çoook zooooor

gencanneee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
917
583
103
29
Arkadaşlar ben 20 yaşındayım iki bebeğim var ikiz değiller kızım 19 aylık oğlum 9 aylık ve daha 2 buçuk senelik evliyim çocuklar beni çok zorluyor erken yaşta yıprandım ikisi birden ağlayınca delirecek gibi oluyorum yardım edenimde yok bir başıma mücadele ediyorum bide temizlik hastalığı var tabii o da beni mahvediyor çocuklar uyuyunca dinlenmek yerine temizliğe girişiyorum çok yoruldum yardım edin :(

Arkadaşlar ben 20 yaşındayım iki bebeğim var ikiz değiller kızım 19 aylık oğlum 9 aylık ve daha 2 buçuk senelik evliyim çocuklar beni çok zorluyor erken yaşta yıprandım ikisi birden ağlayınca delirecek gibi oluyorum yardım edenimde yok bir başıma mücadele ediyorum bide temizlik hastalığı var tabii o da beni mahvediyor çocuklar uyuyunca dinlenmek yerine temizliğe girişiyorum çok yoruldum yardım edin :KK43:
Hangi akla hizmet bu yasta 2cocuk??? Bence dogum kontrolü ile ilgili bilgilendirilmelisin hemde hemen... ben 28imdeyim kizim 7aylik..masallahiniz var valla...bide derler kucuk o ablasi valla kucukler bizi suya goturur susuz getirir...hatta bastan alalim hanga akla hizmet erken evlilik??? Bisi olsa kocana yada anlasamayip ayrılsaniz?? Neden bi sonraki durumu dusunmeden koru korune atlarsiniz anlamamki?? Kusura bakma cok sinirlendim kizkardesmden kucuksn saka gibi...

Hangi akla hizmet bu yasta 2cocuk??? Bence dogum kontrolü ile ilgili bilgilendirilmelisin hemde hemen... ben 28imdeyim kizim 7aylik..masallahiniz var valla...bide derler kucuk o ablasi valla kucukler bizi suya goturur susuz getirir...hatta bastan alalim hanga akla hizmet erken evlilik??? Bisi olsa kocana yada anlasamayip ayrılsaniz?? Neden bi sonraki durumu dusunmeden koru korune atlarsiniz anlamamki?? Kusura bakma cok sinirlendim kizkardesmden kucuksn saka gibi...
anlaşamamak ayrılmak gibi bir durum söz konusu bile olamaz fakat diğer söylediklerinize lafım yok aldığım ilk tepki değil bu

Olan olmuş üzme kızı.. Erken evlenmiş olabilir ne var bunda..
Can'ım bence bi uzmanla görüş titizlik hastalığı Hakkı'nda... O seni çok yorar..
Allahtan yardım iste .. Çocuklar için Yapacak bişey yok.. Öyle öyle büyüyecekler annesi :-)
Genç kv olursun ne güzel :-)
hem bende onlarla birlikte büyüyorum dimi :):) arkadaş gibi :)

Canim durumun zor ama sonsuza kadar surmeyecek hergun cocuklarin biraz daha buyuyecek ve bu zor gunleri unutacaksin hatta tatli bir ani olarak kalcak..temizlik hastaligini bi kenara birak vesvese yapma kendine ve evlatlarina odaklan..ne guzel genc yasta anne olmussun bir kac yil sonra cocuklarin buyudugunde rahatlicaksin ve kendinle gurur duyacaksin...sana soyle bi ornek vereyim ben 29 yasindayim ve kizim bes yasinda yengem benden 9 yas buyuk ve torun sahibi

anlaşamamak ayrılmak gibi bir durum söz konusu bile olamaz fakat diğer söylediklerinize lafım yok aldığım ilk tepki değil bu
ev konusunda rahat ol. rahat olmazsan sürekli stresle yaşarsın. her çocuk bir şekilde büyüyor, temiz ev diye bir şey yok sürekli kirlenen dağılan bir mekan. o yüzden ne kadar rahat olursan, o kadar iyi olur ruh sağlığın için.
Rabbim evlatlarını sana bağışlasın.

20 yaş 2 çocuk...
Valla biz bu saatten sonra ne desek boş olan olmuş. 2 çocuğun zorlaması çok normal zaten.
Temizlik hastalığın için doktordan yardım iste desem 'kimse yok çocukları bırakıp gidemem' dersin. Yapacağın şey temizlik konusunda kendini frenlemek için zorlamak olmalı.

Her boşanan önceden öngörerek mi geçiriyor yıllarını sanıyorsun?
Sen bundan sonrası için doğum kontrolü önceliğin arasına al en iyisi.

bence 3. yü yapmamak çok akıllıca olur
artık çocuklar var en kolay şekilde bakmalısın onlara kendini yıpratmadan
yardım alıyor musun?

ya çocuk bakımı ya da ev temizliği için yardım al derim

Canim durumun zor ama sonsuza kadar surmeyecek hergun cocuklarin biraz daha buyuyecek ve bu zor gunleri unutacaksin hatta tatli bir ani olarak kalcak..temizlik hastaligini bi kenara birak vesvese yapma kendine ve evlatlarina odaklan..ne guzel genc yasta anne olmussun bir kac yil sonra cocuklarin buyudugunde rahatlicaksin ve kendinle gurur duyacaksin...sana soyle bi ornek vereyim ben 29 yasindayim ve kizim bes yasinda yengem benden 9 yas buyuk ve torun sahibi
herkes böyle diyor sen benim yaşıma gelince boy boy çocukların olcak falan aslında güzel bişey ama zorluğuda var tabii

bence 3. yü yapmamak çok akıllıca olur
artık çocuklar var en kolay şekilde bakmalısın onlara kendini yıpratmadan
yardım alıyor musun?

ya çocuk bakımı ya da ev temizliği için yardım al derim
hayır yardım almıyorum çocuklarım için yardım alamam çünkü oğlum yarık damaklı benim ilgilenmem gerek ev içinse kimsenin yaptığı beni tatmin etmiyor :(

ev konusunda rahat ol. rahat olmazsan sürekli stresle yaşarsın. her çocuk bir şekilde büyüyor, temiz ev diye bir şey yok sürekli kirlenen dağılan bir mekan. o yüzden ne kadar rahat olursan, o kadar iyi olur ruh sağlığın için.
Rabbim evlatlarını sana bağışlasın.
evet temizlik çok nankör yap yap yine aynı amin cümlemize bağışlasın

Aynen.
Kv ve kp 28 sene sonra boşandılar.
Sanırım konu sahibi eşimden ne görürsem göreyim 'çocuklarım için' susarım demek istiyor.

Boşanma lafı söylememiş
Konuyu açma nedeni yıprandığı için destek beklemiş konu sahibi , bundan sonrası için dikkatli olması tedavi olması gerekli yaş küçük çocuklar küçük zorr

Hemen azarlamasak
Olan olmuş Allah öyle nasip etmiş
Konu sahibi bence sizi yoran çocuklardan ziyade temizlik hastalığınız
Bir uzmandan yardım almanızı tavsiye ederim
Ama elbette çocuklarda zor küçükler daha
Benim ilk iki kızım akrandı yani araları azdı ikiz değiller evet zor oldu ama inan Nasıl büyüdüler anlamadım ne kreş ne sendrom vs hiçbirşey bilmedim 3. Kızım 7 yıl aradan sonra oldu ve şu an 3 yaşında inanın keşke o kadar ara vermeseydim ve o da ablalarına akran olsaydı diyorum
Çünkü ablalar büyüdü biz gezmeye tozmaya kafamıza göre takılmaya akşam yatıp sabah kalkmaya alışmıştık
Bebek gelince hepsi kısıtlandı uykular bölündü rahata alışmışım bana zor geldi
O yüzden birden fazla çocuk isteyenlere kesinlikle çok ara vermeyin diyorum
Ama bu durum size baki değil bir kaç yıla inanın keyfini çıkaracaksınız
Genç anne olmanız da çok güzel inanın ben mesela 23 de anne oldum daha erken de olabilirdi diyorum
Bir de bu yazdığıma inanmayacaksınız biliyorum ama aradan Zaman geçip büyüdüklerinde bu hallerinin bir resmini gördüğünüzde özleyeceksiniz bu günleri
Neresini özleyeceğim dediğinizi duyar gibiyim yaşayın ve görün diyorum
Çok panik büyütmüşüm keşke seve oynaya relax büyütseydim diyeceksiniz mesela
Aman Nasıl da uzun yazmışım
Faydası olmuştur umarım

Aynen.
Kv ve kp 28 sene sonra boşandılar.
Sanırım konu sahibi eşimden ne görürsem göreyim 'çocuklarım için' susarım demek istiyor.
hayır ya anlamıyorsunuz eşim çoluğuna çocuğuna evine çok bağlı şen şakrak Bi insan puanlık öyle bir durum söz konusu olamaz diyorum tabiki ileriyi görme gibi Bi yeteneğim yok

Back
X