Çoook mutsuzum! Bıktım artık

branşınız nedir ? neden kpssye kasmıyorsunuz ? bunları yazan da 32 yaşından sonra kpss çalişiyor çünkü =) evet hayat gerçekten zor, ve de hiç adil değil. ben de senelerce bu sıkıntılarla boğuştum. sonra şehir değiştirip özel sektöre atıldım. bildiğin sömürü yuvası, ticarethane hepsi .. ama en azından kimseye muhtaç olmadan yuvarlanip gidiyorum. şimdi de yorulduğumu hissediyorum.. bu nedenle her şeye yeniden başlamaya karar verdim.

Yazdıklarından anlıyorum özgüvenin yerle bir. Karizmatik kadını oynamakla alakası yok. Kendine özen gösterip insan içine çık kurslara git iş konusunda vaz geçme 100 olmadıysa 101. olur. Bende şimdi iş arama bir karmaşık durumdayım ama inanıyorum ki gerçekten istersem azmedersem herşey olur. Olumsuz düşünceleri at kafandan otur kalem kalem plan yap.

Bölüm edebiyat. Devlet işi garanti güzel de atama puanı 90 nerdeyse. Hatta bu sene 91 mi neydi. Bu puanı almak demek iki sene kesintisiz çalışmak demek. Göze alamıyor insan. İşin aslı mülakat korkutuyor. 90 üstü alıp atanamayan arkadaşım var.

Tekrar ediyorum özgüvenle bir sorunum yok. Kurslara katılacak param yok. Malum yıllardır işsizim.

Yav he he yazdıklarından anlamış uzman psikiyatrist konuştu

Edebiyat öğretmeniyim diyince aklıma geldi bir tanıdığım da meslektaşın ve mezun olunca direk kalıcı makyaj eğitimi aldı iki yıl özel merkezde çalışıp kendi yerini açtı indirim sitelerine ilan verdi filan şimdi işleri oldukça iyi. Fikir olsun diye söyledim sabırlı birine benziyorsun ayrıca ailenin laf sokmalarina biraz daha sert tepki vermeni öneririm istersen ömrünün sonuna kadar çalışmak zorunda değilsin onlar seni bakmak zorunda yok öyle dünyaya getirip 24 yaşından sonra haydi kendi yoluna demek. Madem zengin olup dogursalarmis böyle dertlerimiz olmasaymis. Naif olma naif insanı harcar bunlar anan baban da olsa. Ver cevabı geç.

Cevap karşısında inan gaza geldim. Her ailede öyle değil, biz de hiç öyle değil, evden gitmemi bekliyorlar bir nevi, özellikle evlenemedim diye.

Tavsiyen için teşekkürler. Kendi alanımda zaten pek çalışamadım, iş bulamıyorsun malum. Baştan beri fardındaydım bunu. Yazarlık, Web ve grafik üzerine geliştiridim kendimi, hep o alanlarda iş arıyorum. Ama hiçbir iş yolunda gitmiyor, bunla baş edemiyorum artık.

Heh bak bı fikir daha geldi aklıma ben fuarlarda calisiyordum son bir yıldır ara verdim İstanbuldaysan özel mesaj at yardımcı olayım servis hostesi veya İngilizce varsa tercüman olarak calisirsin. Günlük 100lira filan ama hem harcligin çıkıyor hem birsuru işverenle tanışıyorsun ben gittiğim iki yerden birinde iş teklifi aldım. Bulunmaz nimet bizim için. İstanbul'da değilsen de yine kendi sehrinde günlük iş veren hosteslik firmalarına bak mutlaka..

Son düzenleme:
Hatta boy konusunu boşver yanlış söyledim Mystaff da daha kısa arkadaşlar da görmüştüm

Hatta boy konusunu boşver yanlış söyledim Mystaff da daha kısa arkadaşlar da görmüştüm

Kardeşim en başta diyecegim sey Rabbim zorunu kolaylastırsın.
Ben senden daha zor durumdayım bende bekarım sen 30una geliyosun ben 35 yas üstüyüm ve yıllardır ailemin saglık sorunuyla ugrasıyorum bendimde çalisma durumım yok hayatımdaki insanla gel gitliydim ve en sonunda noktayı koydum emin ol amacım sana bendede bunlar var eee ben neyapayım demek degil. Ablacım herkesin kendine göre bi imtahani ve hayatın kendine ögretmek istediği bisey var bak en basta sen yas olarak daha küçüksün hersey daha bitmis degil calisman için ailenin sürekli üst üste çıkan saglık sorunları yoksa seni eve kitleyen elini ayagınk baglayan seylerin yoksa gercekten şükret beterin beteri var bu hayatta emin ol. Bende üniversite mezunuyum ama ne oldu annem ameliyat olur cıkarım o olur bu olur iş fırsatı gidemem ya bide böle bi hayatın olaydı sonra sana insanlar sen ne yaptın ki deseler bide öle bakk
Hayat insana herzaman karanlık olacak demek degil bol bol Dua et karanlık taraftan degil bardagin dolu tarafına bak Dilerim Rabbim imtahanını kolaylastırır. Hrsey gönlünce olur ben bilir miydim yıllar sonra böle olacak bende bilmezdim emin ol yarının ne getirecegi bilinmez Karartma kenini kendini aşagıya cekme kuzumsun

İs de olacak,es de olacak ,sonra bi bakmışsın kvdem bizden cıkmıyo,yok kocamı dolduruyor falan diye konu acmıısn buraya:)
Guzel seyler zaman alıyor iste bazen..
Ama emin ol onlar olunca da dertler bitmiyor.
Salt mutluluk yok hayatta..
Hepimiz elimizdekilerle mutlu olmaya calısıyorz.
Aldığımız maaslar oturamadığımız evlerin kredilerine gidiyor ama ev aldık diye seviniyorz:)
Cogu insan surda gırtlağa kadar borç içinde inan.
İs olsa nolur?Ay sonunda kendine bi cift corap alamıyosn bazen,bu günlerinin tadını çıkar aile yanındaki zamanlar en guzeliymis:)

Emin ol senin için çok zor geliyor seni çok iyi anlıyorum sölenenlerde seni üzüyordur ama emin ol belki istediğin şeyler bakmışsın senin imtananın olurdu eger suan bisey olmuyosa vardır bi sebebi saglıgın huzurun olsun en başta....

Boyun bir 1.60. Yeterli mi bilmem. Ama kapalı sayılırım ben, uygun olur mu?
Aslında son yıllarda fuar müşterisi orta doğuya kaydı ve insanın yüzüne bile bakmıyorlar kapalı bir hostes de görmüştüm yani muhafazakar firmalara sunum gönderilebilir özellikle kapalı isteyen yerler bile olabilir.. bi sormam lazım çalıştığım yere saçın açıksa zaten açık giyinmeye zorlanmiyor kumaş pantolon beyaz gömlekle de çalışılıyor.. dediğim gibi önemli olan yeni ortamlara girmek bağlantı kurmak

Allah sabır sersin kardeşim. Haklısınız herkesin sınavı farklı. Zor geliyor işte bazen hayat, eziliyoruz altında.

Sağ olasın. Saçım açık ama açık giyinmedim hiç, pantolon gömlek sorun değil tabi. Samsundayım bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…