Çoook mutsuzum! Bıktım artık

ferdaw

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2019
792
1.110
28
35
selam arkadaşlar
bu başlığı niye açtım inanın bilmiyorum Ama bıktım yaşamaktan, nasıl bir dünya bu. Her şey çıkar, rekabet, tam bir kaos. işsizim, bekarım, bir ilişkim yok ve nerdeyse 30 geldim. Öğretmenim atanamadım, medya sektöründe çalıştım bir süre. Uzun süredir de iş arıyorum ama yok. Geçim sıkıntısı, o bu derken bıktım, hala ailemle yaşıyorum ve onların laf çarpıtmalarından (işsizlik, parasızlık, bekar olma konularında) artık ölmek istiyorum. Nasıl geçeçek bu zor bu günler????

Not: Formu pek bilmiyorum, inşallah yanlış yere açmadım.

Yalnız değilsin ki, şu durumda olan senin gibi binlerce, onbinlerce insan var yalnızca bizim ülkemizde.

Çözüm bulmaya çalış, elinden geleni yap, olmuyorsa başka bir yol dene. Pes edip oturup isyan ederek hiçbir yere varamayız. Acı ama ne yazık ki doğrusu bu.

Bende bu yollardan geçtim. Hepsini yaşadım, tek başıma mücadele ettim. Çok kötü bi hayatım var sanırdım.
Gün oldu iş buldum, evlendim düzenim var ama sağlığımız yok.
Anladımki sağlığımız okduğu sürece hiç umutsuz olmamak lazım.
Sabret zamanı vardır hepsine kavuşursun

Çok haklısınız tabi, ama yoruluyor insan. İnanclı bir insanım, isyan etmek değil gayem ama şöyle bir düşünsenize her gün bir mücadele halinde olmak o kadar yorucu ki!

Allah şifa versin kardeşim. Onu da düşünüyorum, benden kötüleri var diyorum ama hayattan yoruldum. Her gün olumsuz bir cevap almaktan bıktım.

Öncelikle olumsuz duygulardan sıyrıl
Etrafa negatif enerji yayarak negatifi cektigine inanırım
Kendini geliştirmeye ver bi süre atıyorum kurslara git atıyorum kitaplar oku
Gecici bi sürec ama bu kadar olumsuz herşeyi düşünerek eline bozuk psikolojiden baska birsey geçmez

Allah şifa versin kardeşim. Onu da düşünüyorum, benden kötüleri var diyorum ama hayattan yoruldum. Her gün olumsuz bir cevap almaktan bıktım.
İnan hepsini yaşadım belki fazlasını yaşamışımdır senden.
Ama hastalık kadar ağırı yok. O günlerimi arıyorum huzurumu arıyorum.
Zamanı gelmemiş nasip diye bişey var hayatta sabırlı ol. Herşey bir anda oluverir karamsar olma

Yaşamak için ne paraya nede sevgiye nede eşe ihtiyaç yok hepsi gecici bunların özerinde bir anlam ara sonsuz mutluluk orada

artık ölmek istiyorum
Ölümden başka her şeyin çaresi var inanın.banada oluyor bazen ben özellikle her şey kötüye gitmeye başladığında demek ki hayırlısı böyleymiş Allah’ın vardır bir bildiği bu da geçer hangi dert sonsuza kadar sürer ki demek ki zamanı gelmedi diye telkin veriyorum kendime.uzman yardımı alıyorum iyi geliyor birazda olsa.

Yaşamak için ne paraya nede sevgiye nede eşe ihtiyaç yok hepsi gecici bunların özerinde bir anlam ara sonsuz mutluluk orada
Bunu farkındayım, onun için zenginlik, güzellik veya koca peşinde koşmadım hiç. Şu güne kadar hiç abartılı bir şeyim olmadı. Çalıştığım dönemlerde bile kıt kanaat idare ettim. İşim var diye şükrettim. Ama insan gençken çalışmak ister. Kendi yaşamı olsun ister, bundan normal bir istek düşünemiyorum.

Çok bunaldım, gayem isyan etmek değil. Allah affetsin. Size de Allah yardımcı olsun.

Çoğu insan geçiyor bu devirlerden emin ol.Bende geçtim hemde tam senin anlattığın gibi.Ama bak sırasıyla işin olacak,hayatına biri girecek,sonra kendi yuvanı Ve hayatını kuracaksın.Bunlar olunca çok mu rahata ereceksin tabi ki hayır başka başka sorunlar çıkacak.Hayat böle sınav dünyasındayız hepimizin sınavı ayrı Ve bu sınav ölene kadar devam edecek.Allahım tez zamanda güzel kapılar açar inşallah sana da

Amin. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Ben de ayni durumdayim artk insan dan ögh geldi ya hepsi gebrrsin ya ben geberem ailem haric resmen icimdeki cocuk konustu.

Kendini sev öz güvenini geliştir. İşte eşte koşa koşa gelir.
Öz güvenim yeterlidir bence. Fakat bunla hayatınızın ters gitmesinin hiç bir alakası yok. Kusura bakmayın size çemkirmek istemem de doğru düzgün çevrem bile yok. Eş olsun eş dost olsun. Evde otururken özgüvenmin tavan yapmasının bir anlamı yok. oturup duvarlara karizmatik kadını oynayacak değilim.

Kendini sev öz güvenini geliştir. İşte eşte koşa koşa gelir.

İkincisi şartları yüzde yüz karşılasam bile başvurduğum şirketlerin onda biri bile görüşmeye çağırmıyor. CV bile bakmıyor şirketler. Yaşadığım şehirde eğitim merkezlerinin torpıl yuvası olduğunu gözlerimle gördüm. Yeteneklerinin öyle önemli bir devirde yaşamıyoruz. Kim kimin tanıdığı ona bakıyor millet. Kendim arayıp biraz da zorla randevu aldığım iş yerlerinin birinde bile adam bana sen kimin tanıdığınsın dedi ve geri dönmediler. Zira kimsenin taıdığı değildim. Öz güvenin yüksek olsa ne yazar. Bir ay, iki ay, beş ay, bir yıl.... sonra hiçbir şey kalmaz. O kadar hayal kırıklığının üzerine hiçbir şey yapacak gücünüz kalmıyor. kişisel gelişim kitapları okuyup pembe bir dünyada yaşamanın anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…