- 3 Nisan 2015
- 233
- 123
- 33
- Konu Sahibi kumtanesi67
-
Bencede eylulde dogarsa eylul olmasi yada nisanda dogana nisan veriyorlar. Diger türlü bence hic anlami yok. İsim olarak güzel o ayrı.Eyluk.oylamada en cok almis.ama sacma bir isim ocak koyak
Benim halamın ismi yesıl 60 yas uzerinde pembe yaşli bir teyzede vardi. Eski isimler aslında bunlar.Simdii.birde.mavi pembeee cikti.basimiza ya.diziler mahvettii cocuklarimizin hayatini
Size denk gelmiştir. Ben de aynı şeyi Eylül ismi için düşünüyorum. O kadar sık karşılaşıyoruzki ama hoş isim o ayrı.Eylül , Yasemin , Verda . üçüde bana çok hoş geliyor .
Defne koymamanizi öneririm . 4 kişilik oyun grubuna katildik 2 çocuğun adida Defne ydi. 4 de 2 bence çok büyük bir istatistik .
Hele Bi okula başlasın Defne1 Defne2 Defne3 Defne4 Defne5 diye siralayacaklar o çocukları .
Defne asiriligi var son yıllarda . sizde Defne8 bilmem 9 , olmak istemiyorsanız eleyin o ismi derim .
Hayırlı doğumlar . .
Size denk gelmiştir. Ben de aynı şeyi Eylül ismi için düşünüyorum. O kadar sık karşılaşıyoruzki ama hoş isim o ayrı.
Arkadaşlar tekrar merhaba, Kur'an da geçen bizim kültürümüzde de kabul görmüş yabancı kalmayan ve aynı zamanda modern olan bir isim önerileriniz de olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?