• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çoook bunaldım :((

Çok şükür işim var. Ama bu ortamda ayaklarım geri geri gidiyor. Napcam bilmiyorum? Nasıl geçecek böyle zaman. Cuma günü aynı görevdeki kişinin yapmadığı işten yine beni azarladı. O kişi yalakası. Çok yoruldum. O gün sorana da anlattım. Anlatmasaydım iyi di tabi de çok dolmuştum. Bilmiyorum ya geçmiyor sanki zaman. Böyle nasıl geçecek günler? Lütfen dua edin🙏

İş yerimde yöneticiler değişti. Yardımcılarla aramda sorun yok. Ancak yöneticim çok bunaltıyor. Belki hakaret etmiyor ama davranışları çok kötü. Sürekli küçümser kibirli sert bir uslüpla isteyeceğini istiyor. Ben branşım gereği daha çok muhatabım maalesef. Aslında yüzüne söylendi daha kıdemli kişiler tarafından. Ben de meslekte yeni değilim 10’u aştı. Ama işe giderken ayaklarım geri geri gidiyor. Ve uzun zaman bizle nasıl geçecek bilmiyorum. Mümkün olduğunca mesafeliyim. Geçip karşısına konuşsam zaten bir iki kişi söyledi. Bilmiyorum nasıl geçecek böyle. Bu tarzdaki yöneticilerle napıyorsunuz?

Cuma günü diğer meslektaşın yapmadığı işten beni azarladı. Onun yapması gerektiğini söyledim kaç kere. O kişi yalakası. Of çok bunaldım. Yarın gidesim yok işe. Dualarınızı esirgemeyin 🙏

9 ay boyunca mobbing magduru biri olarak soyluyorum.. kendinizi ezdirmeyin.. ayagini denk alsin.. benden ornek verecek olursam o 9 ay boyunca is yerinde bana surekli olarak mobbing uygulayan kadini artik sikayet ettim ve olay sahitlerle ve is sendikasiyla birlikte anket acildi.. ve su an sonuclari bekliyoruz.. gerekirse mahkemeyede gidecegiz.. bu kendini bi halt zannedenlerin yuzunden is yerilerinde huzur kalmiyor.. milletin psikolojisini alt ust ediyorlar.. en onemli saglik ve sagligimdan olmak istemedigim icin artik actim agzini yumdum gozumu..

9 ay boyunca mobbing magduru biri olarak soyluyorum.. kendinizi ezdirmeyin.. ayagini denk alsin.. benden ornek verecek olursam o 9 ay boyunca is yerinde bana surekli olarak mobbing uygulayan kadini artik sikayet ettim ve olay sahitlerle ve is sendikasiyla birlikte anket acildi.. ve su an sonuclari bekliyoruz.. gerekirse mahkemeyede gidecegiz.. bu kendini bi halt zannedenlerin yuzunden is yerilerinde huzur kalmiyor.. milletin psikolojisini alt ust ediyorlar.. en onemli saglik ve sagligimdan olmak istemedigim icin artik actim agzini yumdum gozumu..
Valla millet o kadar korkuyor ki kimse yanımda olmaz. Ardından bir sürü laf diyenler toplu yemek var gitmem diyenler hepsi korkusundan gidiyor. Yüzüne laf diyen bile gidiyor. Bilmiyorum şu dönemi bir bitirsem iş yükümü azaltarak daha az göreceğim. Tabi bu 3 ayı sağ salim bitirirsem. Arkası oldukça kalın. Bir şey olmaz. Ne diyeyim. Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden.

Back
X