Çoook Korkuyorum

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
27
Merhaba KK kadınları,bu aralar beni saran korkuyu anlatmak istiyorum size.Bu aralar beni mide kanseri olma korkusu sardı,aile de var.Ben de bir süredir midemde ağrı hissediyorum,bunun dışında kabızlık ve kilo kaybı da var.Şişkinlik,midede acı hissi var ve acayip korkuyorum.Doktor ultrason çekti,bir şey göremedi.Bu rahatsızlıkların devam ederse endoskopi yaptıralım dedi.Bu ağrılar hala geçmedi.Doktora gideli 6 ay falan oluyordur ve ben acayip derecede korkuyorum.Kötü düşünmek istemiyorum ama kanser belirtilerine bakınca da benimkilere benzer belirtiler.Endoskopi için de kendimi cesaretlendiremiyorum. Gerçekten her şeyin başı sağlıkmış,bunu bu aralar çok iyi anladım.

İnternete başım ağrıyor yazsanız ‘beyin tümörü’ çıkar .
Ama korkup, beklemekte çözüm değil .
En iyisi gidip endoskopi ile baktırmak . zaten uyutuyorlar birşey hissetmiyorsunuz .
Dilerim kötü bişey yoktur ama madem aileden de dolayı risk grubundasınız , zaman kaybetmeyin , kafanız rahat olsun .
Kendi söylediğiniz ‘herşeyin başı sağlık’ cümlesine uygun davranın .
Geçmiş olsun

Kardeşim de sizin gibi. Akrabalarda olan hastalıklar bende de var diye diye kaç defa hastaneye gittik Hicbirsey çıkmadı. Testlerden sonra içiniz rahat olsun.

aynı şeyler bende de var, reflu.
şişkinlik spazm gibi ağrılar, elimi bastırınca bir yana kayan şişkinlik, boğazımdan kan bile geldi kusarken.
artık nasıl asit tahriş etmişse refluden.
burnumdan asit çıktığını biliyorum safra gibi.
endoskopi de yaptırdım.
merak etme.
ben bilmiyorum sende işe yarar mı bende çok yaradı,
yemekten önce bir kuçuk pet şişe su iç, yemek sırasında içme, yemekten on-onbeş dakika sonra yine bir pet şişe su iç.
bir de kudret narı macunu var, aktarlarda satılıyor, çok işe yaradı.

bu arada kefir,kefirli yoğurt, kudret narı macunu ve bu su tedavisi hepsi birlikte sağolsunlar, ilaca ihtiyaç duyurmadan atlatıyorum.
ki turşu suyu, çok aşırı acı, yağlı, tuzlu, fazla tuketirim.

Mide vücutta psikolojiden en çabuk etkilenen organdır. Oturup mide kanserimiyim diye düşünürseniz stresten mideniz zaten hemen refleks gösterir. Bir psikologa gitmeyi deneyin

Midesi rahatsız olmayan yok gibi neredeyse reflü, ülser vs.. Bunların bir çoğu da aynı sonuçları doğuruyor. Stres, ülser, kilo kaybı, iştahsızlık çok mu hastayım stres.... Geçtiğimiz yıl yaşadığım üst üste defalarca geçirdiğim bağırsak enfeksiyonun tek nedeni stres mesela. Ailede yatkınlık tabiiki korkutur ama kötüyü düşünmeyin. Yiyecek noktasında dikkat edin acı ekşi turşu bulgur asitli gıda hatta çikolata. Herkesin kendine göre şekillenen bir beslenme düzeni oluşturması gerekiyor.

Benim de midem de siskinlik ağrı gaz gibi şikayetlerim var 20 gündür geçmiyor gaita testi yapıldı bağırsak enfeksiyonu dedi doktor antibiyotik kullanıyorum ama hiç faydasını göremedim napicam bilmiyorum

Benim de midem de siskinlik ağrı gaz gibi şikayetlerim var 20 gündür geçmiyor gaita testi yapıldı bağırsak enfeksiyonu dedi doktor antibiyotik kullanıyorum ama hiç faydasını göremedim napicam bilmiyorum

İkili antibiyotik tedavisi verir hala devam ediyorsa tekrar gidip test verdiniz mi ilaç bitiminde

Mide rahatsızlıklarının belirtileri genelde hep aynıdır. Ailenizde varsa ve korkuyorsanız belirli aralıklarla doktor kontrolüne gitmenizi öneririm.

İkili antibiyotik tedavisi verir hala devam ediyorsa tekrar gidip test verdiniz mi ilaç bitiminde
Normal bı tane kullandım ondan sonra yapıldı test hala enfeksiyon çıktı şimdi tekrar dediğiniz gibi ikili antibiyotik tarzı ilaçlar vermiş iki gün oldu değişen bişey yok inşallah bitimin de fayda eder gerçekten çok zor

Endoskopi bayiltilarak yapiliyo bisey hissetmiyosunki icin rahat edicekse yaptir. Ama sunu bilki butun hastaliklarimizin sikayetlerimizin en birinci sebebi stres ve takinti muhtemelen kendi kendini hasta ediyorsun kafaya takarak.

Merhaba bende saydığınız ve fazlası bütün şikayetler inanılmaz derecede mevcuttu devamlı acil gitmekten bıktırmıştı çokk doktor doktor gezdim gastroentroloji profösör ahmet merih dobrucalı ya gittim en son yapılmadık tetkik mide ve yandaşları olan tüm organlarımın tetkik ve bakımı yapıldı hiçbirşey çıkmadı sebep stres üzüntü ne kadar korksakda olacak oluyo kalbinizi ferah tutun önmli bişi değildir umarım ama ihmalde etmeyin sevgiler

Eşimin ailesi ve eşim de böyle ,etrafta her zaman potansiyel kanserli gibi gezerler,hep bu psikolojideler. Başları ağrısa tümör beklentisine girerler ya sinüzit ya migren çıkar, mideleri her gün ağrır hiçbirşey çıkmıyor stres kaynaklı diyor doktor. Sonunda beni kanser edip gömecekler bu tavırlarıyla :) kendinizi bu kadar düşüncelere salmayın gidin yaptırın ne gerekiyorsa sonra da kafanızda kurmadan yaşayın.

Interneti boşver bende bağırsak enfeksiyonu olmuşum ama internetteki belirtilere bakılırsa kolon kanseriyim endoskopi yaptırın sonrada psikaytriye gidin ciddi anksiyete sorunu yaşıyosunuz bende de var ondan biliyorum geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…