Çoookk acı çekiyorummm..

endoplazmikbirhatunum

Çok sevioooo
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
84
1
86
İçel Mersin
Dün erkek arkadaşımdan ayrıldımm çok kötüyüm sabaha kadar uyumadım ağlamaktan gözlerim şişti açmakta zorluk çekiyorumm.. Ayrılma nedeni ise facebook una girdiğimde gördüm yazmışmalarını okudum..istanbulda 2 yıl yemedikleri ayrı gitmeyen kardeşinden çok sevdiği biri olan birine seni seviyorum imkansızım demesi ve seni kendimden çok seviyorum gibi kelimeler kullanması. Aradım yazdıklarının hepsini okudum dedim kendini herşeyi anlattı ama benim zoruma giden bana söyledikleri kelimeleri ona nasıl söyler şimdi o kadınla aramda ne fark var? etradındaki insanlarla böyle konuşuo hep aşkım canım seni seviyorummm kuaför kendisi kadınların içinde yaşaya yaşaya bu kadar yılışıkmı oldu kadınlarla diye düşünüyorumm ne yapıcam bilmiyorum okadar anlatmasına rağmen benim anlamadığımı ikna olmadığımı görünce küfür edip bitti deyip tlfnu kapattı pişman olduğunu şimdi çok iyi biliyorum çünkü ne fotolarımızı sildi ne ilişki durumunu değiştirdi şimdi tekrar döneceğinide biliyorum siz olsaydınız tekrar dönermiydiniz?

Hem arkadaşının kızarkadaşına bakacak kadar , hemde seni aldatıp birde trip yapacak kadar karakteri olmayan bir adam... affedersen yazıklar olsun sana derim.. kusura bakma..

Ona nedense hala güveniyorum çünkü beni çok sevdiğini biliyorum belkide kızacaksınız ama daha düne kadar evlilik hayalleri kuruyorduk..

Seven insan aldatmaz... hem bugun arkadaşının sevgilisine göz koyan yarın senin eşine dostuna yan gözle bakar. ama tabi senin sevgiden kastın ne onu bilmiyorum. sanıyorum senin evlilik anlayışın farklı. güveniosan diyecek bişey yok artık.. allah mutlu etsin..

Arkadaşının sevgilisine değilki istanbulda özlem diye bir kadın aynı yerde çalışmışlar hatta istanbulada gittiği zaman o kadının annesinde kalıyor çok samimi onlara karşıda ama annesi olsun kardeşleri olsun o kadın olsun çok abartı derecede samimi olmaları beni çıldırtıyor .. İstanbuldan dönme sebebide erkek arkadaşımın orda bir kıza aşık olmuş bir sene sürmüş ilişkileri ayrılınca istanbulu terkedip ailesinin yanına dönmüş.. Kafam o kadar çok dolu ve okadar çok kötüyüm ki kendimi anlatamıyorum malesefff

hiiç üzülme..senin diğerlerinden hiç farkın kalmamış yanında.özel kalmamışsın yani.
bayan kuaförü demişsin.inan cnm çok üzer seni.çokkk...
yol yakınken bırak gitsin.bunu sen yapmış olsaydın kendine kabul edermiydi çok merak ediyrum.
bide üstüne küfredio ya.. bırak gitsin..

bence dönülmemeli
sevgi aşk biyere kadar
kadınlık gururu denen bişey var sonuçta
ben ilişkilerde bi şans daha verilmesinden yanayımdır
ama ayrılık konusu aldatma olunca asla !
bunun ilki sonu yok yapan bi daha yapar !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…