- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Kardeşim de sizin gibi. Akrabalarda olan hastalıklar bende de var diye diye kaç defa hastaneye gittik Hicbirsey çıkmadı. Testlerden sonra içiniz rahat olsun.Merhaba KK kadınları,bu aralar beni saran korkuyu anlatmak istiyorum size.Bu aralar beni mide kanseri olma korkusu sardı,aile de var.Ben de bir süredir midemde ağrı hissediyorum,bunun dışında kabızlık ve kilo kaybı da var.Şişkinlik,midede acı hissi var ve acayip korkuyorum.Doktor ultrason çekti,bir şey göremedi.Bu rahatsızlıkların devam ederse endoskopi yaptıralım dedi.Bu ağrılar hala geçmedi.Doktora gideli 6 ay falan oluyordur ve ben acayip derecede korkuyorum.Kötü düşünmek istemiyorum ama kanser belirtilerine bakınca da benimkilere benzer belirtiler.Endoskopi için de kendimi cesaretlendiremiyorum. Gerçekten her şeyin başı sağlıkmış,bunu bu aralar çok iyi anladım.
Merhaba KK kadınları,bu aralar beni saran korkuyu anlatmak istiyorum size.Bu aralar beni mide kanseri olma korkusu sardı,aile de var.Ben de bir süredir midemde ağrı hissediyorum,bunun dışında kabızlık ve kilo kaybı da var.Şişkinlik,midede acı hissi var ve acayip korkuyorum.Doktor ultrason çekti,bir şey göremedi.Bu rahatsızlıkların devam ederse endoskopi yaptıralım dedi.Bu ağrılar hala geçmedi.Doktora gideli 6 ay falan oluyordur ve ben acayip derecede korkuyorum.Kötü düşünmek istemiyorum ama kanser belirtilerine bakınca da benimkilere benzer belirtiler.Endoskopi için de kendimi cesaretlendiremiyorum. Gerçekten her şeyin başı sağlıkmış,bunu bu aralar çok iyi anladım.
Benim de midem de siskinlik ağrı gaz gibi şikayetlerim var 20 gündür geçmiyor gaita testi yapıldı bağırsak enfeksiyonu dedi doktor antibiyotik kullanıyorum ama hiç faydasını göremedim napicam bilmiyorum
İkili antibiyotik tedavisi verir hala devam ediyorsa tekrar gidip test verdiniz mi ilaç bitiminde
Normal bı tane kullandım ondan sonra yapıldı test hala enfeksiyon çıktı şimdi tekrar dediğiniz gibi ikili antibiyotik tarzı ilaçlar vermiş iki gün oldu değişen bişey yok inşallah bitimin de fayda eder gerçekten çok zorİkili antibiyotik tedavisi verir hala devam ediyorsa tekrar gidip test verdiniz mi ilaç bitiminde
Merhaba bende saydığınız ve fazlası bütün şikayetler inanılmaz derecede mevcuttu devamlı acil gitmekten bıktırmıştı çokk doktor doktor gezdim gastroentroloji profösör ahmet merih dobrucalı ya gittim en son yapılmadık tetkik mide ve yandaşları olan tüm organlarımın tetkik ve bakımı yapıldı hiçbirşey çıkmadı sebep stres üzüntüMerhaba KK kadınları,bu aralar beni saran korkuyu anlatmak istiyorum size.Bu aralar beni mide kanseri olma korkusu sardı,aile de var.Ben de bir süredir midemde ağrı hissediyorum,bunun dışında kabızlık ve kilo kaybı da var.Şişkinlik,midede acı hissi var ve acayip korkuyorum.Doktor ultrason çekti,bir şey göremedi.Bu rahatsızlıkların devam ederse endoskopi yaptıralım dedi.Bu ağrılar hala geçmedi.Doktora gideli 6 ay falan oluyordur ve ben acayip derecede korkuyorum.Kötü düşünmek istemiyorum ama kanser belirtilerine bakınca da benimkilere benzer belirtiler.Endoskopi için de kendimi cesaretlendiremiyorum. Gerçekten her şeyin başı sağlıkmış,bunu bu aralar çok iyi anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?