Çoook isteyerek evlenen varmı ?

benimde uzun zamandır bir birlikteliğm var ama artık evlenmeyi bile beklemiyorum vazgeçtim ne zaman kısmetse o zamn olsun diyorum arkadaşlarım bebekleriyle dolaşmaya çıkarlar onlara özenirdim eskiden artık ona bile özenmiyorum napayım hayırlı zaman ne zamansa o zaman olucak artık

2007 yılında tanıştık eşimle...Acaba olacak mı korkumla geçen 3 seneden sonra 2010 yılında nişanlandık...2011 yılında da evlendik...Beni istemeyen kayınvalide sorunu,eşimin iş sorunu,para sorunu...Bunların içerisinde evlenmek bizim için hayalden öte bir şey değildi...Ama şimdi bir senelik evliyiz ve zaman nasıl bu kadar çabuk geçti şaşıyoruz...Korkular insanı bırakmıyor hiç emin olun...Evlenene kadar evlenebilecek miyiz diye korkarken evlilik sonrası çocuğumuz olacak mı diye korkuyorsunuz...:9:

Ayyy valla çok haklısınız , insanlar korku içinde yaşıyor acaba olcakmı olmıcakmı diye düşünmemek, akışına bırakmak lazım ama bırakamıyorum malesef :( Hep hayaller kuruyorum.. Sanki o hayaller bana çok uzakmış gibi geliyor hep..

Ne kadar anlamlı bir topic olmuş :1: bende nişanlıyım ve ağustosda inşallah evlenicez. Ama bana da hala hayal gibi geliyor. Önceleri isteme-söz-nişan hayal gibi geliyordu. Çok şükür onları mutlulukla atlattık. Şimdi düğün salonu, eşya falan bakıyoruz; ama sanki hiç düğün günümüz gelmeyecekmiş gibi, uzakmış gibi geliyor.. Rüya gibi, hayal gibi :17: Geçenlerde "Şaka maka evlenicez gibi" dedim nişanlıma, "Şakasımı kaldı hayatım bunun artık" dedi adam :1: Hayırlısıyla o gün bir gelse.. Bir gelse...

Aynen valla, seninle aynı düşünüyorum Allah nişanlınla uzun, hayırlı ve mutlu bi ömür nasip etsin inşallah canım.. Bende görsem o günleri.. :31: atlatmışsın sözü nişanı :) Ne güzel canım Allah mutlu mesut etsin.. Söz nişan, ailelerin tanışması bile hayal gibi geliyor bana.. Ahh ahhh :31:

2006 şubat ayından beri birlikteyiz..önce üniversiteden mezuniyeti bekledik,sonra onun yüksek lisansının bitmesini,benim iş bulmamı,onun atanmasını..herep hayal gibi gelirdi isteme akşaı bile..sonunda hepsi oldu sözlendik..şimdi de babamın keyfini bekliyoruz.kendisi bana çok düşkün olduğu için binbir komik bahane buluyor ve ben bu kadar beklemişken artık daha fazla beklemek istemiyorum..sevdiğim adamı istiyorum..kısmetse yaz başı evlenicez....ne diyim benim kadar isteyen varsa benden önce kavuşsun çünkü 6 seneden fazla oldu ve ben hala çok aşığım :))

Ayyy seninkide çok zor olmuş canım inşallah kavuşursun bi an önce sevdiceğinee... :16:

yarın tanışmamızın 10. yılını kutlayacağız. 2002de tanıştık. 2007de evlendik. şimdi evli 2 çocuklu veeee çoook mutluyuz.
kolay olmadı evlilik öncesi süreçlerimiz ama çok mutlu olduk. evlilik hayatımdaki en güzel şeylerden biri.

evlendikten sonra da hayat dört dörtlük gitmiyor , inişler çıkışlar yaşıyoruz ama herşeye rağmen hayaller bir gün gerçek oluyor.

not: şu an çok sevdiğim eşim hastanede yatıyor ameliyat günü bekliyoruz. çok mutlu olmayı isteyen ve bu satırları okuyan tüm bayanlar dualarınızı esirgemeyin...

İnşallah eşinin ameliyatı iyi geçer canım inşallah iyi olur..

Ya şu sözünüz beni bulacak mı acaba bir gün ; " ama herşeye rağmen hayaller bir gün gerçek oluyor. " :31::31::31:

3,5 sene flört ettik eşimle ve ailem bu evliliğe razı gelmedi.bir sürü olaylar yaşadıktan sonra(babam bu nedenle hala küs benimle)5,5 senelik evliyiz.ama tek eksiğimiz evladımız yok.

İnşallah babanızla aranız düzelir, çok üzüldüm :43:

Bebişiniz de olur inşallah.. Allah büyük, umudunuzu kesmeyin..

bizde 2007 yılında tanıştık 2011 yılında evlendik arada uzun süreli ayrılıklar bile oldu ama şimdi evli ve çok şükür mutluyuz:) umarım sizinde gönlünüze göre olur akışına bırakıın endişe etmeyin:)

Aminnnn aminnnnnnnnnnn inşallahhhhhh :16:

selam kızlar bu konu tam benlik,
biz 2005 de tanıştık 2011 de evlendik.
biz bi 1 sene ayrı kaldık bide 6 ay inat ve kıskançlık yüzünden o anlarda bidaha kavuşamıcaz, evlilik sadece hayallerimde sanıyodum, ama alnına yazılmışsa, dönüp dolaşıp seni buluyor hemde sevgi bir gram dahi eksilmeden
yeter ki ümidini ve sevgini yitirme. allah tüm sevenleri kavuştursun evlilik yolunda buluştursun

ALLAH AYIRMASIN! KULLARADA O ŞANSI VERMEYİN !!!!!!

merhaba canım. iyiki açmışsın bu konuyu. bende senin gibiyim.:8:

sevdiğim insanla yaklaşık 3 buçuk yıldır birlikteyim. farklı şehirlerde yaşıyoruz bizde. anca yazları buluşma şansımız oluyor. ama buna rağmen çok seviyoruz birbirimizi. ve dediğin gibi devamlı aklımızda evlilik var. "evlenince şöyle yaparız evlenince böyle yaparız. şunuda yaparmıyız aşkım" hep bu durumdayız. ben böyleyim sevgilimde böyle. inanılmaz istiyor oda evlenmeyi.:123:

şuan askerde kendisi. evlenmek için bi 2 3 senemiz daha var nerden baksan. bazen diyorum evet biz kesinlikle evlenicez kimse ayıramaz bizi ne olursa olsun ayrılmayız ama bazende öyle bişey oluyoki yok diyorum olmıcak ya ona ya bana birşey olcakmış gibi geliyor. sonra ağlıyorumda ağlıyorum. veya aileler problem çıkarır diye düşünüyorum(farklı şehirlerde yaşamamızdan dolayı). aklıma hep kötü şeyler geliyor. :31::31:

bir süre sonra tekrar diyorum evet evlencem sonra yine kötü düşünceler geliyor. bi öyle bi böyleyim anlıcağın. hayal gibi, rüya gibi. ama ben bu rüyadan hiç uyanmak istemiyorum. o bende hiç bitmesin istiyorum. ve onu kaybetmekten gerçekten çok ama çok korkuyorum. Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın. hepimizi sevdiğimize kavuştursun inşallah. :16::16::16::16:

Aynen valla, seninle aynı düşünüyorum Allah nişanlınla uzun, hayırlı ve mutlu bi ömür nasip etsin inşallah canım.. Bende görsem o günleri.. :31: atlatmışsın sözü nişanı :) Ne güzel canım Allah mutlu mesut etsin.. Söz nişan, ailelerin tanışması bile hayal gibi geliyor bana.. Ahh ahhh :31:

Aminnnn, mutluluklar hepimizin olsun. İnşallah görürsün canım elbette, hayırlısıyla olsun herşey. Ama işte bunun sonu yok. Düğün olsa bile bu sefer, "Şimdi biz evlimiyiz, gerçekten evlendikmi?" diye kesin inanamam :1::1:

selam kızlar bu konu tam benlik,
biz 2005 de tanıştık 2011 de evlendik.
biz bi 1 sene ayrı kaldık bide 6 ay inat ve kıskançlık yüzünden o anlarda bidaha kavuşamıcaz, evlilik sadece hayallerimde sanıyodum, ama alnına yazılmışsa, dönüp dolaşıp seni buluyor hemde sevgi bir gram dahi eksilmeden
yeter ki ümidini ve sevgini yitirme. allah tüm sevenleri kavuştursun evlilik yolunda buluştursun

ALLAH AYIRMASIN! KULLARADA O ŞANSI VERMEYİN !!!!!!

Aminnn canım çok teşekkür ederim içten dileklerin için :) Haklısın alnımıza yazılmışsa olur işte benimki de merak ay :)

merhaba canım. iyiki açmışsın bu konuyu. bende senin gibiyim.:8:

sevdiğim insanla yaklaşık 3 buçuk yıldır birlikteyim. farklı şehirlerde yaşıyoruz bizde. anca yazları buluşma şansımız oluyor. ama buna rağmen çok seviyoruz birbirimizi. ve dediğin gibi devamlı aklımızda evlilik var. "evlenince şöyle yaparız evlenince böyle yaparız. şunuda yaparmıyız aşkım" hep bu durumdayız. ben böyleyim sevgilimde böyle. inanılmaz istiyor oda evlenmeyi.:123:

şuan askerde kendisi. evlenmek için bi 2 3 senemiz daha var nerden baksan. bazen diyorum evet biz kesinlikle evlenicez kimse ayıramaz bizi ne olursa olsun ayrılmayız ama bazende öyle bişey oluyoki yok diyorum olmıcak ya ona ya bana birşey olcakmış gibi geliyor. sonra ağlıyorumda ağlıyorum. veya aileler problem çıkarır diye düşünüyorum(farklı şehirlerde yaşamamızdan dolayı). aklıma hep kötü şeyler geliyor. :31::31:

bir süre sonra tekrar diyorum evet evlencem sonra yine kötü düşünceler geliyor. bi öyle bi böyleyim anlıcağın. hayal gibi, rüya gibi. ama ben bu rüyadan hiç uyanmak istemiyorum. o bende hiç bitmesin istiyorum. ve onu kaybetmekten gerçekten çok ama çok korkuyorum. Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın. hepimizi sevdiğimize kavuştursun inşallah. :16::16::16::16:

Aminnn tatlım valla aynı senin gibi düşünüyorum bende olcakmı acaba, olmıcakmı...
Ya problem cıkarsa, ya aileler problem çıkarırsa, ya başımıza bişi gelirse ( ALLAH KORUSUN )
öyle yani..
Allah hayallerimize kavuşmayı nasip etsinn :16:

Aminnnn, mutluluklar hepimizin olsun. İnşallah görürsün canım elbette, hayırlısıyla olsun herşey. Ama işte bunun sonu yok. Düğün olsa bile bu sefer, "Şimdi biz evlimiyiz, gerçekten evlendikmi?" diye kesin inanamam :1::1:

Demii :9: Haklısın valla .. Ya kolay değil sonuçta yepyeni bir hayata başlayacaksın demi :) :emir_bebek:

ben sadece 9 aylık bir ilişkiden sonra yıldırım aşkıyla yıldırım hızıyla evlenen bir insan olarak sanırım sorunun cevabı olamam... ama benım en yakın arkadasım 10 yıllık:53: ilişkilerinin sonunda evlendiler.... biz daha 7. sınıftaydık onlar sevgili olduklarında hatta sevgilicilik oynadıklarında desem daha yerınde olur :)) çok küçüktük be:55: neler yaşandı üniversiteler okundu asker yolu beklendi ve şimdi 1 yıllık evliler ve çok mutlular:16: hatta herkes onları birbirine çok çok benzetir gerçekten de benzerler belkıde aynı aşkın içinde oldukları için aşk benzerliği var...

ayrıca ıkı tarafta alttan aldıktan sonra birbirini kabul ettikten sonra evlilik harika bir duygu iyi bir eş bulmakta en büyük şans.. ben eşime bazen şansım benım derım en büyük şansım... umarım hayallerıne kavusursun ve çok mutlu olursun... iyi şanslar...

ben sadece 9 aylık bir ilişkiden sonra yıldırım aşkıyla yıldırım hızıyla evlenen bir insan olarak sanırım sorunun cevabı olamam... ama benım en yakın arkadasım 10 yıllık:53: ilişkilerinin sonunda evlendiler.... biz daha 7. sınıftaydık onlar sevgili olduklarında hatta sevgilicilik oynadıklarında desem daha yerınde olur :)) çok küçüktük be:55: neler yaşandı üniversiteler okundu asker yolu beklendi ve şimdi 1 yıllık evliler ve çok mutlular:16: hatta herkes onları birbirine çok çok benzetir gerçekten de benzerler belkıde aynı aşkın içinde oldukları için aşk benzerliği var...

ayrıca ıkı tarafta alttan aldıktan sonra birbirini kabul ettikten sonra evlilik harika bir duygu iyi bir eş bulmakta en büyük şans.. ben eşime bazen şansım benım derım en büyük şansım... umarım hayallerıne kavusursun ve çok mutlu olursun... iyi şanslar...

Amin canım inşallahh..
Sizde hep mutlu olursunuz böyle inşallahh . Bende aşkıma en büyük hazinemm derimm :)

Merhaba ,
Eğer alnına yazılmışsa insanın hiçbir şey engel olamıyor. 'Şehir dışında üniversiteye göndermem kızımı! ' diyen babamı bile , 17 yaşındaki kızını kendi eliyle götürüp üniversiteye kaydettiği sene 2000...
1 yıl sonra 2001 Ekim ayında eşimle okulda tanıştık. Biz hiçbir zaman ayrılacağız diye düşünmedik ama şahsen benim olmadık korkularım vardı ölüm v.s. Çok dualar ettim kavuşmak için.Eşimde çok istiyordu. Ama önce ekmeğimizi elimize almamız gerekiyordu. Okuldu ,askerlikti, iş bulmaydı derken 2006 Kasım ayında evlendik. Kasım 2012, tam 6 yılımızı doldurduk evliliğimizde .Eşimle hayatımızın en genç,en güzel ve en dolu dolu 11 yılını beraber geçirdik. Her ailede olan ufak tefek sorunlar bizde de oluyor ama önemli olan üstesinden gelip anlaşabilmek. Aileler ne kadar sıkıntıya soksada ilişkinizi , önemli olan birbirinize olan sevginiz ,bağlılığınız. Gerisi düzene giriyor zaten onlarda anlıyorlar zamanla.
Nisan 2009'da kızımız doğdu. Allah'ım bize en güzel hediyemizi de verdi.
Umarım sizde sevdiğinizle beraber mutlu bir ömür geçirirsiniz...

Merhaba ,
Eğer alnına yazılmışsa insanın hiçbir şey engel olamıyor. 'Şehir dışında üniversiteye göndermem kızımı! ' diyen babamı bile , 17 yaşındaki kızını kendi eliyle götürüp üniversiteye kaydettiği sene 2000...
1 yıl sonra 2001 Ekim ayında eşimle okulda tanıştık. Biz hiçbir zaman ayrılacağız diye düşünmedik ama şahsen benim olmadık korkularım vardı ölüm v.s. Çok dualar ettim kavuşmak için.Eşimde çok istiyordu. Ama önce ekmeğimizi elimize almamız gerekiyordu. Okuldu ,askerlikti, iş bulmaydı derken 2006 Kasım ayında evlendik. Kasım 2012, tam 6 yılımızı doldurduk evliliğimizde .Eşimle hayatımızın en genç,en güzel ve en dolu dolu 11 yılını beraber geçirdik. Her ailede olan ufak tefek sorunlar bizde de oluyor ama önemli olan üstesinden gelip anlaşabilmek. Aileler ne kadar sıkıntıya soksada ilişkinizi , önemli olan birbirinize olan sevginiz ,bağlılığınız. Gerisi düzene giriyor zaten onlarda anlıyorlar zamanla.

Merhaba ,

İnşallah canım inşallah, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..

Bizde eşimle 2005te tanışıp çıkmaya başladık.ne zaman ailelerin tanışması için bir zaman belirlense hep bi aksilik çıktı.ben de evleneceğimize inanmaz olmuştum artık.ama şimdi evliyiz ve hala o düğün zamanındaki koşturmacayı hazırlıkları falan düşünüyorum da bazen başkası için yapılmış gibi geliyo.hatta zaman zaman eşime şaka bi tarafa biz gerçekten evlendik diyorum gülüyoruz :))

Bizde eşimle 2005te tanışıp çıkmaya başladık.ne zaman ailelerin tanışması için bir zaman belirlense hep bi aksilik çıktı.ben de evleneceğimize inanmaz olmuştum artık.ama şimdi evliyiz ve hala o düğün zamanındaki koşturmacayı hazırlıkları falan düşünüyorum da bazen başkası için yapılmış gibi geliyo.hatta zaman zaman eşime şaka bi tarafa biz gerçekten evlendik diyorum gülüyoruz :))

ayyyy bende öyle olcagım sanırım yaa :) Çok tatlısınız bu arada :nazar:

Back
X