olanlar hariç tüm bayanlara karşı böyle.Önce şunu tespit edin bu olumsuz tavrı size mi yoksa herkese mi böyle?
yöneticinin mizacı ve tavrı buysa üzgünüm yapabileceğiniz fazla bir şey yok.
Ben iş hayatında değiştiremeyeceğim şeyler ve/veya kişiler için enerji ve zaman harcamamayı daha doğru buluyorum.
Kendinize telkinde bulunun.
Ben işini iyi yapan, gayretli bir çalışanım.
Yöneticimin mizacı-tarzı bu.
Onun tavrı beni etkilememeli.
Kişiler gelip geçici.
Bugün amir pozisyonunda olması,
hep yöneticiniz olacağının garantisi değil.
Çok doğru. Ama o kadar bunaltıyor ki anlatamam. Yardımcılarla aram iyi söylesem mi diyorum? Sonra da boşver diyorum.Onun sorunu seninle değil kendi ile.. Takilmamalisin kendisine saygisi yokki sana olsun :)
Elbet bir gün görürler yada bir hata yapar. Allah çıkartır rahat ol sen :)Çok doğru. Ama o kadar bunaltıyor ki anlatamam. Yardımcılarla aram iyi söylesem mi diyorum? Sonra da boşver diyorum.
Teşekkür ederim. Doğru Allah büyük.Elbet bir gün görürler yada bir hata yapar. Allah çıkartır rahat ol sen :)
Kendisi odasında değilken odası açık değil. Ne yazcam hem. Aleyhimde bile kullanır.Not yazıp bırakın masasına:)
Tabi bilgisayarda yazın
Daha kibar ve nazik olsun.
Kapı altından atın.Kendisi odasında değilken odası açık değil. Ne yazcam hem. Aleyhimde bile kullanır.
Direkt yüzüne söylediler bu dediğinizi. Etki var mı? Sıfır. Erkekler rahat bayanlara kastı. Naptıysak?Kapı altından atın.
Sizi seviyoruz ama lütfen biraz daha kibar olun ki bizde işe mutlu gelelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?