Çoook isteyerek evlenen varmı ?

Bizimde 4,5 yıl oldu ama daha bi 4,5 yıl daha var herhalde...Okullar,iş falan derken..Düşüncesi bile güzel amaa :16:

O Günlerde Gelecek..
Herşeyin Bir Zamanı Var..

Evliliği Herkese Tavsiye Ediyorum..:1:
Allah Herkesin Gönlüne Göre Versin..:16:

bizde çooooooooooook severek evlendik allahım bozmasın herkezede bizimki gibi bi evlilik yasatsın. 3 sene sevgili kaldım esimle sonunda zorlada olsa evlendik aileler istemedi falan simdi 2 sene oldu evlenelı hala gecelerı uyanıp yanında onu görünce acaba bu bir hayal mı uyancam mı diye merak ediyorum..

bizde çooooooooooook severek evlendik allahım bozmasın herkezede bizimki gibi bi evlilik yasatsın. 3 sene sevgili kaldım esimle sonunda zorlada olsa evlendik aileler istemedi falan simdi 2 sene oldu evlenelı hala gecelerı uyanıp yanında onu görünce acaba bu bir hayal mı uyancam mı diye merak ediyorum..

Ayyyyyyyyyyyyyyy ne güzel yaaa :16: Rabbim bizede nasip etsin inşallahhhh :31:

Hatunlar, sorum biraz saçma gelmiş olabilir ama tam olarak sorma istediğim şu ;

Uzun bir süre sevgili kalıp, birbirine hasret kalıp, evleneceği günleri hayal edip, o günlerin dört gözle gelmesini bekleyip ; Ama sanki o günleri hiç göremeyecekmiş gibi hissedip de o günleri gören, sonra evlenen, evlat sahibi olan var mı ?.. Hala sorum saçma geliyor olabilir size şöyle anlatayım ;

Ben 20 yaşındayım 2 yıllık bir ilişkim var ciddi düşünüyoruz evlilik hayalleri kuruyoruz ama sanki hep hayalde kalacakmış gibi , o günleri göremiyecekmişim gibi hissediyorum yani bana o günleri görmek rüya gibi geliyor :31: :98:

Benim gibi hissedip sonra evlenen var mı , hayalindeki gibi evliliğini yaşayan var mı ? :103:

Umarım anlatabilmişimdir sorumu :)

tamda beni anlatmışsın cnm..2 yıl flört 2 yıl nişanlılık evresi ve mutlu soonn..imkansız gşbşydi nişanlıyken bile sanki uzuun yıllar var daha evlenmemize gibi geliyodu.farklı bir engel vardı onu aşmamız gerekiyodu evlenmek için..umutsuzdum ve sürrpriz oldu bize..:34:

ewet ewet bende senın gıbı dusunuodum 4yıllık bırlıktelık sonunda evlendık 3gunonce 1yılımız bıttı cok mutluyuz.....herseyın hayırlısını ıste guselım herseyın hayırlısı...

tamda beni anlatmışsın cnm..2 yıl flört 2 yıl nişanlılık evresi ve mutlu soonn..imkansız gşbşydi nişanlıyken bile sanki uzuun yıllar var daha evlenmemize gibi geliyodu.farklı bir engel vardı onu aşmamız gerekiyodu evlenmek için..umutsuzdum ve sürrpriz oldu bize..:34:

ewet ewet bende senın gıbı dusunuodum 4yıllık bırlıktelık sonunda evlendık 3gunonce 1yılımız bıttı cok mutluyuz.....herseyın hayırlısını ıste guselım herseyın hayırlısı...

Ayy kızlar süpersiniz yaa demekki sadece ben düşünmüyomuşum böyle...

Çok sevindim Allahım sonumuda sizin gbi yapsın inş. :)

bizde coooooooook severek evlendik ve cokta mutluyuz iyiki onu tanimisim iyiki o benim esim ben esimi dünyadaki herseyden cok seviyorum belki inamicaksiniz ama cocuklarimdan bile cooooook seviyorum o benim hem esim hem benim arkadasimmm herseyimmm

Uzun bir süre sevgili kalıp, birbirine hasret kalıp, evleneceği günleri hayal edip, o günlerin dört gözle gelmesini bekleyip ; Ama sanki o günleri hiç göremeyecekmiş gibi hissedip de o günleri gören, sonra evlenen, evlat sahibi olan var mı ?.. Hala sorum saçma geliyor olabilir size şöyle anlatayım ;

Ben 20 yaşındayım 2 yıllık bir ilişkim var ciddi düşünüyoruz evlilik hayalleri kuruyoruz ama sanki hep hayalde kalacakmış gibi , o günleri göremiyecekmişim gibi hissediyorum yani bana o günleri görmek rüya gibi geliyor :31: :98:

Benim gibi hissedip sonra evlenen var mı , hayalindeki gibi evliliğini yaşayan var mı ? :103:

biz eşimle böyle tanışıp evlendik
Bertuğ ile Büyümek...: Geçmişten Bugüne

resmen beni anlatmışsın ya :/ biz de hep evlilik planları yapıyoruz,okulu 5 ay sonra bitçek hemen nişan falan düşünüyoruz.şöyle yaparız böyle yaparız diyoruz ama nedense bana o günleri hiç görmicekmşim gibi geliyor.çok uzak sanki o günler :( Benim gibi olupta hayalleri gerçek olanlar varsa yazsın da ben de kurtulim şu histen :)

Şimdi, şu anda bu yazıyı yazmaya başlarken yüzümde inanılmaz bir tebessüm var çünkü yazdıkların aynı bizi anlatıyor... Biz derken eşimle beni kastediyorum, o kadar ki ben eşim en son askere gidecek olduğunda hele ki kısa dönem yerine uzun dönem çıktığında her lşey hayal olmuştu. Askerdeyken eşimi tam 15 ay boyunca hiç görmedim. Artık evlilik düşüncesini bir tarafa bırakıp acaba yeniden yan yana gelecek miyiz düşüncesi sarmıştı. Çünkü telefonla bile ulaşamadım uzunca bir süre. Bizim ilişkimizde biz hep bir birimizden uzun süre uzak kaldık hek de tahmin edemeyeceğin kadar uzun süreler. Ama aşk, sevgi ve bağlılık bizi bir arada tuttu sanırım hep, şu an 1,5 yıldır evliyiz ve yine aynı süreci yaşayacak ama hayatımda eşim olacak olsaydı ben yine aynı süreci yaşardım, bunu samimiyetimle söylüyorum. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Darısı senin de başına, biliyorum ki sen de aynı mutluluğu tadacaksın, zaten iki senedir beraber olduğuna göre doğru hisler içerisinde olduğunu hissettim. Sevgiler...:40:

Back
X