Doğuma Hazırlık Çoook kararsızım. Kızıma bu isimlerden hangisini koyayım? Fikir lütfen...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızıma bu isimlerden hangisini koyayım?

• Ankete Katılan
    66
  • Anket Kapalı .
Ervaya baktim sahabilerden biri deyilince. Hz. Muhammed inde halasınin ismi geciyor. Anlamida guzel. Soyleniside guzel. Degisik ismi seviyorum . Bence de guzel.

Bende Erva'yı beğendim güzel bir isim bence. Lütfen defne koymayın bu yıl okadar çok ki 2016 2017 çocukları hep defne olacak diye korkuyorum resmen

Size denk gelmiştir. Ben de aynı şeyi Eylül ismi için düşünüyorum. O kadar sık karşılaşıyoruzki ama hoş isim o ayrı.

Size denk gelmiştir. Ben de aynı şeyi Eylül ismi için düşünüyorum. O kadar sık karşılaşıyoruzki ama hoş isim o ayrı.

Denk gelme değil, benden sonraki yorumlari okuyun Defne çok var diyenleri göreceksiniz .
Hatta bir çocuk parkina gidin , Defne diye seslenin bakın bakalım kaç coxuk dönüp size bakacak . idda ediyorum Defne ismi çok çok fazla kullanıldı son 5 sene de..

Türkiye’de kaç tane Defne isminden var?: 18 661

Eylül ismi ise 5.687

Son düzenleme:
Geçen sene en popüler isimler sıralamasında 7. Sırada Eylül, 8. Sırada Azra, 9. Sırada Defne
(Ilk sırada ise Zeynep)

Popüler isim istemiyorsanız bu isimleri es geçin yani

Benim yalnızca çevremde 6 kişi defne ismini kızına verdi.Öğrencilerimdende vardı aynı şekılde ilkokulda fazla yaygın bir isim Duru Defne

Defne guzel bi isim ama cevremde o kadar cok varki.90larin mervesi gibi bisey oldu hatta gecti bile.begeniyorum ama herkeste duyunca cok klasiklesti.eylül nehir gibi isimler daha kibar geliyo bana da.

Arkadaşlar yorumlarınız ve fikirleriniz için çok teşekkür ederim. İyi ki burada sormuşum. Çünkü, çevremde inanın DEFNE hiç yok. Buradaki yorumları okuyunca şaşırdım bu kadar çok olmasına. Ben aslında EYLÜL ismini çok beğeniyorum. Soyadımızla da uyumlu duruyor diye. Ama eylül de doğmayacak. O yüzden bilemiyorum. YASEMİN ismini çok naif buluyorum. Ama uzun geliyor söylenişi. Genelde 2 heceli isimleri tercih etmek istiyorum. AZRA, ERVA, VERDA söylenişleri biraz kaba geliyor ama anlamları güzel. SILA da oldum olası hoşuma gider. İşte bu yüzden ÇOOOOK KARARSIZIMM. İsim çok önemli. Bir ömür onla olacak .

Bence sizin içinize gerçekten ne siniyorsa onu koyun önemli olan sizin fikriniz. Siz söylediğinizde zevkle söyleyinki çocuğunuz her duyduğunda aynı zevki alıp ismini sevsin :)

Arkadaşlar tekrar merhaba, Kur'an da geçen bizim kültürümüzde de kabul görmüş yabancı kalmayan ve aynı zamanda modern olan bir isim önerileriniz de olabilir mi?

ASEL ismi nasıl sizce? Hem Kur'an da geçiyor, anlamı bal demek. Kulağıma da hoş geldi bir an. Kafam daha da karıştı yani :)
Arkadaşlar tekrar merhaba, Kur'an da geçen bizim kültürümüzde de kabul görmüş yabancı kalmayan ve aynı zamanda modern olan bir isim önerileriniz de olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…