çoookkk acil yardımmm

  • Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

mercanayse

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • #1
arkadaşlar geçen sene kayınçımı kayınpederim şehir dışında olduğu için yaşadığımız ilçede dersaneye benim adımla kaydettirdik kaydettirdiğimiz dersane bize meslek sınıfları olduğunu söylediler ama 2 hafta sonra sınıfları olmadığını ama merkezdeki şubelerine gidebileceğini söylediler çocukta ben merkeze gitmek istemiyorum hem yol masrafı hem okulu ilçede olduğu için gitmek istemedi ve konuştuk dersaneye gitmedi şimdi bugün avukatlar eşimin dükkanına gitmişler beni bulmak için böyle bişi olabilirmi akşam avukatla konuşacağım lütfen haklarımı bilen birisi ban anlatsın lütfeeeennnn:çok üzgünüm:
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • #2
Neden kımse yardımcı olmuyoo:(((
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • #5
hayır hafta sonları gidecekti zaten 2 hafat cumartesileri gitti oda sınıf açılmadı diye geri yolladılar sonraki haftada ilimizde bulunan şubeleine yönlendirmek istediler asıl biz kandırıldık:(
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • #6
Canım sonuçta tüm eğitim veren kurumların vermesi gereken zorunlu ders saatleri vardır ve bunun için yoklama almaları gerekir onlar kendilerinde aldıkları senetlere dayanarak mahkemeye vereceklerini söylüyorlardır sırf adayın gözü korksun gelip ödemesini yapıp devam etsin hesabı ama hiçbir şekilde katılım olmadı ise hiçbir şeyde yapamazlar.

Şöyle bir ihtimal var adayı devam ediyor gösterebilmek için yoklama defterlerinde derslere katılmış gibi göstermişlerdir muhtemelen aksi halde devamsızlıktan kayıt iptali yapmaları gerekeceği için bu durumda da derse katılmayan adayı var göstermekte birebir sahteciliktir.

Bu konuda çok ısrarcıysalar kursun bağlı olduğu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ nün Özel Öğretim Kurumları Bölümü; Dershaneler ve Özel Öğretim Kurumları ile ilgilenmektedir.

Önce durumunuzu oraya bildirin gerekli uyarıyı yapmaz iseler (bazı kurslar ile memurlar samimi olabiliyorlar çünki) direk İlçe Milli eğitim müdürüne şikayetinizi yaparsınız. Onlar gerekeni yaparlar.

Hatta İlçe Milli Eğitime gitmeden telefon açıp şikayet edeceğinizi bildirin konuşmaları bile değişecektir. İmzaladığınız senet vs. varsa da almaya çalışın.

İçini ferah tut blöf yapıyorlar.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • #7
Çoookkk teŞekkÜrrllerrrrr allah razı olsunnn
 
Back
X